хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №111 від 4 січня 2012 року



Квитки на поїзди подорожчають на 20%

Мiнiстерство iнфраструктури пiдвищило коефiцiєнти iндексацiї до базової вартостi мiжнародних пасажирських залiзничних перевезень на 20%.
Про це ідеться в наказі мiнiстерства №634 "Про внесення змiн до тарифiв на перевезення пасажирiв, багажу та вантажобагажу залiзничним транспортом у мiжнародному сполученнi" вiд 22 грудня 2011 року, оприлюдненму на урядовому веб-сайтi.
Зокрема, згідно із документом, коефiцiєнти для плацкарти в загальних i плацкартних вагонах пiдвищені з 1,4 до 1,68, для купейних i спальних вагонiв - iз 1,42 до 1,7.

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/01/4/311825/

СБУ дозволило захиснику бачити Тимошенко частіше, ніж її дочці

Слідчий Служби безпеки Микола Грабик дав дозвіл захиснику екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергію Власенку на постійне її відвідування.
Про це Грабик розповів у середу, передає "Інтерфакс".
"Мною ухвалене рішення про надання Власенку, захиснику Тимошенко, дозволу на її постійне відвідування, а її дочці Євгенії наданий дозвіл на побачення з Тимошенко двічі на тиждень", - розповів Грабик.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/4/6887675/

Экс-главе района от Партии регионов за жестокое избиение рыбаков дали всего 5 лет условно

Экс-глава Заставновской районной госамдинистрации Черновицкой области Михаил Бойчук признан виновным в деле об избиении четырех рыбаков в апреле 2010 года и приговорен к пяти годам лишения свободы, но условно. Об этом пишет черновицкая газета Час.
Такие же сроки, по пять лет условно, по данным издания, получили его сообщники - брат и зять.
Не так повезло охранникам ставка (они же-то не семья Бойчука). Их приговорили одного к 5 годам тюрьмы, а другой - к 6,5. Чтобы знали, как служить негодяям и выполнять их прихоти. Простой человек будет гнить в тюрьме, а Бойчук со своей семьей жить на свободе.

Більше про це читайте: http://www.chas.cv.ua/index.php?newsid=3029

Власенко вкаже Пшонці на злочин тюремників

Захист Юлії Тимошенко подасть у Генпрокуратуру заяву про скоєння злочину співробітниками пенітенціарної служби, які прийняли рішення про її етапування.
Про це повідомив журналістам захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, передає ЛІГАБізнесІнформ.
Власенко зазначив, що скарга, яку захист готує до Шевченківського райсуду, буде подана або в середу ввечері, або в четвер вранці.
"І обов'язково будуть подані заяви про скоєння злочину щодо тих співробітників Державної пенітенціарної служби, які приймали безпосередню рішення про переведення Юлії Володимирівни до Харкова", - сказав він.

Більше про це читайте: http://news.liga.net/news/politics/587095-vlasenko_pozhaluetsya_pshonke_na_initsiatorov_etapirovaniya_timoshenko.htm

Украинской власти нечем гордиться: весь 2011 год прошел под знаком минус для страны

В 2011 году никто не мог подумать, что власть позволит себе такое брутальное поведение. Об этом ЛІГАБізнесІнформ заявил директор Социологической службы Украинский барометр Виктор Небоженко, комментируя итоги 2011 года.
"Главное событие 2011 года - арест Тимошенко. Никто этого не ожидал. Никто не мог подумать, что власть позволит себе такое брутальное поведение", - подчеркнул политолог.
Вторым по значимости событием эксперт называет срыв реформ. "Оказалось, что "профессионалы" не умеют заниматься реформами ни в одной сфере - ни в социальной, ни в налоговой, ни в таможенной, ни в экономической", - сказал эксперт.

Більше про це читайте: http://news.liga.net/news/politics/584793-vlast_obrubila_svyaz_s_es_i_voshla_v_klinch_s_moskvoy_politolog.htm

Захаров вважає, що Тимошенко заважала владі у Києві

Юлію Тимошенко перевели в Качанівську виправну колонію в Харкові, оскільки вона заважала в Києві.
Про це заявив правозахисник Євген Захаров у своєму інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.
"У справі Тимошенко дуже мало залежить від закону, від права, і дуже багато - від рішень вищих інстанцій. Логічно було б до закінчення слідчих дій залишити її у слідчому ізоляторі", - повідомив Захаров.
На його думку присутність Тимошенко в Києві стимулює політичну активність, тому її і відправити в колонію.

Більше про це читайте: http://news.liga.net/interview/politics/585473-zakharov_evrosud_eshche_ne_zanimalsya_delami_podobnymi_timoshenko.htm
11

Коментарі

анонім

14.01.12, 21:22

у нас от закона уже ничто не зависит. Прав тот, у кого больше прав, а права узурпировал овощ.....
Где лгут и себе и друг другу,
и память не служит уму,
история ходит по кругу
из крови - по грязи - во тьму.(гарик)

    24.01.12, 21:22

    Подорожание ж-д билетов - следствие того, что в 2006 году,будучи на премьерском посту, Янукович продал России тысячи наших вагонов. Тогда по этому поводу возмущалась Тимошенко, но кто сейчас об этом помнит?

      35.01.12, 04:20Відповідь на 2 від ab absurdo

      Тогда по этому поводу возмущалась Тимошенко, но кто сейчас об этом помнит?Ви!

        45.01.12, 13:25

        капец. особенно решение суда за избиение рыбаков. циничнее и наглее власти за всю бытность Украины не было никода

          55.01.12, 14:00

          Уже и так народ перестал много ездить.На свята остается дома. Даже на майдан накладно. Поэтому ЖД повышает тариф, думая вернуть утраченное

            анонім

            65.01.12, 14:02Відповідь на 4 від Лінулька

            Я бы сказал, что у этой власти все особенное. Осталось только законодательно утвердить бейсбольную биту вместо гетьманской булавы официальным символом госдарства, и все встанет на свои места.

              75.01.12, 14:06Відповідь на 6 від анонім

              да ну. этим ребяткам еще много чего нужно успеть сделать. Еще не все донецкие спонсоры пристроены, еще не вся земля раздерибанена, еще не все заводы отданы русским, еще не все возможные кредиты распиханы по карманам. Работы непочатый край

                анонім

                85.01.12, 14:17Відповідь на 7 від Лінулька

                Это называется "21 реформа", если кто забыл.

                  95.01.12, 14:23Відповідь на 8 від анонім

                  забыла

                    105.01.12, 19:48

                    хороший дайджест

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна