Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Обережно, міжнародна жидівська змова проти україни і українців.

Український Народ та його Держава власними шкурою, життям, добробутом і здоров'ям нації рятують Німеччину і весь Євросоюз від повного краху. У свою чергу, це все відбувається на фоні збереження надприбутків Газпрому Росії. Ви спитаєте: як таке можливо?
Дуже просто! Юлія Володимирівна Тимошенко зробила канцлеру Німеччини пані Меркель та власникам Газпрому Росії черговий величезний корупційний подарунок із кишені Українського Народу:
– транзит газу із Росії в Європу через Україну – за безцінь;
- закупівля газу у Росії для українців – втричі дорожче ніж було до неї…;
- закупівля газу для Німеччини та кількох інших країн Європи з урахуванням навіть транзиту через Україну – вдвічі дешевше, ніж для України…

Таким чином, Ю.В.Тимошенко своїми корупційними міжнародними схемами «від щирого серця» не без власних інтересів подарувала кілька десятків мільярдів доларів мільярдерам Заходу та Сходу (жидам – власникам різних ТНК) нахабно вкравши їх із кишень понад сорока мільйонів українців…

Ось чому вся ця злочинна, корумпована міжнародна зграя відомих політиків так агресивно накинулась на владу України під приводом начебто несправедливого засудження Ю.В.Тимошенко. Тому в хід пішло все – погрози, шантаж, міжнародна змова, терористичні акти в Дніпропетровську, фінансування масових акцій протесту і підготовка до революції в Україні під приводом боротьби з «диктатурою»…

Ця міжнародна мафія довела – з метою захисту награбованого у нашого народу вона не зупиниться навіть на роздмухуванні в Україні братовбивчої громадянської війни з метою повалення не зручного для неї владного режиму…

В даному випадку, по великому рахунку, інтереси, права, свободи, справедливість в державі і добробут десятків мільйонів пограбованих та пригнічених українців цю мафію абсолютно не цікавлять!!!

Вони лише маніпулюють інтересами жидівських олігархів України, до яких останнім часом апелює ця міжнародна жидівська мафія погрожуючи їм зривом ЄВРО 2012, що загрожує останнім не отримати ними очікуваних надприбутків.

Ця міжнародна банда не зупиниться ні перед чим – на кону стоять сотні мільярдів доларів, які вони спланували отримати за рахунок українців лише за російський газ, не кажучи про десятки трильйонів доларів, десятки тисяч тонн золота, платіни і брилі антів, які ця мафія вивезла з СРСР до 1991 року і після цього та зберігає у своїх банках по всьому західному світу…
16

Коментарі

12.05.12, 07:21

Це точно, але не всі це розуміють!

    Гість: Світанок

    22.05.12, 07:54

    "Гарно" Миколо написав. Я б був дуже радий, якби ти ще написав на скільки "взули" Український народ Ющенко зі Стельмахом, ограбивши ті ж 45 мільйонів Українців.

      32.05.12, 08:53

      Про що говорить "Світанок"? Про ревальвацію? Цим були незадоволені олігархи в першу чергу, бо це зменшило їхні прибутки від металу. А більшості українців, які отримували зарплату у гривнях ніяким чином не позначилось. Чи я щось пропустив?

        Гість: москвостьоб

        42.05.12, 11:04

          Гість: R0mmel

          52.05.12, 12:52

          так це будь-кому ясно, хто вміє аналізувати. Варто тільки подивитися, як ця жидовня кинулася вопити про бідну Тимошенко. Тепер у них в руках ще один інструмент для закабалення України через санкції. Я думаю і Лазаренко багато чого розкаже коли вийде. Якщо його живим залишать.

            62.05.12, 13:23Відповідь на 3 від severun38

            Про що говорить "Світанок"? Про ревальвацію? Цим були незадоволені олігархи в першу чергу, бо це зменшило їхні прибутки від металу. А більшості українців, які отримували зарплату у гривнях ніяким чином не позначилось. Чи я щось пропустив?
            А йому це не цікаво. Він Юлю любить. Це із ряду таких дідусиків, які люблять певного політика " ПАТАМУША ОН (АНА) ХАРОШАЯ) Це як більшість старих людей за Пєтю Симоненка і за Наташу Вітренко!

              72.05.12, 13:25Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

              так це будь-кому ясно, хто вміє аналізувати. Варто тільки подивитися, як ця жидовня кинулася вопити про бідну Тимошенко. Тепер у них в руках ще один інструмент для закабалення України через санкції. Я думаю і Лазаренко багато чого розкаже коли вийде. Якщо його живим залишать.Мнеі тільки голодуючих фанатикі РЕАЛЬНО дуже і ДУЖЕ шкода. Їх уже на восьмий день голодування у важкому стані госпіталізують. А та ЖИДІВСЬКА КУРВА 14 днів нормально себе чухає...і на здоров"я не скаржиться! СССУ....

                82.05.12, 13:29

                Korsar-K --- за статтю МІЙ РЕСПЕКТ!
                Всім це давно відомо. Але так коротко, лаконічно і зрозуміло!

                  92.05.12, 18:35Відповідь на 1 від severun38

                  Потрібно більш про це говорити і писати.

                    102.05.12, 18:38Відповідь на 2 від Гість: Світанок

                    Тоді було 52 міліони,потрібно збирати матеріал,потрібний час.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна