хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Тягнибок закликає опозицію забути про об'єднання

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав опозицію забути про об’єднання.

Як передає УНІАН, виступаючи у Житомирі в неділю, він закликав опозицію натомість вести розмову про вироблення спільної політичної платформи перед виборами до парламенту.

"Я переконаний, що об’єднання усіх опозиційних сил на наступних парламентських виборах є неможливим",- зазначив Тягнибок.

За його словами, історія української політики довела, що такі об’єднання опозиції є нетривалими і малопродуктивними.

"Хочете - сприймайте це чи не сприймайте - ще раз кажу – об’єднання заради об’єднання нікому не потрібні. Якщо ви маєте якусь ілюзію і вас українська історія ще нічого не навчила, то й далі собі живіть у своєму рожевому ілюзорному світі", - сказав політик.

Він пояснив, що об’єднання опозиційних сил неможливе тому, що вони мають різні ідеології і приречене на поразку.

"Перемога опозиції на виборах до парламенту 2012 року можлива лише за умови координації опозиційними силами дій заради єдиної платформи та за відсутності зрадників", - сказав Тягнибок.

Він запевнив, що ВО "Свобода" "ніколи не піде ні на які об’єднання, які суперечитимуть її ідеологічним принципам".
20

Коментарі

14.03.12, 20:48

Погоджуюся з Тягнибоком.

    24.03.12, 20:51Відповідь на 1 від uraha

    Погоджуюся з Тягнибоком.Я на всі 100 %!

      34.03.12, 20:58

      Згоден з Тягнибоком
      Об'єднання зі стерв'ятниками нікому не потрібне

        анонім

        44.03.12, 21:00

        Спроба обєднати в один список усі антирежимні сили має на меті тільки одне -- контроль за складанням спільного списку та отримання преференції від того. Просте питання -- скільки націоналістів буде в тому списку в прохідній частині? Але то таке. А от ціна місця в спільному списку буде набагато вища, ніж у окремому БЮТу чі Хвронту Зрад. А це значить, що той же Сєня чи Пастор зароблять на спільному списку набагато більше.Та й з владою їм торгуватися набагато легше за спільного списку. І ніяких зобовязань. Та й врешті решт, мабуть не тільки у мене, нема абсолютно ніякого бажання голосувати за список нашпигований тушками. Я краще проголосую за Свободу, яка на місцевому рівні своїх ще ні разу не зрадила.

          54.03.12, 21:02

          Перемога опозиції на виборах до парламенту 2012 року можлива лише за умови координації опозиційними силами дій заради єдиної платформи та за відсутності зрадників - я думал о таком объединении, а слиться в единую партию - это бред, иллюзия

            64.03.12, 21:40

            Голосно пукнув Олежка / проктолог бо /. Там казав хтось, що "Свобода" є проектом регіоналів. Може й так, факт на ліце. Олежка не розуміє поточного моменту. А він полягає у тому, що треба поставити на місце пр. І тому повинен бути єдиний список, №1 має бути Ліна Костенко, краще усім йти під брендом НРУ. А коли заколотники отримають своє, то тоді провести партійні вибори. Письменників відпустити на творчі хліба. За все інше - чекайте подяки від Єфремова. Олежка - теж. Слава Україні!

              74.03.12, 22:04

              "такі об’єднання опозиції є нетривалими і малопродуктивними" - саме через це і просрали державу у 18-му! Браво, це дуже продуктивна заява! Тепер ми точно цей режим повалимо! Тьху!

                84.03.12, 22:20Відповідь на 3 від Lost_paradise

                Згоден з Тягнибоком
                Об'єднання зі стерв'ятниками нікому не потрібне
                100%
                Як ще на всі їхні мармизи подивишся, то одразу Івана Франка згадуєш.

                  94.03.12, 22:21Відповідь на 4 від анонім

                  Я краще проголосую за Свободу, яка на місцевому рівні своїх ще ні разу не зрадила.

                    104.03.12, 22:24

                    Єднатись треба ТАК як КАЖЕ УПА без сексотмасонів АПАЗІЦІІСлава БОГУ за славного генерала УПА Тараса ЧУПРИНКУ\Шухевича та всіх нескорених http://video.i.ua/user/2689697/42986/224727/ Також тут й на інших сайтах був знищений ФСБісами ЗАПОВІТ ТАРАСА ЧУПРИНКИ в якому є РІЗДВЯНЕ 1950року пророцтво ПРО його родича який матиме імя БОРИС та псевдонім "ДНІСТЕР" й стане останнім явним генералом УПА\УГВР http://www.youtube.com/watch?v=e7IgUymoRWIb ПРО ТЕ ЩО Голодюк є родиною БАНДЕРІ Й ШУХЕВИЧУ були номерні листівки УПА ще від 1995року а від 1998року це дозволено БОГОМ й УГВР було казати НАМ КОЗАКАМ ВСІМ http://video.i.ua/user/2689697/43486/216120/ Не через ЖИДОвибори виграє УПА ! БОРОТЬБА ТРИВАЄ ! Героі БОЖІ скоро явно воскреснуть і нам смертним козакам допоможуть ! МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! CЛАВА УКРАІНІ

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна