Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Що потрібно росіянам в Україні ?

Почитав таку статтю в ній автор пише:
 
Не дайте купить себя мифом о том, что Украина им нужна была для "Великой России". Им не нужны нерентабельные Донбасс и Крым, им не нужен Киев как "мать городов русских", ибо они с самого начала знали -- его не удержать. Всё это им не нужно, ни Одесса, ни Харьков. Им нужно, чтобы нас не было как страны, как нации. Чтобы мы превратились в европейское Сомали. Исчезли как пример другой судьбы, многократно раздавленный, но снова и снова живым ростком пробивающийся наверх.
http://uainfo.org/blognews/376185-chto-ostavit-posle-sebya-rossiyskoe-vtorzhenie-na-donbasse.html

Автор статті на мою думку правий в тому, що як народ ми росіянам непотрібні. Вони хочуть змінити нашу назву  на  Новоросів  і таким чином знищити  нас як народ і знищити наше прагнення до незалежності.

Нашу  назву народу вони міняли  не один раз і ми це вже проходили в нашій історії.  Ми були Русинами   вони з нас зробили спочатку малорусами,  потім  малоросами, новоросами   і наша сучасна назва Українець  теж невідомо як появилася.  Можливо   це був російський  політичний проект  з території  України  яку росіяни контролювали  і називали  Окраїна , як відомо ця назва народу  почала поширюватись  в кінці 19 століття.

Чи Україна потрібна Росії як Міф?  Росіянам потрібна  Україна як  історичний Міф , для росіян грає роль історія Русі.  Втрата  їхньої міфології значно вдарить   по руському міру  і в жодному разі вони не хочуть залишитись  варварським диким  народом Улу Улус.  Їм також потрібне населення яке має християнську віру і європейський  генофонд.  Росіяни переживають що як європейський етнос вони зникнуть.

Росіянам потрібні також наші чорноземи і доступ до чорного моря , також Україна не бідна країна і має значні природні ресурси.
 
Росіянам потрібно все що маємо ми, їм потрібна наша історія Русі, їм потрібна наша земля, їм потрібні наші діти.  Але вони прорахувалися і не очікували що народ буде чинити спротив.
10

Коментарі

анонім

119.08.14, 10:32

и за что они нас так не любят?

    219.08.14, 11:54Відповідь на 1 від анонім

    В мене особисто враження що вони нікого не люблять і не поважають, навіть себе. Який народ може відмовитись від своїх батьків і прадідів , який народ може відмовитись від свого національного походження від своєї мови і культури, жодного такого народу на землі немає, окрім народів Росії.

      анонім

      319.08.14, 11:59Відповідь на 2 від Voliaa

      а что они отказались от своего языка и культуры?