Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Позовна заява народу України в суд США, до крадіїв України. ч.1

    Мабуть всі знають про цей позов. Я спробував знайти його, і знайшов, але тільки англійською мовою.     Ось він - http://texty.org.ua/pg/news/newsmaker/read/28747     Спробував перекласти його в Хромі, і ось що вийшло. Не дуже, але зрозуміти, що до чого, можна.     Звісно, не всі його прочитають, текст дуже задовгий. Я прочитав.

Окружний суд Сполучених Штатів, SD Нью-Йорку.

Юлія Тимошенко, і Джон Лі від 1 до 10, від імені себе і всіх тих, що знаходяться в аналогічному положенні, позивачів,

V.

Дмитро Фірташ, RosUkrEnergo AG (RUE) і Джон Лі від 1 до 100, і ін, Відповідачі.

№ 11 CIV 2794.

26 квітня 2011.

Клас дій Скарга

Маккалліон & Associates LLP, Кеннет Ф. Маккалліон (Bar # KFM-1591), 100 Парк авеню, 16-му поверсі, New York, NY 10017-5538, (646) 366-0880, Адвокати позивачів.

Позивачі Юлія Тимошенко і Джон Лі № 1 через 10 (спільно іменовані як "Позивачі"), їх нижчепідписані адвокати, цю скаргу на імені себе і всіх інших знаходяться в аналогічному положенні в Україну, у яких були їх основних прав людини і політичних прав, порушених обвинувачених та інших від імені обвинувачуваних та їхніх спільників, які, використовуючи різні схем і узгоджені зусилля, позбавлених позивачів і їхні співгромадяни Україна з декількох основних прав людини і політичних прав, визнаних у міжнародного права.

Позивачі довести цей позов згідно з Alien Правопорушення Статуту ("АТС") і Про захист жертв катувань Закону ("захист жертв торгівлі людьми"), кодифікований в якості частини Сполучених Штатів Кодекс, 28 USCs1350, а також під впливом рекетирів і корумпованих Practices Act ("РІКО"), 18 Кодексу Сполучених Штатів, з 1964 (с), для відновлення грошової збитки та іншої допомоги, що випливають з підсудних узгоджені зусилля по обдурити український народ їх цінними природними ресурсами, а також їх політика і права людини.

СТОРІН

Позивачі

1. Позивач, Юлія Тимошенко, український прем'єр-міністра на період з 2007 по 2010 рік, був підданий відповідачами в політично мотивованих розслідування і судового переслідування адміністрацією чинному українському уряд, який очолює Президент України Віктор Янукович ("Януковича Адміністрація "), в рамках узгоджених спроба дискредитувати її, заперечувати її основних політика і права людини, і, щоб залякати її колеги і опозиційних партій членам у здійсненні їх основних політичних і прав людини.

2. Позивачі John Does # 1 по 10 колишніх членів попередньої виконавчої влади України протягом періоду часу, коли позивач Тимошенко займав пост прем'єр-міністра. Всі вони піддавалися політично мотивованих розслідувань та селективного переслідування за поточними Український адміністрації під керівництвом Президента України Віктора Януковича.  Причина, чому їх імена не вказані в якості позивачів у цьому питанні , Що в деяких випадках, вони перебувають в ув'язненні в умовах, які серйозно обмежують їх здатність вільно спілкуватися, а й ті, які знаходяться в ув'язненні і ті, , Які не є, але при інтенсивному розслідування, ймовірно, буде піддаватися подальшого залякування і переслідування, якщо їх імена були вказані в якості позивачів у цю дію.

Відповідачі

3. Підсудний Дмитро Фірташ ("Фірташ") володіє 45% RUE, і партнер володіє 5%. Інші 50% RUE належить Gazpron, російської газової монополії. Фірташ визнав, що він почав свою кар'єру в бізнесі торгівлі газом з допомоги Семен Могилевич, російської організованої кримінальним авторитетом. Фірташ також близьким соратником і радником нинішнього українського президента, Віктор Янукович.

4. Відповідач РосУкрЕнерго АГ "(" РУЕ ") зі штаб-квартирою в швейцарському кантоні Цуг. Фірташ контролює свої акції в РУП через компанію під назвою Centragas Holding, яка має представництва у Відні, Австрія та афілійованих з DF Group, яка є також знаходиться в Австрії.

5. Відповідачі John Does # 1 до 100, інших осіб і компаній, деякі якого тотожності в даний час невідомо, хто вступив у змову з і / або допомогу і підбурював імені обвинувачених як частина змови і рекеті підприємства , Щоб позбавити позивачам та іншим членам класу фундаментальних політичних і прав людини, і, щоб відвернути природного газу та інших природних ресурсів Український природних ресурсів України на благо себе та інших пов'язаних з їх рекету підприємства.

ЮРИСДИКЦІЯ

6. Цей суд предметної юрисдикції над цим питанням у відповідності з Alien Торт статуту і про захист жертв катувань Закон, 28 USC s1350 з Що стосується позивачів, які є українськими громадянами, які проживають в Україні і в інших місцях, а також не-українського громадянина, які стали жертвами та постраждали збиток у результаті підприємства рекету підсудних, в тому, що претензії з позивачів пов'язаних з порушеннями міжнародного права, в тому числі позбавлення основних політичних і прав людини, а також систематичне витоку природного газу та інших цінних природних ресурсів України на інтересах обвинувачуваних та їхніх спільників.

7. Цей суд також має юрисдикцією стосовно цього питання відповідно до рекетом Корумпованих і Закон практики ("РІКО"), 18 USC Розділ 1961 і слід. в що обвинувачені проводили свої кілька актів шахрайства та здирництва шляхом рекету підприємства, які безперервності структура і цілі протягом тривалого періоду часу.

8. Цей суд предметної юрисдикції над цим питанням у відношенні Члени класу Позивач, які можуть бути громадяни Сполучених Штатів, відповідно до Про захист жертв катувань Act, Pub. L. No. 102-256, з 2 (а), 106 Stat. на 73, 28 USCs1350, і відповідно to28 USC s1331, що претензії позивачів і інші члени класу залучати федеральні питання і міжнародні питання закону які включені у федеральну загального права.


Пишуть, текст задовгий. Ось продовження -http://blog.i.ua/community/3034/700195/

30

Коментарі

Гість: СтепанЗалУПАн

15.05.11, 15:23

и кому это будет интересно?

    Гість: СтепанЗалУПАн

    25.05.11, 15:24

    лучше бы про Яныка чего-то написал

      35.05.11, 15:32

      много букв...
      при чем тут США? тоже мне, оплот демократии...

        45.05.11, 15:33

        Нічого не розумію. Цю першу частину можна коментувати, а решта шість, неможливо. Що за хреновина?

          55.05.11, 15:34Відповідь на 1 від Гість: СтепанЗалУПАн

          Драсте.

            65.05.11, 15:35Відповідь на 3 від DrEgor

            Драсте.

              75.05.11, 15:35

              Мені як юристу не зовсім зрозуміло, при чому тут суд США. Громадянка України Тимошенко до компанії, що зареєстрована в Швейцарії, власниками якої є громадяни України і російська компанія. Який інтерес США? Чи знову політична кон'юктура стала поперек правосуддя?

                85.05.11, 15:35Відповідь на 6 від бандерівець

                Драсте.салям алейкум

                  95.05.11, 15:37Відповідь на 7 від Lost_paradise

                  Це не громадянка України. Це народ України подає позов. Так юридично визначено. Здається, в сьомій частині, тут написано.

                    105.05.11, 15:37Відповідь на 7 від Lost_paradise

                    Мені як юристу не зовсім зрозуміло, при чому тут суд США. Громадянка України Тимошенко до компанії, що зареєстрована в Швейцарії, власниками якої є громадяни України і російська компанія. Який інтерес США? Чи знову політична кон'юктура стала поперек правосуддя? я вам рассажу как .... не, не юрист юристу... скажем так, как "электорат - электорату"
                    тут не важно кто, на кого, куда и по какому поводу! Важен сам факт. Факт подачи в суд.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна