Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Рейтинг «Соціс» має на меті показати штучну підтримку Порошенка

 Політтехнолог Тарас Березовець вважає, що остання соціологія групи «Соціс» має на меті показати надуману підтримку Петра Порошенка.

 «В Україні вже скинутий режим Януковича, але його рудименти, як родимі плями продовжують з'являтися. Йдеться насамперед про соціологію одіозної компанії «Соціс», компанії, яка усім запам'яталась участю у замовному екзит-полі 2004 року, а ще пізніше директор цього центру Микола Чурилов розповідав, що все більше українців хоче жити в Союзі з Росією і Білоруссю», - сказав Березовець.

«Остання соціологія, очевидно має на меті показати підтримку одного кандидата, який іде на першій позиції», - підкреслив він.

 «Крім того, дуже високі показники Сергія Тігіпка, якого багато хто вважає зрадником Партії регіонів - у найскрутніший момент для політсили він просто десь пропав і замовк.

 Також з якогось дива Тягнибок має підтримку нижчу у два рази ніж Симоненко, при цьому, що лідер «Свободи» на перших рядах Євромайдану і мав би перегнати компанію Симоненка, який начебто має аж 5% підтримки", - прокоментував дані рейтингу Березовець.

 «Як фахівець, хочу наголосити, що така соціологія давно вже не працює. Цей заказняк сьогодні ніхто не сприймає серйозно. Я бачив реакцію по соцмережах - люди сміються з цих соціологічних ліхтарів».

UAINFO

7

Коментарі

16.03.14, 22:24

Те що Тягнибоку завжди, і не тільки ця група «Соціс», але й інші, штучно занижують рейтинги, мене це ніколи не дивувало. Але у Порошенка зараз дійсно досить високий рейтинг!