хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Нова теза від групи «Янукович і Ко» - «здача Криму»

Пропаганда завжди тримається на розкручуванні простих і примітивних кліше, які «підлягають розповсюдженню». Класика жанру від російського ТБ – «екстремізм та радикалізм у Києві на Майдані». Для розкручування потрібна картинка, її цілком забезпечують люди зі зброєю на Майдані, які «вперто не хочуть її здавати» та роздутий міф про «Правий сектор». Цього цілком достатньо, аби тиражувати історії про постійну загрозу російськомовним громадянам від міфічних «бандерівців».
    Нову пропагандистську тезу, яка «підлягає розповсюдженню» від представників команди Віктора Януковича, озвучив екс віце-прем'єр Юрій Бойко: «Плохая у Януковича была власть? Плохая. Но территории не сдавала. А эти уже сдали". 
   
За якихось три тижні оточення Януковича збирається з силами і вже знаходить «аргументи на свою користь». Очевидно, що цю тезу – «здачу» Криму – будуть максимально піднімати на прапор за повернення групи «Янукович і Ко» в українську політику.
    Її будуть піднімати всі ті, хто вже почав виборчу кампанію і замість війни з ворогом, «активні бойові дії» проводить всередині.
Юрій Бойко займався українською енергетикою багато років. Запам'ятався корупційним скандалом з купівлею газової вишки, просуванням інтересів Дмитра Фірташа та РосУкренерго, газових україно-російських схем.
    Бойко, Янукович і Ко, які зараз вирішили переконати всіх, що вони «не здавали території», насправді «не здали території» лише тому, що продавали цілу країну. Продавали за 15мільярдів кредиту, знижки на газ та корупційні газові схеми, гарантії перебування у владі та власної недоторканності після років тотальної корупції та злочинів проти власної країни.
   Території «не здаються» за три тижні, цьому передують значно триваліші і складніші етно-соціальні, політичні та економічні процеси. Але замість того, аби в них розбиратися, значно простіше виголошувати пропагандистські тези...

    Вікторія Сюмар.
3

Коментарі