хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

У Львові офіційно зареєстрували «Народну самооборону»

Сьогодні, 19 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив питання про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку у Львові «Народна самооборона». Про це повідомляє кореспондент Galnet.
«Законом передбачена можливість створення таких громадських формувань. Їх діяльність має бути погоджена з відповідними міськими чи обласними органами внутрішніх справ. В даному випадку при створенні даного громадського формування, наскільки мені відомо, було прийнято рішення про те, що вони узгоджуватимуть дії по своїй участі в охороні громадського порядку з Львівською міською радою.
Є така позиція, що голови районних адміністрацій координуватимуть цю діяльність. Вже проведена певна робота і, я думаю, вже найближчим часом буде поінформовано мешканців міста, яким чином здійснюватиметься діяльність по забезпеченню громадського порядку», – розповіла начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.
За її словами, до тих людей, які реєструватимуть членів «Народної самооборони», належать Валерій Веремчук і Сергій Бищук.

 Galnet

6

Коментарі

Гість: Petro0607

113.03.14, 15:00