хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Війна за Україну

«Без украинского угля, железа, руды, хлеба, соли, Черного моря 
Россия существовать не может, она задохнется, 
а с ней и советская власть и мы с вами»
Лейба Давидович Бронштейн (Троцький)

От є така думка, що «Україна без Росії ніщо». Тобто не здатна до життя. Я кажу зараз про тих, хто думає в цьому напрямі з економічної точки зору. Точка зору про «братів» чи якихось інших родичів не в рахунок, зомбованих не чіпаємо. Немає сенсу.

Якщо хтось уважно прослідкує зовнішню політику Кремля за останні років десять, я маю на увазі не через призму теле ефіру і шпальтів газет, а так би мовити читаючи між рядків, то побачить, що Росія реально веде боротьбу «не на життя, а на смерть» лише за дві країни – Азербайджан та Україну. Війни з Грузією лише поверхові, я маю на увазі війну з активізацією усіх ресурсів, підривну діяльність і т.п. Це звісно ж не від доброго життя, Росія не має ресурсу рівня СРСР, яке намаглося вести війну в усіх куточках світу з США (в переважних випадках програючи її). Тому Кремлю за відсутністю ресурсів варто обирати найбільш пріоритетні напрямки. З Азербайджаном все зрозуміло - нафта і газ, хоча там дуже сильні позиції США, Росія намагається посунити, хоча б трохи, США і знайти нішу. Але постає питання – навіщо Кремлю, який не бере до уваги думку усіх цих доморощенних експертів, Україна?

Нафти і газу в світі залишилося на 50 років ( http://www.epravda.com.ua/news/2011/04/4/280990/ )

Тим часом на світ насувається продовольча криза (http://ura-inform.com/uk/economics/2011/03/14/krizis)

У зв’язку зі збільшенням людської популяції зменшуються ресурси планети Земля. І в майбутньому основни дефіцитом будуть харчі. Кремлівська еліта розуміє, що Росія сидить на нафто-газовій голці і як тільки «газове ельдорадо» скінчиться, Росія опиниться в наймаштабнішій за свою історію кризі. Кавказкі регіони Росії тримаються лише на вигоді. Кремль зумів прив’язати кавказькі еліти нафтодоларами. Коли потік припиниться ця еліта, яка безумовно не є фанатами «вєлікой і могучєй» почне шукати нових вигод. І примара «джихаду» замаячить знову над кремлівським «престолом». Та й існують ще питання з кубанським й донським сепаратизмом.

В ситуації продовольчої кризи аграрна Україна є надстратегічним об’єктом для всіх сторін – Росії, ЄС та США. В момент кризи Україна зможе нагодувати імперію і не дати їй розвалитися, як колись за рахунок України більшовики врятували свою червону імперію.

В зв’язку з усім цим й ведуться пляски навколо України то із «зоною вільної торгівлі», то з «митним союзом». ЄС спокійне, адже впевнене – українську еліту можна буде купити. Кремль нервує – ресурсів в них менше і торги з ЄС за Україну вони програють. Тому Кремлю залишається тільки одне – зруйнувати Україну з середини, підкуповуючи чиновників, фінансуючи маргіналів штибу «Родіни» і т.п.

В цій грі Росія знайшла собі союзника – Вашингтон. Сіоніські еліти США ніяк не влаштовує існування великої держави в центрі Європи. Тим паче маючи потенціал великих ресурсів. Вплив сіоністів на Кремль доволі великий – вони зуміли провести на престол свою людину – Мєдвєдєва. Якщо хтось подивиться уважно, зараз утворилася така собі коаліція – «рускіє націоналісти» + «єврейскі націоналісти», які намагаються вивезти в Європу такий собі бренд «галицького нацизму», що бродить по Україні. «Рускіє» кола намагаються страшити східняків загрозою «галіцкого фашизма» задля того, щоб активізувати електорат на підтримку «східних еліт». Після радикалізації обох сторін Дніпра залишиться натиснути кнопку і Україна трісне навпіл вже остаточно.

Тому, панове, думайте головою, якщо не хочите стати заручником «чужих ігор» і остаточно перетворитися на рабів, хто б не був рабовласником. 


26

Коментарі

анонім

13.05.11, 17:45

Пора знову єднатися з братами білорусами , литовцями та поляками(хай їм грець) та виганяти орду з Европи , як у 14 сторіччі.

    23.05.11, 17:57Відповідь на 1 від анонім

    Пора знову єднатися з братами білорусами , литовцями та поляками(хай їм грець) та виганяти орду з Европи , як у 14 сторіччі.З поляками я був би обережніший...
    Взагалі Україна при бажанні й сам могла б...
    Але й проти Литви й Білорусії нічого не маю, якщо в нас і існують родичі, то це безперечно білоруси

      анонім

      33.05.11, 18:13

      Тільки об*єднане русько-литовсько-польське військо у 1362 році вигнало москалів з їх родичами татарами з Руси.

        43.05.11, 18:15Відповідь на 3 від анонім

        Тільки об*єднане русько-литовсько-польське військо у 1362 році вигнало москалів з їх родичами татарами з Руси.Але й мало наслідки. Ми перетворилися на рабів Варшави, що призвело до Хмельничччини. Тому й казав бути обережнішими

          анонім

          53.05.11, 18:23Відповідь на 4 від Lost_paradise

          Я й казав - хай їм грець

            63.05.11, 18:26Відповідь на 5 від анонім

            Я й казав - хай їм грець

              73.05.11, 18:42

              paradise це такі цукерочки Донецькі!

                83.05.11, 18:57

                Для нас українців Друга світова війна ще не закінчилася .Не треба себе тішити ілюзіями ...
                Треба еднатися і зміцнювати свою націю .Наші перемоги ще попереду .
                Свобода нації ,свобода людині !!!

                  Гість: ГарбуЗЕК

                  93.05.11, 19:03

                  Слава Героям Бандеровцам!!Слава Оун -Упа!!Ющенко ТАК!!

                    103.05.11, 19:05Відповідь на 8 від к Мамай

                    Для нас українців Друга світова війна ще не закінчилася .Не треба себе тішити ілюзіями ...
                    Треба еднатися і зміцнювати свою націю .Наші перемоги ще попереду .
                    Свобода нації ,свобода людині !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна