хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

СБУ цілодобово стежить за свободівцями!

Ігор Мірошниченко, 28 січня 2012, 13:57

СБУ збирає інформацію у сталінський спосіб та цілодобово стежить за свободівцями!

Поки Європа свариться пальчиком на українську владу, звинувачуючи її в згортанні демократії, політичних репресіях, порушеннях свободи слова і прав громадян, ідейний натхненник усього цього неподобства насолоджується краєвидами швейцарських Альп з вікна своїх давоських апартаментів. Далі декларативних заяв та резолюцій у стосунках з Януковичем та його кримінально-олігархічним оточенням полум'яним європейським борцям за демократію в усьому світі заходити не з руки. Розраховувати на реальні санкції по відношенню до української влади з боку світової спільноти не доводиться. Тож перманентний діалог про демократію та європейські цінності з політичними лідерами провідних країн світу не заважає Януковичу на території однієї з найбільших країн Старого світу будувати авторитарний режим.

За досвідом і допомогою в цьому, природньо, він звертається туди, де в цих питаннях давно досягли успіху – в Росію, а методи встановлення режиму диктатури використовуються апробовані на нашій території ще за сталінських часів. Зокрема, на Сумщині увесь "колорит" "єжовщини" 1937 року на собі два дні тому відчув керівник Лебединської районної організації ВО "Свобода" Володимир Бистренко. Надвечір до нього в сільське помешкання, віддалене від обласного центру ледь не на 100 кілометрів завітав такий собі Володимр Михайлович Осокін. Відрекомендувавшись заступником начальника управління СБУ в Сумській області він добру годину випитував у активіста-свободівця інформацію про мене, голову обласної організації ВО "Свобода" Ігоря Мірошниченка, схиляв його до співпраці, намагався переконати в тому, що займатися політикою і бути націоналістом йому не варто та може бути небезпечно. Зрештою, СБУ-шник і без свідчень Бистренка виявився добре поінформованим про моє особисте життя, політичну діяльність, бізнесові справи, тощо. Він в деталях описав мій робочий день на Сумщині, де і з ким я за дорученням політради ВО "Свобода" зустрічався, про що говорив, яких домовленостей досягнув. Звісно, СБУ цікавиться планами "Свободи" щодо участі у парламентських виборах 2012 року, шукає інформацію про активістів, які допомагатимуть організовувати виборчу кампанію на Сумщині, випитує прізвища ймовірних партнерів, з якими кандидати-націоналісти будуть спільно боротися за місця в майбутньому Парламенті.

ПРОДОВЖЕННЯ

38

Коментарі

анонім

128.01.12, 15:15

Це в них така форма тиску, в розрахунку на деморалізацію. Думають, що ми подібні до багінівців чі яйценюківців.

    228.01.12, 15:25Відповідь на 1 від анонім

    Це в них така форма тиску, в розрахунку на деморалізацію. Думають, що ми подібні до багінівців чі яйценюківців.На "місцях" багато чудових хлопців. Дай Бог, щоб не зламалися. Щоб не розмінялися на "діляночки та будиночки".
    Ігор Мірошниченко абсолютно харизматичний і правильний... Аби не продавали "Свободівці" свої округи ні ПіаРастам ні ББ (на цих виборах Люди будуть мати реальну можливість оцінити дії і порядність політиків)!!!

      328.01.12, 15:38

      розповсюджую УСІМ !!!

        428.01.12, 15:39Відповідь на 3 від Лесь Кавун

        розповсюджую УСІМ !!! Дякую, Друже!

          Гість: modus vivendi

          528.01.12, 15:45

            628.01.12, 16:59

            20 років назад 28січня у 1992 — Верховна Рада України затвердила національний синьо-жовтий прапор Державним Прапором України ! Вітаєм ВАС ДРУЗІ Й ВОІНИ УПА з 20 річчям цеі гарноі й славноі подіі ! ПРИКРО ЩО ПІДЛІ ВОРОГИ Й БРИДКІ ЗРАДНИКИ прикриваються НАШИМ СВЯЩЕННИМ СТЯГОМ козаків\соколів\січовиків\пластунів героів гетьманців УСС\ОУН \УПА ! Та все так не буде...ПЕРЕМОЖУТЬ БОЖІ люди...ЗА СИНЕЄ небо і ЖОВТЕ колосся БОРОТИСЯ ТРЕБА..ЩОБ КРАЩЕ ЖИЛОСЯ http://www.youtube.com/watch?v=Q1Sm41WF_JI*Згадаймо друзі юних украінців що полягли як соколи в бою коли на Киів пяніі чужинці з Москви повзли вбивать нашу землю ! \приспів : Героів Крут є в києві могила там помолись і свічку запали щоб Украіна наша жила ! Щоб козаки перемогли http://blog.i.ua/user/4400999/. ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІНІ

              728.01.12, 17:10

              ого... в нас ще до такого не дійшло

                828.01.12, 17:54

                Далі буде.....

                  928.01.12, 19:53

                  Цілком можливо.

                    1028.01.12, 20:54

                    ну вобще беспредел в Украине творят сволочи

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна