Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Інформаційний бюлетень.

Випуск №113 від 10 січня 2012 року



ТИМОШЕНКО НА 2 ГОДИНИ ВТРАЧАЛА СВІДОМІСТЬ

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко 6 січня знепритомніла приблизно на 2 години після вживання ліків від гострого респіраторного захворювання.
Про це заявив у вівторок перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.
За його словами, це сталося близько 22:30 п'ятниці. "Приблизно о 22:30, одразу після прийому ліків проти ГРВІ – ця хвороба додалася до проблем з хребтом, – Юлія Володимирівна втратила свідомість. Ліки були надані лікарями колонії (де екс-прем’єр відбуває покарання)", - заявив Турчинов. За його словами, співкамерниця Тимошенко 20 хвилин стукала у двері, намагаючись викликати охорону.
"Безперервно грюкала в двері, намагаючись викликати охорону… Це відбувалося в камері, де, як ми знаємо, ведеться цілодобове відеоспостереження. Тільки через 20 хвилин двері камери відчинили – і охоронці викликали медичних працівників колонії", - сказав Турчинов.
Він повідомив, що медики "тільки після 24-ї години змогли вивести Юлію Володимирівно з критичного стану, протягом цього часу тиск у неї був 60/40".

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/10/6899359/

В центре Донецка требуют уволить Януковича за профнепригодность

Активисты в Донецке заклеили центр города листовками, в которых президент Виктор Янукович обвиняется в невыполнении предвыборных обещаний
Группа активистов расклеила в центре Донецка листовки, в которых в стиле предвыборной кампании Виктора Януковича образца 2009 года указаны обещания президента, а поверх них поставлена печать "не выполнено".
"Инициативные жители Донецка, которые решили никак не оформляться организационно и не придумывать себе никаких названий, распространили заявление и расклеили листовки с призывом освободить президента Януковича за не выполненные им предвыборные обещания", - написала у себя в блоге одна из активисток.

Більше про це читайте: http://delo.ua/ukraine/v-centre-donecka-trebujut-uvolit-janukovicha-za-profneprigodnost-171462/

Юлія Тимошенко: закликаю українську владу притримати свій запал і не чіпати ГТС та інші стратегічні об’єкти

У 2007 році я стала автором закону про заборону будь-яких маніпуляцій із українською газотранспортною системою. Я продумала та обґрунтувала заборону всіх можливих юридичних форм зміни державної власності на українську ГТС.
Я пам’ятаю, що тоді за цей закон проголосувало більше 400 депутатів. Тоді всі розуміли, що ГТС є не просто трубою із якоюсь кількістю кранів, а є енергетичною основою нашої політичної незалежності. Це - сила і значущість України на світовій політичній арені. Це історичний скарб, яким не може розпоряджатися будь-який Кучма, Янукович або інший політичний невіглас, що випадково дірвався до влади.
... А зараз ми дожили до того, що чим вища посада – тим вища безвідповідальність та аморальність по відношенню до національних інтересів. Саме тому сьогодні ми впритул підійшли до втрати ГТС.

Б і ль ше про це читайте: http://www.tymoshenko.ua/uk/article/e595nwww

Банк Сашка Януковича перекредитував «Донецьку залізницю» 40 мільйонами

ДП «Донецька залізниця» 30 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку» на залучення однорічного кредиту у розмірі 40 млн грн. під 19% річних. Вартість обслуговування кредиту складе 7,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Кредит отримано для перекредитування діючих кредитних договорів. Єдиним конкурентом «ВБР» на тендері був «Експрес-Банк», який контролюється «Укрзалізницею» та структурами народного депутата від Партії регіонів Василя Хмельницького.

Більше про це читайте: http://nashigroshi.org/2012/01/10/bank-sashka-yanukovycha-perekredytuvav-donetsku-zaliznytsyu-40-miljonamy/

Екс-посол Чехії: Українська влада мститиме за притулок Тимошенку

Екс-посол Чехії в Україні Павел Маша вважає, що українська влада мститиметься чехам за надання політичного притулку Олександру Тимошенко.
Про це він заявив у інтерв’ю "Deutsche Welle", коментуючи надання притулку чоловіку засудженої екс-прем’єра України.
Екс-посол сказав, що поділяє думку тих дипломатів та коментаторів, які вважають, що це "позначиться неодмінно" на взаєминах України та Чехії.
"Насамперед на відносинах економічних. За тої урядницько-бюрократичної сваволі, яка панує в Україні, чеським підприємцям, які зацікавлені в тих чи інших державних замовленнях, обов’язково встромлятимуть палиці в колеса", - вважає Маша.
"Мститимуться, як мстилися за політичний притулок Богдану Данилишину", - переконаний екс-посол Чехії.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/10/6898243/

Украина вооружается: на Волыни совершено очередное нападение на бигборд с Януковичем

В Волынской области неизвестные испачкали зеленой краской рекламный щит с пожеланием от Виктора Януковича "Процветания в Новом году".
Бигборд расположен возле автодороги М07 или Е373 Киев - Варшава, на подъезде к городу Ковель со стороны Луцка ( Волынская обл.),- сообщает Цензор.НЕТ.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/photo_news/193573/ukraina_voorujaetsya_na_volyni_soversheno_ocherednoe_napadenie_na_bigbord_s_yanukovichem_foto
11

Коментарі

анонім

110.01.12, 20:52

Дорога в ад ...начала обрастать указателями...

    210.01.12, 21:23

    І це наша рідна Україна!!!

      310.01.12, 21:34

      Пора метать в натуру. И не краской.

        Гість: Лютый Гриня

        410.01.12, 22:58

        Що діється навкруги, це якийсь капєц просто... А бидло мовчить.. Його скоро в стадо загонять десь на примусові роботи, а бидло мовчатиме....Дійшло вже до повного маразму. Куди поділася українська нація, що об неї кожний пєдік ноги витирає??? Скільки мовчати ще будемо? Я розумію, що декотрим дуже подобається ця влада, деякі аж кип'ятком стють від радості що Юля в буцегарні. Але ж ми люди, чи ми хто??? Чому не встанемо на захист жінки?Перевелися в Україні чоловіки чи що???

          Гість: Taurus_ ua

          511.01.12, 13:42

          Что надо ещё вылить на голову лохторату,чтобы его рвануло?

            611.01.12, 16:45

            писец. про Тимошенко я вообще в шоке

              711.01.12, 17:00Відповідь на 6 від Лінулька

              писец. про Тимошенко я вообще в шокеи я в шоке, с чего такие ей почести.

                811.01.12, 17:01Відповідь на 7 від Тобі цікаво

                шок вообще от того, как ты сюда попал.