Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Співає Анатолій Солов'яненко №2

Продовження. Перший випуск був тут 

Не щебечи, соловейко Слова: Віктор Забіла; Музика: Михайло Глінка Не щебечи, соловейко, На зорі раненько, Не щебечи, малюсенький, Під вікном близенько. [ Дивитися далі ]

Оточення Януковича ділить між собою українські землі

  • 16.04.11, 00:09
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що влада розглядає скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення як засіб для створення ще однієї монополії для свого найближчого оточення. 

"Землю вони розглядають як окрему, саму перспективну програму, в якій вони бачать тільки себе. У них є в руках Національний банк, у них є в руках машина кредитування, вони будуть підходити до землі з такими ж мірками, як колись до заводів, і будуть розписувати це поміж своїми найближчими компаньйонами, які і будуть володіти тими шматками землі, які вони сьогодні намагаються зробити товаром", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні, спілкуючись з журналістами регіональних ЗМІ на засіданні медіа-клубу "На власний погляд".

Лідер партії "Батьківщина" вкотре наголосила, що відкриття земельного ринку не забезпечено необхідними законодавчими актами. "У концепції, яку пропонують сьогодні Президент і його оточення, це не буде цивілізований, відкритий, ефективний, корисний для України ринок землі. Це буде, по суті, та сама ваучерна приватизація, тільки навколо іншого матеріального ресурсу. І як наслідок, це монополія, яка дасть можливість потім встановлювати ціни на сільськогосподарську продукцію", - переконана вона.

Як відомо, на початку березня Верховна Рада України відмовилася продовжити до 1 січня 2015 року мораторій на продаж сільськогосподарських земель, не набравши необхідної кількості голосів за Закон "Про внесення змін до пунктів 14 і 15 розділу Х "Перехідні положення" Земельного кодексу України щодо терміну продажу земельних ділянок".

Законопроектом, який було внесено народним депутатом від "БЮТ-Батьківщини" Володимиром Яворівським, передбачалося подовжити термін мораторію на внесення права на земельний пай в установчі фонди господарського товариства і продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення до 1 січня 2015 року, оскільки до сьогоднішнього дня не прийнято закони про державний земельний кадастр, ринок землі, реєстрацію земельних ділянок, облік земель сільськогосподарського призначення тощо.

У 2009 році уряд Юлії Тимошенко виступив з ініціативою забезпечення державної підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та визначення їх як неприбуткових організацій. Відповідний законопроект "Про внесення змін до деяких законів України з питань діяльності неприбуткових організацій", який передбачав розробку державної цільової програми підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, було подано на розгляд Верховної Ради.

У пояснювальній записці до документу, зокрема, зазначалося, що неприбутковий характер діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів є економічною основою для об’єднання фізичних осіб, які є сільськогосподарськими товаровиробниками, підвищення ефективності їх діяльності, забезпечення збуту продукції та її переробки.

Теза про об'єднання опозиції є великим обманом з боку Януковича

  • 15.04.11, 23:59
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає неможливим створення "неприродних" об'єднань політичних сил.

"Ми зобов'язані не заводити Україну у глухий кут. Ми такий глухий кут вже переживали не один раз з 2005 по 2010 рік. Саме тому сьогодні ми не маємо права неінтелектуально підходити до політичних процесів і до машини, яка сьогодні так чи інакше займається формуванням свідомості людей", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні, спілкуючись з журналістами регіональних ЗМІ на засіданні медіа-клубу "На власний погляд".

Лідер партії "Батьківщина" вкотре наголосила, що саме влада нав'язує суспільству "вищу концепцію про об'єднання всієї опозиції". "Така оманлива теза про об'єднання опозиції і вона переможе - це великий обман і самообман. Опозиція сьогодні не може бути гомогенною, тому що, по-перше, вона фінансується з різних джерел, по-друге, кожна опозиційна партія має абсолютно різні свої власні цілі і, по-третє, вони всі мають різні стосунки з діючою владою", - переконана вона.

"Я твердо знаю, що сьогодні є реальна опозиція, з якою "по-дорослому" змагаються, а є комфортна опозиція, правильна, зручна, і яка строго потрапляє в систему утримання влади діючої кланової системи", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що влітку 2009 року спробувала об'єднати зусилля різних політичних сил для внесення змін до Конституції України щодо переходу на парламентську форму правління в державі. "Я зробила спробу, коли це було ще не запізно, знаючи, що може бути такий розвиток обставин і знаючи, як може важко складатися ситуація в Україні, як зараз", - пояснила вона.

"Улітку 2009 року я зробила спробу поміняти разом з Партією регіонів Конституцію на суто парламентську форму правління. Я вважала, що ми не маємо права грати з країною ва-банк. І якщо є хоч один шанс, що Янукович міг стати Президентом, треба було об'єднатися всім і приймати зміни до Конституції про парламентську форму правління. Тоді Президент був схожий на якусь англійську королеву, а парламент, який можна було вибирати за пропорційною системою з відкритими списками, міг би стати тією рушійною силою, яка хоча б відповідає перед суспільством", - нагадала Юлія Тимошенко.

На її думку, саме тоді Україна втратила шанс перейти до парламентської демократії. "Зараз неприродні союзи - не припустимі, тому що вони не мають ніякої логіки, вони не можуть народити ніяких нових змістів і вони не сформують виходу з цієї ситуації", - вважає вона.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що інтелектуальним проектом, навколо якого може об'єднатися суспільство, має стати проект Закону про внесення змін до Конституції. "Як це неприємно і непопулярно не звучить, але починати треба з серйозної зміни Конституції України. Сьогодні в неї 90% - декларації, які не забезпечені ані механізмами, ані відповідальністю, ані дієвим контролем, лише 10% - речей, які могли б працювати, але внаслідок безкарності політики і людей, які мають владу, просто не спрацьовують", - наголосила Юлія Тимошенко.

'Голий король' Костянтина Степанкова

Про себе та про владу крізь призму притчи та часу. Великий актор та ЛЮДИНА промовляває до нас:

Чомусь ютуб рассінронізував відео і аудіо, здвинувши звук вперед. Посилання, яке дається нижче, не має цього дефекту. http://www.ex.ua/view/6506269

Із-за гори кам'яної

Із-за гори кам'яної (Українська народна пісня) Ой, з-за гори кам'яної Голуби літають, Не зазнала розкошоньки, Вже й літа минають. Запрягайте коні в шори, Коні воронії, Та й поїдем доганяти Літа молодії. Доганяла літа свої На клиновім мості, Ой верніться літа мої, Хоч до мене в гості. Не вернемось, не вернемось, Бо нема до кого, Та й не вміла шанувати, Як здоров'я свого.

Юрій КОВАЛЕНКО: «Я жалкую, що воював не на тому боці...»

<Закінчення>



* * *
Із спогадів Юрія Коваленка:

«ЯКИЙ ЖЕ З ВАС МАРШАЛ, КОЛИ ВИ ЛЮДЕЙ В БІЙ КИДАЄТЕ БЕЗ ЗБРОЇ?!»

Коли фронт простягнувся від Черкас до Чернігова, стояли ми у Требухові. Я вже тоді ротою не командував, був при штабі М. Ватутіна офіцером з особливих доручень... Правда, не дуже мені подобалася така служба: хлопченя на побігеньках та й годі... Але був я в особливій довірі у Ватутіна. Я це розумів... Всі це знали, і коли щось потрібно передати командуючому армії, командиру корпуса, кликали мене. Важлива то була робота... Адже все на війні можливе: може ворог перехопити документи тощо...
Армію в той час поповнювали тими, хто до цього часу сидів у таборах, їх баржами привозили, виводили, пам’ятаю на плац для переформування, зверталися: «Ану, кто герой, кто хочет родину защищать?!» Так всі й кинулися... Служив зі мною політрук, старший лейтенант, пам’ятаю, історик він був, колишній директор школи... Так він у відповідь на мої слова, що потрібно набирати комсомольців та комуністів, пам’ятаю сказав: «Слушай, Юра, на х... тебе эти коммунисты, комсомольцы, они же все каръеристы й трусы... Вон бери «рокоссовцев»! Это ж профессионалы, люди с опытом...»

[ Читати далі ]

Герой, що полонив Паулюса, був українцем.

 Він служив у фронтовій розвідці, приймав участь у полоні Паулюса, був офіцером для особливих доручень при генералі Ватутіні, коли він був командувачем фронту...

[ Читати далі ]

Юлія Тимошенко про порушення проти неї нової кримінальної справи

  • 12.04.11, 00:11
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що слідчі Генеральної прокуратури не змогли їй надати постанову про порушення проти неї нової кримінальної справи.

"Приїхала в ГПУ. Слідчі нічого не знають про нову кримінальну справу. Зараз такі справи порушуються в кабінеті Януковича. Вимагаю постанову", - написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Twitter.

Влада приховує плани щодо здачі національних інтересів

  • 11.04.11, 23:44
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не виключає, що новими кримінальними звинуваченнями на її адресу влада намагається приховати свої подальші плани щодо здачі національних інтересів. "Я побоююсь, що таким поспіхом сьогодні оголошували про нову кримінальну справу по газовим угодам для того, щоб завтра під прикриттям нібито неправильно підписаних газових угод продовжувати здавати українські національні інтереси", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні після відвідування Головного слідчого управління Генеральної прокуратури з особливо важливих справ. Лідер партії "Батьківщина" уточнила, що йдеться про згортання співпраці з Європейським Союзом, в тому числі, про переговори щодо угоди про створення зони вільної торгівлі. "Я думаю, що коли вони найближчим часом будуть оголошувати, що Україна входить до Митного союзу, вони будуть говорити, що це знову "винна невістка" тому, що вона підписала "не такі" газові угоди", - додала вона.

"Це театр політичного абсурду", - констатувала Юлія Тимошенко.

PS Саме зараз на "Свободі слова" йде агітація Богословскої за вступ в митний союз з Росією.