хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Янукович підписав новий закон про вибори

Не забувайте! Вони убили противсіха.lol Президент України Віктор Янукович підписав Закон про вибори народних депутатів України, прийнятий Верховною Радою 17 листопада. Як повідомив глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, Янукович вітає консолідацію всіх політичних сил Верховної Ради навколо закону про вибори. "Новий закон готувався за участю вітчизняних та міжнародних експертів, відповідає світовим стандартам демократії та є виконанням відповідних міжнародних зобов’язань", - йдеться в повідомленні Банкової. Янукович вважає, що наступні парламентські вибори, які пройдуть за цим законом, будуть демократичними і засвідчать вільне волевиявлення українського народу, додав Льовочкін. Нагадаємо, Верховна Рада прийняла закон, згідно з яким вибори народних депутатів будуть проводитися за змішаною системою (50% - за партійними списками і 50% - по мажоритарних округах), з прохідним бар’єром у 5% і без участі блоків. При цьому у виборчих бюлетенях більше не буде графи Проти всіх. Крім того, даний закон дозволяє балотуватися як за партійним списком, так і по мажоритарному округу одночасно. Партія регіонів, Батьківщина, Фронт змін, Компартія, а також Блок Литвина висловили задоволеність прийнятим законом. У той же час ВО Свобода, УДАР Віталія Кличка, Громадянська позиція Анатолія Гриценка і Наша Україна розкритикували цей закон. Автор: Інфопорн

За матеріалами: Кореспондент

А тепер таваіщі БЮТануті, розкажіть мені, що це тільки проект законуuhmylka

26

Коментарі

18.12.11, 13:56

Перша перемога ПРиБЮТЯЦа

    28.12.11, 14:02

    Противсіхи гигнули, зробивши свою справу

      анонім

      38.12.11, 14:07Відповідь на 1 від Люстерко

      Вітаю усіх ПРиБЮТЯйцених з народженням нової коаліції. Самими грамотними в цій ситуації виявилися Йося з Пєтєй -- вони вже давно почали з націоналістами боротися, а комуноПРиматами коріфанитися. Ото й нюх у жидків.

        48.12.11, 14:10

        НаібожествЄннійшая із всєх наібожествЄйніших та самий Яйценюкоголовий із всіх Яйценюкоголовістих ЛІДЕРІВ карманно-ручної АППАЗІЦІЇ, які успішно виконали доручення КРЕМЛЯДСЬКОГО злочинного угрупування і підтримали царЬя янукОВОЧА у його перспективних, далековедучих ЗРАДНИЦЬКОДЕРЖАВНИХ КРОКАХ!
        "Льод ТРОНУЛСЯ"??? Панове ПР-Я-БЮТ чики!

          58.12.11, 14:14Відповідь на 3 від анонім

          безперечно, вони правильный багіні, тому і мають від неї благословення "майбутне передбачати"

            68.12.11, 14:18Відповідь на 4 від Julia Taneta

            точніше пріяцебютники

              анонім

              78.12.11, 14:18Відповідь на 4 від Julia Taneta

              Все правильно. Але одразу питання -- як далі діяти? Адже логічно, після голосування цього закону та зміни керівника фракції БЮТ, що і БЮТіські і Яйценюківські депутатики шмаркаті підуть на домовленості з ПРиматами про розподіл мажоритарки. Кого в першу чергу продовжать мочити? Свободу, Гриценка, Кириленка, Донія. З іншими запросто домовляться.

                анонім

                88.12.11, 14:20Відповідь на 6 від Fred Perry

                Як не називай, а нам тепер на три фронти боротися!

                  анонім

                  98.12.11, 14:28Відповідь на 4 від Julia Taneta

                  не розомію таких бурхливих емоцій щодо цього закону

                    анонім

                    108.12.11, 14:31Відповідь на 7 від анонім

                    дія ти так, як каже Тягнибок - домовлятися трьом реальним силам (Свобода, БЮТ і ФЗ) за мажоритарку і про взаємне непоборювання.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна