хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Націоналісти РУЛЯТЬ!

В Івано-Франківській області націоналістичні та громадські організації створили Координаційний центр українських націоналістів.

За наданою інформацією, основним завданням об’єднання українських націоналістів є формування громадської думки, постійне привернення уваги суспільства до проблем України, організація публічних акцій тощо.

На думку місцевих націоналістів, створення координаційного центру - «це реальне започаткування об’єднавчого процесу націоналістів України, чого не спостерігалося ще від горезвісного розколу 1940 року». Водночас, вони стверджують, що цей центр «не буде оформлятись в якусь єдину партію», а стане «організованим націоналістичним рухом», який захищатиме українські питання, інформаційний простір, політичну та економічну незалежність України.

Координаційний центр українських націоналістів планує наприкінці травня провести свою конференцію у Києві.


19%, 5 голосів

22%, 6 голосів

0%, 0 голосів

59%, 16 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
25

Коментарі

18.04.11, 11:55

Має сенс як саме Координаційний центр, а не центр Керування "польотами".

    28.04.11, 12:02Відповідь на 1 від Perovdupu

    Має сенс як саме Координаційний центр, а не центр Керування "польотами".Абсолютно згодна. І як тільки комусь одному заманеться "ВИПХАТИСЬ" на "подіум" і проголосити себе "ЛІДЄРОМ", треба хапати такого вискочку за руки-за ноги і виносити на смітник.

      38.04.11, 12:12Відповідь на 2 від Julia Taneta

      Має сенс як саме Координаційний центр, а не центр Керування "польотами".Абсолютно згодна. І як тільки комусь одному заманеться "ВИПХАТИСЬ" на "подіум" і проголосити себе "ЛІДЄРОМ", треба хапати такого вискочку за руки-за ноги і виносити на смітник.

        48.04.11, 12:40

        А,як на мене,то націоналістам потрібно об"єднатись в одну партію.А то,ми дізнаємось про назву чергової такої партії,коли знесуть голову якомусь вождю.

          Гість: front242

          58.04.11, 12:45Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

          Вождів вистачить.
          З приводу націоналістів згодна, та маю сумніви. Серед них теж тхне марнославством.

            анонім

            68.04.11, 12:45

            Має сенс у випадку згуртування виключно націоналістичних організацій, без псевдопатріотичних, які керуються жидами. Будь яка колаборація з латентними жидівськими впливами буде означати смерть націоналістичній ідеї. А так молодці, сьогодні треба обєднуватися заради України.

              78.04.11, 12:52Відповідь на 5 від Гість: front242

              Вождів вистачить.
              Дайош кожній партії по вождю і по пилці в руки!!!

                88.04.11, 13:03Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

                А,як на мене,то націоналістам потрібно об"єднатись в одну партію.А то,ми дізнаємось про назву чергової такої партії,коли знесуть голову якомусь вождю.Я вважаю, що зараз основна задача всіх націоналістичних течій, знайти спільні положення і поставити загальновизначену мету! А далі, справа за нормальним організатором і координатором. Він сам виокремиться!!!

                  98.04.11, 13:24Відповідь на 8 від Julia Taneta

                  А,як на мене,то націоналістам потрібно об"єднатись в одну партію.А то,ми дізнаємось про назву чергової такої партії,коли знесуть голову якомусь вождю.Я вважаю, що зараз основна задача всіх націоналістичних течій, знайти спільні положення і поставити загальновизначену мету! А далі, справа за нормальним організатором і координатором. Він сам виокремиться!!!Звичайно,об"єднання та координація дій ніколи не завадить.Навіть більше,давно потрібні.

                    108.04.11, 14:01

                    Координація спільних дій - залога успіху

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна