Про співтовариство

Піднімаємо теми про цікаві прийоми, хитрощі та правила у сучасному веб-дизайні. В Україні та в цілому світі.
Вид:
короткий
повний

продизайн українською

UX Camp Київ 2013. Як то було

[Приєднана картинка]23-24 лютого, на березі Київського моря відбувся шостий UX Camp. Захід корисний для юзабіліті-дизайнерів та всіх, хто хоче більше дізнатися про своїх користувачів. Кемп проходив у форматі воркшопу, що передбачає навчання шляхом активної командної роботи, на відміну від тренінгів, семінарів чи лекцій. Як і попередні рази, організатори вигадали щось нове та створили юзабіліті-гру відточену під реальний проект та&nbsp...

Читати далі...

Аллен Хьорлберт. Сітка

[Приєднана картинка]Цю книгу я прочитав однією з перших, і вона склала на мене позитивне враження. Всі ці гармонічні пропорції, модульні сітки, які дозволяють вправно керувати контентом сторінки мені тоді здавались справжньою магією. Читати далі »

Новий офіс Adobe в Юті

[Приєднана картинка]Продовжуємо серію надихаючих офісів ІТ-компаній. Сьогодні ми віртуально завітаємо в гості до Adobe, в їх новий офіс у Юті. Виглядає він досить цікаво, з вкрапленнями тематичних родзинок, як то перегородки з кольорами Pantone. Але, як на мене, по крутості цей офіс не дотягує до гуглового в Тель-Авіві. Читати далі »

Тренінг з дизайн-мислення

[Приєднана картинка]В перші дні березня Школа візуальних комунікацій планує провести тренінг з дизайн-мислення. Цей захід розрахований в першу чергу на людей, які цікавляться власною моделлю сприйняття, уваги і мислення, відносно певної задачі, що потребує креативного або творчого вирішення. Читати далі »

Як початківцям вийти на рівень 1000 зелених в місяць

[Приєднана картинка]Безкоштовний каст від Вадима Паясу про те, як початківцям вийти на рівень 1000 зелених в місяцьhttp://pajasu.livejournal.com/1083673.html

Брендінг ChickChirik

[Приєднана картинка]Бюро неймінгу NEAT NAME та бренд-лабораторія anabolic вивели на ринок унікальний сервіс ChickChirik.ChickChirik — це перший в Україні сервіс подарункових листів, інтегрований у інтернет-магазин. ChickChirik дає можливість отримувати тільки необхідні та бажані подарунки — заздалегідь повідомляючи друзів та близьких про свій вибір. Щоб пом’якшити відчуття меркантильності цієї ідеї, було розроблено ім’я, яке...

Читати далі...

2, 9 березня. Курс лекцій та майстер-класів «Історична кирилиця

[Приєднана картинка]Школа візуальних комунікацій відкриває курс майстер-класів для тих, хто хоче вирішити проблеми зі шрифтом під керівництвом Віталія Мітченко.Курс складається з чотирьох заходів, котрі дадуть розуміння шрифту як системи, а також шляхом практичних каліграфічних дослідів — зрозуміння логіки та індивідуальних особливостей основних чотирьох видів класичного українського рукописного письма.Читати далі »

Концепт редизайну Twitter

[Приєднана картинка]На підтвердження пророцтва знавців Metro-стиль впевнено захоплює думки дизайнерів. А нові концепти інтерфейсів для відомих сервісів з’являються, як гриби після дощу. От і Zsolt Hutvagner, дизайнер з Будапешту, запропонував своє бачення Twitter у Metro-стилі. Читати далі »

Як правильно писати копірайт на сайті

[Приєднана картинка]Всі ми з такою легкістю пишемо в «підвалі» сайтів копірайти, неначе магічне заклинання проти хижих крадіїв авторських матеріалів. На щастя, вже пройшли ті часи, коли дизайнери писали (c) замість ©. Типографські розкладки легко розрулюють це питання. Але все одно мало хто, звертає увагу та те, як правильно писати копірайти. Читати далі »

Картка Змія

[Приєднана картинка]Студія графічного дизайну Юрка Гуцуляка продовжує так звану «східну» серію новорічних листівок. Раніше уже були створені Картка Рецепт (2011) та Картка Дракон (2012). В цьому році авторську колекцію поповнює Картка Змія. Читати далі »