хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №5 від 23 червня 2011 року



Юлія Тимошенко звертається до європейського суду з прав людини.

"Ми звернулися до Європейського суду з прав людини і подали скаргу, де виклали нашу позицію і повністю обґрунтували наявність політичних репресій в Україні, - розповіла Тимошенко.

"Якщо Європейський суд задовольніть скаргу, то це означатиме, що Європейський суд визнає, що справи проти Тимошенко не мають нічого спільного з кримінальним переслідуванням, а є політично вмотивованими та сфальсифікованими, - підкреслив адвокат Сергій Власенко.

Більше про цю новину читайте: http://www.tymoshenko.ua/uk/article/yulia_tymoshenko_22_6_1



Посольство України пробувало тиснути на членів ПАРЄ. Захід обурений забороною виїзду закордон для лідера української опозиції

Дипломатичний скандал вибухнув сьогодні після відвідин Страсбургу Віктором Януковичем. Депутат ПАРЄ від Франції Франсуа Рошбулан заявив про двінок з українського посольства, де цікавились чи не буде він ставити незручні питання українському президенту.

«Мені телефонували тричі, щоби дізнатися яким буде питання,» - обурено розповів він, - «Я був здивований, бо це трохи ненормально, вперше мене запитували про питання, яке я хотів задати».

Того ж дня група народних депутатів від опозиції зустрілася з Комісаром Ради Європи з прав людини Томасом Хаммабергом і розповіла йому про політичні переслідування в Україні. Депутати передали йому звернення підписане правозахисниками, митцями та політиками з України та інших країн Європи.

Водночас Великобританія заявила, що заборона виїзду закордон для Юлії Тимошенко є неадекватним заходом. "Ми чітко пояснили представникам української влади, що будь-яке враження про вибірковість та непропорційність застосування правових заходів може значно й надовго пошкодити репутації Україні, - заявив Посол Великобританії в Україні Лі Тернер.

Більше про цю новину читайте: http://rus.4post.com.ua/politics/177501.html
http://www.pravda.com.ua/news/2011/06/22/6321987/



Щоб побудувати пару десятків кілометрів залізниці Україна влазить в борг на 15 років.

Як повідомляють в уряді, розпочато процедуру закупівлі послуг з надання кредиту на організацію залізничного пасажирського сполучення Київ - міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Кошти в розмірі 26,349 мільярдів гривень Україні надасть Експортно-імпортний банк Китаю. Термін кредитування - 180 календарних місяців (15 років). Про процентну ставку не повідомляється.

Раніше Віктор Янукович заявляв, що за орієнтовними підрахунками, «фінансовий вимір контрактів, підписаних за результатами візиту керівника КНР в Україну, становить 3,5 мільярдів доларів».

Якщо всі кошти прийдуть як кредити під відсотки, то КНР перетвориться для нас на новий «МВФ», але з значно вищими процентними ставками, а за будівництво залізниці в аеропорт гроші повертатимуть ще багато років після відставки Віктора Януковича.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/06/22/6322236/



Лист про борг ЄЕСУ міноборони Росії може виявитись фальшивкою.

Міністр оборони Росії не має права звертатись до прем'єр-міністра України.Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Пашинський в ефірі 5 каналу.

"Міністр оборони Російської Федерації не має навіть права звертатись до прем'єр-міністра України", - зазначив він. "Міністр оборони Росії не є суб'єктом міжнародного права, на відміну від прем'єр-міністра України", - додав депутат.

"Я офіційно, як народний депутат, подав звернення: яким чином цей лист потрапив взагалі в Кабінет міністрів України. Я не отримав відповіді. Не здивуюся, якщо мені відмовляться розказувати, яким чином взагалі цей лист з'явився в інформпросторі", - розповідає Пашинський.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/06/22/6322556/



  
11

Коментарі

123.06.11, 23:19

ждём-с завтрашний дурдом.
а про кредиты и поведение наших "народных мстителей" и говорить нечего.

    223.06.11, 23:26

    Завтра будет литься ложь, т.б. рот раскроют комментаторы из ПР, аж мама дорогая..

      Гість: Лагуз

      323.06.11, 23:46

      Капэц, вони там просто "берегів не бачать" ....

        Гість: lyo Dnepr

        423.06.11, 23:56

        Все обвинения по газовому делу основаны на сплетнях Бокословской и ничем более не подтверждены. Это расправа по образцу тридцатых годов прошлого века. Тогда тоже сажали по доносам и не интересовались фактами.

          524.06.11, 01:08

          Это стыд и позор.Но бандиты ж...

            624.06.11, 11:04

            Надеюсь этот фарс(судилище)толкнет людей на более радикальные действия!!!!

              724.06.11, 11:46

              Дружище, как там сегодня? пару строк.

                824.06.11, 17:15

                "Лист про борг ЄЕСУ міноборони Росії може виявитись фальшивкою. "
                Оце вже ближче до правди...

                  925.06.11, 00:26

                  Мда, уже по деревням ходят, торгуют участки. Готовятся китайцы за долги нашу земельку отбирать.