хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №72 від 27 жовтня 2011 року


Європарламент засудив вирок Тимошенко та зловживання судовою системою для політичного переслідування

Європейський парламент пов'язав справу Юлії Тимошенко із підписанням угоди про асоціацію, а також висловився за проведення візиту президента Януковича у Брюссель до грудня. Про це йдеться в резолюції Європарламенту, яку депутати підтримали у середу.
Так, згідно з резолюцією, Європарламент "вважає, що якщо не буде переглянуто вирок Юлії Тимошенко, це поставить під загрозу підписання Угоди про асоціацію та її ратифікацію". "ЄП занепокоєний тим, що судовий процес проти Тимошенко повністю суперечить проголошеній українським урядом відданості демократії та європейським цінностям", - сказано в резолюції.

Також ЄП висловив занепокоєння "певними ознаками згортання демократичних свобод, а також можливим перетворенням державних інституцій на інструменти здійснення партійних цілей та політичної помсти".

Більше про цю новину читайте: http://byut.com.ua/news/8602.html

Покращення життя за останній рік відчули 3% українців, погіршення – більше половини

Половина населення (50,7%) зазначає погіршення їхнього матеріального становища за останні 12 місяців. При цьому 44,8% вказала на те, що їхнє матеріальне становище не змінилось, і лише 3,6% вважають, що їхнє матеріальне становище покращилось. Про це свідчать результати опитування, яке у жовтні провело «Українське демократичне коло».
Кожній десятій українській родині (10,5%) не вистачає грошей навіть на їжу, а 41,6% домогосподарств, хоча й вистачає грошей на їжу, але купувати одяг чи взуття вже складно.

Більше про цю новину читайте: http://news.dt.ua/SOCIETY/pokraschennya_zhittya_za_ostanniy_rik_vidchuli_4_ukrayintsiv,_pogirshennya__50-90342.html

Билеты на поезда резко подорожают

После реорганизации Укрзалізниці в акционерное общество цена на железнодорожные билеты может подскочить в полтора раза, считает старший аналитик компании "Тройка Диалог" Иван Харчук.
"Либерализация рынка ведет к росту тарифа . После реорганизации тарифы на железнодорожные перевозки будут увеличиваться более резкими темпами. Думаю, в течение нескольких лет наши тарифы вырастут на 30-50%", - сказал Харчук.

Більше про цю новину читайте: http://ru.tsn.ua/groshi/bilety-na-poezda-rezko-podorozhayut.html

Посольство США відмовилося дати візу чиновникам ГПУ

Чотирьом високопоставленим співробітникам Генпрокуратури відмовлено у в'їзді в Сполучені Штати Америки. Про це повідомляє Фокус.ua з посиланням на джерела.
Так серед чиновників ГПУ названий перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін.
За даними джерел, посольство США в Україні відмовило їм у видачі візи з формулюванням "ваше перебування в нашій країні - не бажано".

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/27/6707623/

Міліція репресує фанатів "Шахтаря" за вигуки "Слава Україні"

Фанати "Шахтаря" відмовилися підтримувати команду через репресії з боку правоохоронців. Про це йдеться в заяві місцевих ультрас, пише "Донецк. Комментарии".
Футбольні фанати зазначили, що "репресії" почалися "після того, як фани київського "Динамо" "прославилися" своїм гаслом " Спасибі жителям Донбасу... ".
"За межами стадіону у нас відбирали банери та плакати. Причому, робилося це в доволі грубій формі. Нас викликали "на співбесіди", вимагаючи відмовитися від "радикальних", "ксенофобських" і "націоналістичних" гасел і кричалок", - зазначив лідер однієї з фанатських організацій.
"Скажіть, що може бути злочинного в патріотизмі, якщо ми кричимо "Слава Україні!", а фани з іншого сектора нам відповідають "Героям слава!". А що нам накажете кричати "Слава КПРС! "Або "Партії регіонів слава!", - обурюється ультрас.

Більше про цю новину читайте: http://donetsk.comments.ua/article/2011/10/26/000516.html

Януковичу не довіряють більше, ніж Тимошенко і Яценюку - опитування

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко і лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк лідирують у рейтингу довіри громадян. Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, проведеного Українським демократичним колом на замовлення Інституту політики.
Зокрема, Яценюку довіряють 36,6% громадян, не довіряють 55,8%, баланс довіри / недовіри - мінус 19,2%. Тимошенко довіряють 33,4% українців, не довіряють 61,7%, баланс - мінус 28,3%.
Янукович посів третє місце з показниками довіри 25,3%. Не довіряють президенту 70,1% респондентів. Баланс довіри / недовіри - мінус 44,8%.
Ще вищий рівень недовіри віце-прем'єру Сергію Тігіпку - 71,8%. Довіряють йому 23,4% опитаних. Баланс - мінус 48,4%.

Більше про цю новину читайте: http://news.liga.net/news/N1131637.html
9

Коментарі

128.10.11, 09:31

Згоден. Все так і є

    228.10.11, 15:31

      анонім

      328.10.11, 19:37

      кирпа и винский им бы непозволили...плодят барыг и радуются....
      благодарю за бюллетени

        429.10.11, 00:10

        Да вон уже Тимошенко, оказывается, Гетьмана убила.

          529.10.11, 10:10

          Санкції. А засудження - це гарно для європейських лідерів. А не зеківських чи колгоспних. Ці розуміють тільки силу.

            629.10.11, 10:14Відповідь на 4 від ab absurdo

            А Ви що не знали? І Чорновіла. І Гонгадзе. Але найбільший злочин - це організація в трирічному віці вбивство Кеннеді що безумовно характеризує її як цинічного злочинця-рецидивіста.