хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №28 від 08 серпня 2011 року



Влада використала понад 2 тис беркутівців, щоб зупинити мирну демонстрацію на Хрещатику (відео)

Понад 2000 тисячі беркутівців у повному обладунку були кинуті щоб зупинити мирну демонстрацію на Хрещатику. Проти народних депутатів, які стояли на чолі колони, де перебували люди похилого віку та жінки вишикували багато рядів міліції.

Народному депутату Юрію Прокопчуку зламали ребро, кількох жінок довелося діставати з під автомашин, куди вони потрапили після удару міліції. Три демонстранти були затримані, але пізніше звільнені після складення адміністративного протоколу.

Демонстрація відбувалася у повній відповідності до вимог законодавства. Заявка на її проведення була зареєстрована в мерії завчасно.

Більше про цю новину читайте: http://www.tymoshenko.ua/

http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/8/6471144/


Польський євродепутат: Росія натякає, що Януковича можуть замінити на жінку.

Арешт екс-прем’єра Юлії Тимошенко може бути спричинений панікою Партії регіонів перед можливим програшем парламентських виборів 2012 року. Таку думку висловив директор Польсько-Української фундації PAUCI Ян Пєкло, повідомляє УНІАН.

"Складається враження, що щораз слабша позиція Януковича та Партії регіонів викликала у їхньому таборі паніку, і влада, переживаючи за можливий програш, наважилась на арешт", - зазначив експерт.

Пєкло нагадав, що США та Європейський Союз неодноразово застерігали нинішню владу України від арешту Тимошенко, адже ухвалене 5 серпня Печерським райсудом Києва рішення однозначно призведе до погіршення відносин Києва з Брюсселем та Вашингтоном.

Директор PAUCI також зауважив, що арешт Тимошенко засудила навіть влада Росії, яка намагається усіляками способами "затягнути українців до Митного союзу".

"Таким чином, Росія, з одного боку, заробляє бали як держава, що критикує недемократичні процедури у свого західного сусіда, а з другого - надсилає Януковичу сигнал, що якщо він не хоче скористатися з московської пропозиції..., може мати щораз більші проблеми, а навіть можуть його замінити кимось іншим, наприклад, жінкою, яка зараз перебуває під арештом", - сказав польський аналітик.

Він додав, що Янукович може опинитися "у позиції президента Білорусі Олександра Лукашенка", а нинішня ситуація є найбільш вигідною для Росії.

"Для Європи це означає прогресуючу дестабілізацію Східної Європи, для Росії - шанс на поширення сфери впливу, для Польщі - кінець мрій про успіх "Східного партнерства", а для українців - подальше зубожіння", - зазначив експерт.


Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/8/6470888/


Німецький євродепутат: арешт Тимошенко суперечить принципам демократії

Депутат Європарламенту Ельмар Брок (група народних партій, Німеччина) заявляє, що ув’язнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко суперечить принципам демократії.Про це він сказав УНІАН у Брюсселі, коментуючи арешт Тимошенко.

"Ув’язнення Тимошенко має бути жорстко засуджене. Це – політично вмотивований крок, і цей судовий процес – шоу", - заявив депутат Європарламенту.

Він висловив переконання, що справа Тимошенко використовується владою України для залякування і тиску на опозицію.

"Це суперечить принципам демократії і верховенства права. Політичні суперечки мають вирішуватися політичним шляхом, а не кримінальним законодавством", - заявив Брок.

"Український президент повинен розуміти, що порушення верховенства права матиме вплив на переговори (з ЄС про нову угоду про асоціацію) та ратифікацію", - додав він.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/9/6471920/


Політична криза через арешт лідера опозиції може призвести до дострокових виборів Верховної Ради

Позачергова сесія Львівської міськради звернеться до президента Януковича з вимогою провести дострокові перевибори Верховної Ради у 2011 році.

Як повідомляє видання «Лівий берег» Львів`яни звернуться до міжнародних установ з прохання вплинути на керівництво України

На думку депутатів, сьогодні в Україні багатьох українців переслідують за політичні погляди. «Тимошенко не одна і ми вимагаємо звільнити всіх політв ` язнів», - написано в заяві Львівської міськради.

Більше про цю новину читайте: http://lb.ua/news/2011/08/09/109628_Lvovskie_deputati_trebuyut_dosro.html



  Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту про громадянські та політичні права, ст. 5 Закону про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
 
14

Коментарі

Гість: Лагуз

111.08.11, 16:45

Дякую

    211.08.11, 18:16

      311.08.11, 20:23

        411.08.11, 22:15

          511.08.11, 22:21

            611.08.11, 23:24Відповідь на 2 від Саничок

            Ну ты глянь - с обновкой! Как тебе БЕЗГМО? Такой махровой дури давно не приходилось видеть,

              712.08.11, 07:45Відповідь на 6 від ab absurdo

                Гість: Варя Лапина

                812.08.11, 09:27

                Шило в мешке не утаишь.