Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Музичко був застрелений правоохоронцями - МВС !!! (оновлено)

http://gazeta.ua/articles/politics/_muzichko-buv-zastrelenij-pravoohoroncyami-mvs/548958


Цитування:

Смерть Сашка Білого – це помста Путіна

При всій неоднозначності відношення до Саші, він був, є і залишиться українським патріотом. Про це пише журналіст Іван Вербіцький.

Ось написав хлоп, думаю, об’єктивно. Процитую і проілюструю знимкою з книжки Валерія Бобровича “Щоденник сотника Устима”.

Сумніваюся, що його смерть замовив Аваков, як про це стверджує Правий Сектор.

Зате немає жодного сумніву, що це помста Путіна. За український патріотизм і допомогу чеченцям у боротьбі проти російських агресорів.

Нагадаю, Саша Білий, або Консул, як ще його називали чеченці, славно потрудився в Грозному. 

Особливо цікаво про це дізнаватися саме з російських джерел, наблюдаючи з якою неприхованою ненавистю вони пишуть про Сашу, наприклад: “В 1994 году Музычко примкнул к чеченским сепаратистам с целью борьбы с Россией и заработка денежных средств, где получил позывной “Белый” и “Консул”. Командовал отрядом УНА-УНСО “Викинг”, который воевал в составе отряда Шамиля Басаева, а также личной охраной Джохара Дудаева. В качестве зарплаты получал по 3000$ в месяц. По словам “Сашко Белого”, в Чечню он проник с турецким паспортом под видом журналиста, причём все документы были настоящими. Благодаря им Музычко завёл в засаду отряд морпехов со Спутника. За это и за то, что он подбил 3 танка, больше 6-и БМП и БТР, а также расстрелял самоходную установку, Джохар Дудаев лично наградил его орденом “Къоман Сий” (“Честь нации”). Точно известно, что он участвовал в расстреле БМП №684 81 МСП, при котором 3 человека погибло, один был взят в плен. На камеру “Сашко Белый” хвастается, как убивал русских, был известен своей жестокостью по отношению к пленным солдатам российской армии. Александр Музычко стал одним из трёх украинских националистов (помимо Степана Бандеры и Олега Беркута), в чью честь были названы улицы в Грозном (во Львове одна из улиц названа в четь Джохара Дудаева)”

11

Коментарі

125.03.14, 10:38

путіпут

    225.03.14, 11:47

    А МВС України хіба знаходиться під керівництвом путіпута ?!опосередковано - так

      325.03.14, 12:30

      Вот еще одна загадка - то ли "эти" грохнули, то ли "те"...

        Гість: Dalia

        425.03.14, 14:42

        А МВС України хіба знаходиться під керівництвом путіпута ?!А Ви й досі не зрозуміли, що відбувається?

          525.03.14, 16:43

          Вічная память ГЕРОЮЦЕ за наказом МАСОНфюрера ПУТІНА й його курви відомрї як ЖидЮЛЯ й ТРУПчинов та ЯЙЦЕНЮК як тайні офіцери ФСБз вірним МЕНТпсом АВАКОВИМ зробили це а ти ще наш СТЯГ перевертаєш а МУЗИЧКО пики бив на МАЙДАНІ та ще з 90 років тим хто прапори перевертав і за СИНЬОЖОВТИЙ СТЯГ Украіни ГЕРОІЧНО жив і вмирав тож нарешті не дратуй нас офіцерів \священників УПА і патріотів ТА НЕ РАДУЙ провокаторів і комуноідіотів http://photo.i.ua/user/4400999/270441/ Божа МАТИ вночі явилась 25 березня 2014р нашим Боговидцям і сказала що Сашко загинув як ГЕРОЙ І СТРАДНИК Христа й Украіни та на БОЖІМ СУДІ завдяки заступництву ПРЕЧИСТОЇ І СВЯТИХ РУСІ й КАВКАЗУ він отримав добрий присуд перейде години чистилища й піде в рай і ще вернеться в наш край з святими УПА 2014року

            625.03.14, 20:59Відповідь на 4 від Гість: Dalia

              725.03.14, 21:00Відповідь на 4 від Гість: Dalia