Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Мустанг тепер з пістолєтом



Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив іменною зброєю руфера Mustang Wanted. Аваков зробив це у відповідь на запит російського Інтерполу.

«Пришел запрос из российского интерпола. Вынуждены отказать и открыть секретную информацию. Mustang Wanted вернулся в Украину и за образцовое выполнение задания – награжден именным оружием! Концентрирован на новые задачи. Вооружен и очень опасен для врагов страны!» – написав міністр на Facebook.

«МВД России: не тратьте время и не пишите нам письма по Mustangu. Просто берегите цвет кремлевских звезд...», – закінчив допис Аваков.

Українського руфера у Росії огололосили у міжнародний розшук за те, що він розфарбував зірку на даху однієї з московських багатоповерхівок у жовто-блакитний колір.


http://www.hromadske.tv/society/avakov-nagorodiv-rufera-mustang-wanted-imennoyu-zb/


13

Коментарі

15.10.14, 16:44

Круто Але є одне але (АЄОА):
Все це робиться максимально публічно і перед виборами))) Відразу фотки Геращенка і Авакова з популярним у суспільстві Мустангом. В той же день Порошенко на Галичині робить заяву, що вирішив ( ще не підписав відставку, а тільки вирішив ) звільнити лайно-литвина і підписав закон про люстрацію. Тобто йому потрібно було 13ть днів на те, щоб поставити підпис і півроку на те, щоб вирішити звільнити лайно з посади. Звичайно ж все робиться ближче до виборів.