Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Опозиція ходить перша і....програє?????

Вищий адміністративний суд увечері 8 лютого виніс рішення про позбавлення депутатських мандатів позафракційних депутатів Павла Балоги і Олександра Домбровського, обраних в мажоритарних округах № 71 та № 11.

"Продажний суд". Ну яка ще думка може виникнути в голові будь-якого пересічного Українця!?

А опозиція - молодці! Як вони дружно стали на захист екс-регіоналів...

Але ж тепер виходить, що виступає опозиція проти позову опозиціонера Кармазіна, адже, саме позов Кармазіна задовольнив ВАСУ.

Що тепер є у опозиції пред"явити европарламентарям? Вибіркове правосуддя? ПіаРасти скажуть : "суд виніс рішення проти регіоналів, балоги ---- екс- наші...І суд діяв в інтересах опозиції (пана Кармазіна)".


21

Коментарі

19.02.13, 20:21

Щодо Балоги, то так йому і треба... (хто такий Домбровський незнаю)

    29.02.13, 20:25

    Побувавши на ток-шоу Савіка Шустера у листопаді на передачі про референдум, і побачивши виступ Кармазіна "в живу" я не зовсім впевнений, що Кармазін є опозиційним політиком. Чудовим оратором - так, неперевершеним юристом який знається на тонкощах законів - так, але він мені здався ще й дешевим і неперевершеним популістом. Не знаю чому. Таке відчуття. Інтуїція. Хоча кажуть що інтуїція у жінок, а в чоловіків досвід

      39.02.13, 20:34Відповідь на 2 від severun38

      Побувавши на ток-шоу Савіка Шустера у листопаді на передачі про референдум, і побачивши виступ Кармазіна "в живу" я не зовсім впевнений, що Кармазін є опозиційним політиком. Чудовим оратором - так, неперевершеним юристом який знається на тонкощах законів - так, але він мені здався ще й дешевим і неперевершеним популістом. Не знаю чому. Таке відчуття. Інтуїція. Хоча кажуть що інтуїція у жінок, а в чоловіків досвідАле його позиція була спрямована проти ПіаРастів (Балоги і Домбровського), а тепер виходить, що тушки піарастів, які зробили те саме, що Табалові в БЮТ_і, але то "наші" тушки - вони скоти, а це ПіаРастів тушки, вони гарні хлопці і давайте ми всі станемо на їх захист?
      БРЄД!

        49.02.13, 20:47

        Тонка провокація... Зараз Балогам (Павлу та Віктору) та Петьовкі ставлять ультиматум - або вони переходять до ПР (бо є внефракційними) - або залишаються без мандатів.
        Це ж саме стосується Порошенко, Домбровського та Заболотного (вінницька группа).

        Фокус справи: Балога ДІЙСНО переміг ПРаста на окрузі (таке Закарпаття - опозиція там ніколи не виграє, а клан Бариги - реальний конкурент ПР). Тому опозиції вигодно залишити ЙОГО депутатом. Тим паче особливих порушеннь на виборах не було.
        Домбровський - там справа цікавіша. він є представником клана Порошенко та зфальшував вибори, вигравши у Солейко (з БЮТ). БЮТ сам подавав на нього до суда.
        Тобто логічно було б визнати рішення суда законним та піти на перевибори.

          59.02.13, 20:49

          Але якщо опозиція відмовиться допомогати цим двух группам "незалежніх" - вони можуть просто перейти до ПР.

          Тоді наступного дня інший суд скасує рішення ВАСУ та визнає їх нардепами.
          "Тонкая игра" Регіонів...

            анонім

            69.02.13, 22:00

            Тут морока із самим Рішенням, воно прийнято з порушенням процедури. А своєю реакцією опозиція підіграла бандюкам. Дивно, але чи не першим був Доній. В таких випадках треба ретельніше розбиратися з обтавинами, аби не втрапляти в таку халепу.

              79.02.13, 23:27

              Вкотре розводять лохів как котят.

                810.02.13, 05:57

                а ми сидимо і спостерігаємо

                  910.02.13, 06:19

                  Балоги не шкода - заслужив. Тут виникає ще інший прициндент - якщо ВАСУ має повноваження позбавляти депутатства, значить воно і має повноваження позбавлти президенства....

                    1010.02.13, 09:59Відповідь на 9 від zevs78

                    Балоги не шкода - заслужив. Тут виникає ще інший прициндент - якщо ВАСУ має повноваження позбавляти депутатства, значить воно і має повноваження позбавлти президенства....100 % !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна