хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Кличко поддержал Порошенко после тайной встречи с Фирташем

Перед снятием Виталия Кличко в пользу Петра Порошенко политики встречались в Вене с Дмитрием Фирташем. Об этом говорится в материале Украинской правды передает Цензор.НЕТ. 

Как сообщают источники, одно свидание олигарха с кандидатами состоялось в феврале 2014 года. Кроме того, Порошенко*, Кличко* и Фирташ* встречались на прошлой неделе в Вене, о чем в среду написала местная газета Osterreich: "Исключительно тайно и практически незаметно для всех кандидат в президенты Петр Порошенко и Виталий Кличко встретились в Австрии с Дмитрием Фирташем. (...) В прошлую среду Фирташ задекларировал шоколадному барону Порошенко свою поддержку".  

В то же время во фракции УДАР нарастает недовольство Ковальчуком через закулисное распределение должностей от имени Удара.

Последний случай, который возмутил депутатов, произошел на заседании фракции УДАР на прошлой неделе. Перед голосованием за секвестр бюджета собрание посетил премьер-министр Арсений Яценюк, которому присутствующие выразили пожелание ликвидировать Госагентство инвестиций и национальных проектов. На что Яценюк ответил, что только что назначил на это агентство руководителя именно по квоте УДАРа.

3

Коментарі

12.04.14, 23:02

"Те, що про них (переговори) не повідомлялося, не означає, що з цього робили таємницю. Вони відбулися 25 березня у Відні – через те, що Володимир Кличко готується в Австрії до наміченого на 25 квітня бою. Крім того, 25 березня Володимир святкує свій день народження. Віталій завжди його підтримує, а Порошенка цього разу запросили, бо у нього склалися товариські стосунки із знаменитими братами", - сказав Порошенко
Фінальне рішення про об’єднання, вислухавши всі аргументи, врешті-решт прийняв сам Віталій Кличко. Воно не означає, що Петро Порошенко прийняв зобов’язання перед будь-якою третьою особою, зокрема і Дмитром Фірташем, тим більше, що останній не був учасником переговорів у Відні, повідомляє прес-служба.

    22.04.14, 23:02

    Повідомляється, що Порошенко є достатньо забезпеченим, щоб самостійно профінансувати свою кампанію і не брати зобов’язань ні перед ким, крім виборців – чого бажає всім іншим кандидатам.
    Порошенко припускає, що публічні політичні заяви Дмитра Фірташа є частиною його захисту від американського правосуддя, а оточення Фірташа само генерує відповідну інформаційну хвилю, яка накладається на виборчу кампанію в Україні.
    "В новій Україні усі будуть поважати закони та виконувати їх, а не купувати лояльність влади, як за Януковича. Я не прокурор, але як для політика для мене очевидно, що на пані Фірташі лежить велика частина політичної відповідальності за діяльність колишнього режиму, уникнути якої неможливо", - резюмує прес-служба Порошенка.

      32.04.14, 23:09

      Америка та ЕС підтримують Порошенка ( в мене інша позиція ), який нібито співпрацює з фірташем і в той же час Америка судить фірташа за індійські контракти, тим самим намагаючись відправити його на власну територію. Трохи не поєднується між собою, може бути для замилювання очей, але завеликі постаті для такого.

        43.04.14, 03:21

        Добре, що ви читаєте новини. Те, що ви написали про зустріч це виправдання після публікації в газеті, коли таємне стало очевидним.
        Друге. Про арешт. Це офіційна версія. А насправді він потрібний американцям для того, щоб добратися до Путіна. У них був спільний бізнес.

          53.04.14, 22:07

          А може вже вистачить поливати брудом друг друга. Вам мало було минулих виборів, коли переміг Янукович??? А все починалось так само з бруду на друг друга, а виграв Яник...
          Не потрібно писати, ображати любого кандидата. Тільки давати голі факти...Але їх немає чомусь ні про Порошенка, ні про Кличка

            63.04.14, 22:22Відповідь на 5 від Yura-L

            А може вже вистачить поливати брудом друг друга. Вам мало було минулих виборів, коли переміг Янукович??? А все починалось так само з бруду на друг друга, а виграв Яник...
            Не потрібно писати, ображати любого кандидата. Тільки давати голі факти...Але їх немає чомусь ні про Порошенка, ні про Кличка
            Нема тут бруду - є факти зустрічі. Всі претензії до газети.

              73.04.14, 22:35Відповідь на 6 від utenok12

              В мене ні до кого претензій немає