хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Блокада

Огляд новин за 17.05 «Я від імені фракції БЮТ і, думаю, від НУНС заявляю, що ми не підемо з цього місця, поки тут не буде Генерального прокурора з детальними поясненнями», - заявив з трибуни БЮТівець Пашинський, після чого опозиція забарикадувалася у парламенті. Сталося це 24 квітня. З того часу минуло три тижні, однак ані Генпрокурор, ані будь-хто інший із причетних до скандалу так і не постав перед світлі очі наших опозиціонерів. Відверто кажучи, у цьому нема нічого дивного. По-перше, ніхто не закликає Генпрокурора до парламенту таким нахабним і чудернацьким чином. Для цього існує відповідна процедура, у якій ніде не згадується блокування парламенту як підстава для виклику «на килим». Та й, зрештою, жодна людина хоча б з крихтою самоповаги нізащо не поведеться на такий нахабний публічний шантаж. Навіть навпаки. На місці Пшонки я б теж нікуди не пішов. І суворо заборонив би це робити усім підлеглим. Ізраїль не веде перемовин з терористами, і через те ізраїльські літаки захоплюють куди менше, аніж літаки інших країн. По-друге, виявилося, що ніякої потреби плазувати перед опозицією у влади взагалі нема. Тому що позавчора вранці БЮТ парламент розблокував і сам, обґрунтувавши свої дії сміхотворним приводом – необхідністю підтримати Тимошенко у суді. Я б ще міг повірити у цю галіму відмазку, якби БЮТ усім своїм складом тримав оборону у сесійній залі. Але ж там постійно (і то не факт!) перебували від сили два-три десятки депутатів. Невже інших було замало для суду? Але припустимо, що таки замало. Тоді наступне запитання: а чи уся фракція «Батьківщини» до того суду приїхала? Та фіг там. Отже, не було ніякої необхідності розблоковувати парламент і порушувати власну обіцянку. А по-третє – на відміну від наших любих телевізійників (які так близько беруть до серця нестерпимі муки дискомфорту наших жирних радєтєлєй за народне благо, що присвячують їхньому блокуванню сюжети), я люблю читати корисні у таких випадках сайти. Наприклад, сайт Верховної Ради. І – о, дивний збіг! Виявляється, що попередній пленарний тиждень у парламенті закінчився 27 квітня – НАСТУПНОГО ДНЯ ПІСЛЯ ПОЧАТКУ БЛОКУВАННЯ ОПОЗИЦІЄЮ СЕСІЙНОЇ ЗАЛИ. А новий пленарний тиждень почався 15 травня – В ТОЙ САМИЙ ДЕНЬ, КОЛИ ОПОЗИЦІЯ ЗНЯЛА БЛОКУВАННЯ. Цю пздць яку героїчну оборону Верховної Ради можна порівняти хіба тільки з обороною Севастополя або Сталінграду. Опозиція так вдало заблокувала парламент, що зірвала аж цілий передсвятковий пленарний день, в який і так би ніхто ніфіга не робив – як це зазвичай і буває.

А на питання, чи була це банальна дурість дешевих понтовиків, а чи свідома маніпуляція цинічних брехунів – нехай кожен собі дасть відповідь сам.

Автор: Володимир Йадороб

Шановні читачі з прихильників Тимошенко, я публікую цю замітку, як логічний ланцюжок аналітики. І подумайте над цим, а будете далі по ідіотськи вішати якісь ярлики, то дискусію з Вами не бачу сенсу вести. З повагою Rama.

20

Коментарі

117.05.12, 22:28

    анонім

    217.05.12, 22:32

    А на дідька ригам уся оця матня з Тимохою? Ти не міркував? У них що -- нема вбивчого компромату? Чи гадаєш у Тимошки нема проти Овоща "ядерної бомби"? Але ж чомусь розігрують цирк, з тупими відмазками, типу "ЮВТ сама собі синців наставила". Суцільна маячня з обох боків. А найбільшої шкоди зазнає Держава Україна!

      317.05.12, 22:37Відповідь на 2 від анонім

      Я не вірю що янучара настільки тупорилий, щоб на стільки піарити юлю Все просто - кому не подобається тим. проголосує за риг(бо так їй і треба), а решта співчуваючи за БЮТ. Всі лишаються при своїх інтиресах. Варіант безпрограшний

        анонім

        417.05.12, 22:45Відповідь на 3 від Fred Perry

        Я не вірю що янучара настільки тупорилий, щоб на стільки піарити юлю Все просто - кому не подобається тим. проголосує за риг(бо так їй і треба), а решта співчуваючи за БЮТ. Всі лишаються при своїх інтиресах. Варіант безпрограшнийЦе не гірший варіант. Найгірше, що в результаті можемо державу втратити. Як ти гадаєш, чим буде розплачуватися Овощ, коли його остаточно в кут заженуть? На мою думку -- суверенітетом. От і розігрує Кремль звичну для себе гру в двох гетьманів. Адже москалі прекрасно знають здібності своїх агентів.

          517.05.12, 22:50Відповідь на 4 від анонім

          На мою думку -- суверенітетом. На Волині є ліси а в Карпатах гори!
          Пішли вони з своїми гетьманами, задрали вже, а бісить те, що наші недоумки чудово все хавають

            анонім

            617.05.12, 22:55Відповідь на 5 від Fred Perry

            На мою думку -- суверенітетом. На Волині є ліси а в Карпатах гори!
            Пішли вони з своїми гетьманами, задрали вже, а бісить те, що наші недоумки чудово все хавають
            Ото і біда -- совкопітеків ще до біса! На цьому москалі і грають. Було б у нас достатньо націоналістів, як у Польщі, наприклад, давно би вже послали подалі кремлівську агентуру.

              717.05.12, 22:58Відповідь на 6 від анонім

              Дідо небіжчик казав поки совки не виздихають - змін не буде

                анонім

                817.05.12, 23:03Відповідь на 7 від Fred Perry

                Дідо небіжчик казав поки совки не виздихають - змін не будеЯ вже не вірю що вони самі повиздихають. Тільки якщо ми самі їм допоможимо. До всього врахуй, я живу у совковому заповіднику. В печінках уже сидять. І байдуже якого кольору, усіх валив би.

                  917.05.12, 23:05Відповідь на 8 від анонім

                  Треба Піночета! Та всі бояться ним бути

                    анонім

                    1017.05.12, 23:09Відповідь на 9 від Fred Perry

                    Треба Піночета! Та всі бояться ним бутиТоді вже Піночетенка! Гадаю він вже десь на підході. Головне не упустити момент аби підтримати!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна