Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У Києві міліція затримала сімох людей, за купівлю дров й вугілля

Сьогодні вдень силовики затримали сімох чоловіків на виході з магазину "Космос" на Героїв Дніпра в Києві. Про це cтало відомо від очевидців події.

Разом з ними спочатку затримали жінку – випадкову перехожу. Пізніше її відпустили, саме її друг і зв'язався з журналістами:

"Це трапилося на виході з магазину "Космос", друга черга "Дрім Тауна". Чоловіки-покупці вийшли з візками і попрямували до своєї машини, чорному фольксвагена-універсалу. В візках були дрова, вугілля і їжа. Тут під'їхала міліція – вони були в чорній формі з написом "Міліція" на спині. Вони затримали сімох чоловіків з візками і заодно мою подругу. Їх відвезли в якусь триповерхову будівлю на Оболоні, де їх допитували люди в цивільному. Потім її відвезли туди, звідки забрали, і відпустили. Коли дівчина почала вимагати сказати, хто вони, і за що затримали людей, їй відповіли щось на кшталт: "Будеш сильно мудрувати –  будеш там, де вони, сама знаєш, яка ситуація в країні".

Як повідомлялось, міліція почала затримувати активістів за перевезення шин.

Нагадаємо, журналіста "Спільнобачення" Володимира Карагяур затримали за те, що він купував на заправці бензин для генераторів. Суд заарештував його на два місяці.

13

Коментарі