хочу сюди!
 

Светлана

43 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 39-53 років

А ви ще думаєте що Янукович щось виграв у Росії?

У Росії пояснили, що "посадили" Януковича на фінансовий гачок за найжорсткішою процедурою
Росія завжди зможе вимагати повернення позики у $15 млрд від уряду України, оскільки надання цих коштів оформлене за найжорсткішими юридичними процедурами. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр РФ Ігорь Шувалов в інтерв'ю телеканалу «Россия 24».

 «Ця позика надана так, що у нас завжди будуть можливості вимагати від українського уряду погашення цієї позики, і (її оформлено) за найжорсткішими юридичними процедурами. Це не просто домовленість між двома Мінфінами, коли хтось щось комусь дав. Це оформлено за дуже жорсткою процедурою, і Росія свої права в юридичному плані забезпечила», - сказав Шувалов, відповідаючи на запитання про гарантії відмову України від угоди про асоціацію з ЄС після отримання $15 млрд.

Прогнозуючи поведінку влади України у майбутньому, Шувалов зауважив, що дії Росії заклали основу для створення позитивних відносин в українському суспільстві і владі для просування спільного порядку денного.

Шувалов підкреслив, що ці гроші не зайві для російської економіки.

«Гроші зайвими не бувають», - заявив він.

Шувалов також повідомив, що Росія з 2010 року пояснює українцям, як побудований Митний союз і які в ньому правила і норми діють.

За словами перший віце-прем'єра РФ, під час переговорів дуже часто російські парламентери чули, що економічне благополуччя України лежить у сфері співпраці з країнами Митного союзу і СНД, але очікування в українському суспільстві інші – люди хочуть зближення з Європою за стандартами життя і політичними стандартами.

При цьому Шувалов підкреслив, що українська сторона не могла пояснити, в чому сенс з економічної точки зору зближення з ЄС.

Нагадаємо, 17 грудня в Москві під керівництвом президентів Владіміра Путіна і Віктора Януковича відбулося засідання російсько-української міждержавної комісії. У результаті був підписаний пакет з 14 документів. Зокрема, російський Газпром і Нафтогаз України підписали доповнення до газового контракту 2009 року, згідно з якимвартість газу для України знизиться з $410 до $268,5 за тисячу кубометрів. Доповнення передбачають, що Газпром щоквартально переглядатиме ціну на газ для України.

Російський уряд також розмістить частину свого Фонду національного добробуту в розмірі $ 15 млрд. у цінних паперах українського уряду.

Що тепер повинен Київ Путіну в обмін - сторони не повідомили.

Читайте також: Між стабільністю та інстинктом самозбереження. Янукович пішов назустріч проросійському лобі

                                                             Джерело

23

Коментарі

123.12.13, 22:53

Ну, навіть не між рядками, а прямим текстом: "Прогнозуючи поведінку влади України у майбутньому, Шувалов зауважив, що дії Росії заклали основу для створення позитивних відносин в українському суспільстві і владі для просування спільного порядку денного." Тільки от одне питання, у якому Українському суспільстві??????

    223.12.13, 23:00Відповідь на 1 від Julia Taneta

    А суспільство українське продали елементарно.Правильно про це сказала Новодворська на Майдані.Яке суспільство має на увазі Шувалов - це відомо тільки йому одному.

      323.12.13, 23:16

      Боротьба за Україну триває. Ці дебільні фокуси з 15-млрдами - лише засіб, як ми всі чудово розуміємо. Головні аккорди цієї "пісні" ми почуємо вже незабаром.

        423.12.13, 23:23

        Та нічого він не виграв. Через ці угоди немає навіть сенсу тягнути нас до МС. Ми і без того на кремлівському гачку.

          524.12.13, 02:08

          Вивчивши історію взаємин України та Росії можна не коментувати що виграв яник.

            624.12.13, 05:47

            ну нехай віддає, а ми тут до чого?

              724.12.13, 09:09Відповідь на 5 від SvarR

              Вивчивши історію взаємин України та Росії можна не коментувати що виграв яник.ото ж

                824.12.13, 09:20

                Аналіз тут - http://www.youtube.com/watch?v=cbPe6LVCCHw&feature=em-uploademail

                  924.12.13, 09:31Відповідь на 8 від дТОЛЯізХорола

                    1024.12.13, 09:39Відповідь на 9 від uraha

                    І пісня в нього класна - http://www.youtube.com/watch?v=YFVQORiEMbU

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна