Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Позовна заява народу України в суд США, до крадіїв України. ч.2

Обставини справи

9. Протягом багатьох років, РУП купив дешевий газ з Росії і Туркменістану і було "Газпром" доставить його до українського кордону, де велика частина природного газу було продано за вигідною ціною у державній українській компанії "Нафтогаз", а інші для європейських споживачів на світовому ринку цін. Інші вимоги Україну до газ, що поставляється "Газпромом з російських джерел, а також використанням RUE в якості посередника.

10. На початку 2009 року обвинувачені Фірташ і РУП заборгованості "Газпром", Російської газу монополії, $ 1,7 млрд. за газ, що "Газпром" вже поставлені, але які Фірташ і РУП були зберігання в Україну, з метою експортувати її в Польща і Румунія.

11. 19 січня 2009, після переговорів у Москві, позивач Тимошенко, який у той час український прем'єр-міністра, і прем'єр-міністр Росії Путін досягнута домовленість, що усунути RUE в якості посередника в природному газі операцій між Росією та Україною. Було вирішено, що "Газпром" передачі боргів RUE до "Нафтогазу, який потім платити Росії $ 1,7 млн., що було заборгованості РУЕ і Фірташа. У свою чергу "Нафтогаз" отримає доступ до 11 млрд. кубічних метрів газу, що Фірташ і РУП був зберігання в українських танки державних сховищах. Відповідно до угоди, уряди Росії і Україна буде проводити їх відносинах газу безпосередньо один з одним у майбутньому.

12. Відповідно до угоди 19 січня "Нафтогаз" заплатив "Газпром" $ 1,7 млн. 11 мільярдів кубометрів газу і виконали всі інші положення угоди.

13. Заступник голови "Нафтогазу Ігор Діденко підписав угоду від імені Україна на висловити вказівкою тодішнього прем'єр-міністра Тимошенко. Тим не менш, в той час як він був у Москві і збирається підписати угоду, він отримав загрозливі телефонних дзвінків з Києва попереджаючи його, що він "зробить час", якщо він підписаний угоди.

14. 19 січня 2009 угоди, які в основному усунені РУП як дорогі посередником у природних угод газу між двома країнами, було наголошується західноєвропейських країн, які були основними одержувачами і користувачами природного газу. Навіть посольство США, яке було описано як Фірташ "Сумнівної характеру" в кабелях у Вашингтоні, висловив думку, що ліквідації RUE може ввести "прозорість і підзвітність" в газ торгівлі.

15. Фірташ був зрозумілим обурені 19 січня угоду, яка основному усунуто одну з найприбутковіших аспектів бізнесу РУЕ. Він поскаржився посол США в Києві, що договір був "злочинцем" і що якщо хто-небудь інший, ніж Тимошенко зробила угоди ", він би вже висить від вуличних ліхтарів. "Один Фірташ союзника, Юрій Бойко, енергії міністра у тіньовий кабінет опозиції і колишній член Координаційна рада RUE, називають угоду "зрадою національних інтересів ".

16. Фірташ і його партнери подали позов арбітраж до Арбітражного Інституту Стокгольмської Торгової Палати. Фірташ стверджував угоду між Росією і Україною є незаконним. Однак, уряд України, з'являється впевненість, що було б виграти арбітраж, стверджуючи, що "Нафтогаз", не РУП, був насправді заплатили за газ, тому не було грошову винагороду за РУЕ претендувати на право власності на газ.

17. Хоча арбітражного розгляду в Стокгольмі все ще триває, України Уряд перейшов в інші руки. У лютому 2010 року, суперник Тимошенко, Віктор Янукович, став президентом. Так як Фірташ був одним із ключових фінансових покровителів нового президента, він був негайно включений в оточенні Януковича.

18. Багато хто з партнерів Фірташа були призначені на державні посади в новому Янукович адміністрації. Двоє з його близьких друзів і соратників, Юрій Бойко та Сергій Льовочкін, став міністр енергетики і головний президент з персоналу, відповідно. Крім того, упевнений, Фірташа Валерій Хорошковський, власник Імперія Inter Media, в якій Фірташ належать викупу в той час, був імені начальника СБУ, українська система державної безпеки і наступник КДБ.

19. Вся команда управління державних Нафтогазу були замінені менеджерів лояльних до Януковича, Фірташ і інших своїх партнерів та внутрішніх коло. Один з менеджерів, який був видалений був Ігор Діденко, який був підписаний 19 січня 2009 угоду і було предметом політично мотивованим розслідування, яке призвело до його арешту і тюремного ув'язнення.

20. Так як вся команда управління в даний час "Нафтогаз повідомив Янукович адміністрації, обидві сторони, які були звернені один до одного в Стокгольмі арбітраж були друзями і союзниками. Дійсно, в даний час тільки одна сторони. Фірташ веде переговори на користь RUE і сам, у той час як Український уряд, яке мало бути по іншу сторону столу, був представлена міністром енергетики Бойко, який був давнім другом і союзником Фірташ.


Знов не влізло. Ось продовження - http://blog.i.ua/community/3034/700252/

14

Коментарі