хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Україна може надати політ. притулок екс-міністру оборони Чехії.

Україна може надати політичний притулок заступникові голови нижньої палати парламенту, колишньому міністрові оборони Чехії Власті Паркановій, яку політично переслідує нинішнє керівництво цієї держави.


Про це сьогодні заявив народний депутат від ПР - В. Олійник.

«Думаю, якщо громадянка Чеської Республіки Власта Парканова звернеться до України з проханням про політичний притулок, Україна має всі підстави для розгляду її заяви компетентними органами та надання такого притулку. На мою думку, існують усі підстави для розгляду фактів щодо переслідування Власти Парканової на наступному засіданні ПАРЄ», - зауважив політик.

За даними слідства, два роки тому під час перебування на посаді міністра оборони Власта Парканова дала згоду на закупівлю начебто «занадто дорогої» військової техніки. 

Так, без проведення належної цінової експертизи були закуплені чотири військово-транспортні літаки CASA. За твердженнями слідчих, державі було завдано збитків на 31 млн доларів США.


Сама Власта Парканова обвинувачення не визнає і вважає їх переслідуваннями. При цьому, за європейською практикою, ознаки політичних переслідувань тут справді наявні. Фактично, пані Парканова під час закупівлі техніки виходила з інтересів підвищення обороноздатності своєї країни і не отримувала жодних переваг для себе особисто. 

Саме рішення приймалося Урядом, більшість із членів якого і сьогодні перебувають при владі. Тому можна впевнено говорити про вибіркове переслідування за політичними мотивами


16

Коментарі

18.08.12, 16:25

щось на янучар не схоже...

    28.08.12, 16:28

    Да будь она хоть трижды виновата я бы дал убежище просто из вредности, чтобы чехам насолить.

      38.08.12, 16:33Відповідь на 2 від gav5713

      Да будь она хоть трижды виновата я бы дал убежище просто из вредности, чтобы чехам насолить.За що ж Ви так чехів недолюблюєте?

        48.08.12, 16:35Відповідь на 1 від Fred Perry

        щось на янучар не схоже...А Олійник не зовсім ПіаРаст, - він Екс-бютівець!

          анонім

          58.08.12, 16:36

          Анальні понти. Попоросити політичний притулок в Україні при бандюківській владі рівнозначно самогубству. Цій Паркановій дешевше буде в Чехії пару років відсидіти, бо гопники обберуть її до нитки.

            анонім

            68.08.12, 16:38Відповідь на 4 від Julia Taneta

            щось на янучар не схоже...А Олійник не зовсім ПіаРаст, - він Екс-бютівець!Він БЮТопіараст!

              78.08.12, 16:39Відповідь на 4 від Julia Taneta

              а, то їх стихія

                Гість: lkjmn

                88.08.12, 16:40

                Це типу помста Чехії за Данилишина і чоловіка Тимошенка?

                  98.08.12, 16:41Відповідь на 3 від Julia Taneta

                  Да будь она хоть трижды виновата я бы дал убежище просто из вредности, чтобы чехам насолить.За що ж Ви так чехів недолюблюєте?За то что они дают политубежища не разбираясь в сути вопроса.

                    анонім

                    108.08.12, 17:09Відповідь на 9 від gav5713

                    Да будь она хоть трижды виновата я бы дал убежище просто из вредности, чтобы чехам насолить.За що ж Ви так чехів недолюблюєте?За то что они дают политубежища не разбираясь в сути вопроса.Якраз таки чехи добре розібралися -- вони дали притулок мільярдеру? Це тобі не якихось там 31 вшивих мільони.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна