Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Щербань в 1996 році заперечував свій конфлікт з Лазаренком

Захист екс-прем'єрки Юлії Тимошенко продемонстрував запис телевізійного інтерв'ю від 25 червня 1996 року з народним депутатом Євгеном Щербанем, в якому він заперечує конфлікт з Павлом Лазаренком.

Відео продемонстрував керівник групи захисту Сергій Власенко, цитує якого прес-служба партії "Батьківщина".

Він показав журналістам запис телевізійного інтерв’ю убитого депутата Євгена Щербаня від 25.06.1996 року, у якому Щербань заявив, що у нього немає жодного конфлікту з Павлом Лазаренком, що він повністю підтримує його і що разом вони одна команда.

"У захисту свідчить "живий" Євген Щербань у той час як Володимир Щербань посилається начебто на слова мертвої людини", - сказав Власенко.




9

Коментарі

14.03.13, 20:53

новий УПК - рулить....треба бабусь попитати...

    Гість: lyo Dnepr

    24.03.13, 21:01

    Свидетель обвинения Владимир Щербань в ходе расследования убийства Евгения Щербаня сам являлся обвиняемым. Его невиновность не была доказана. По старому УПК этого не требовалось. Зато теперь он пытается оклеветать совершенно посторонних людей по указке с Банковой.

      35.03.13, 05:04

      Не нужно быть даже особо осведомленным, просто пошлушать показания Щербаня. Он Боялся расправы и скрывал информацию о тяжком преступлении, но при этом послал Лазаренко "по мужски" и дарил нереальные букеты женщине, которая убила его лучшего друга.
      У свидетелей по делу Тимошенко 2 дороги: или в тюрьму за дачу ложных... или сокрытия тяжкого преступления. Причем абсолютно у всех свидетелей обвинения

        Гість: Світанок

        45.03.13, 10:50Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

        Свидетель обвинения Владимир Щербань в ходе расследования убийства Евгения Щербаня сам являлся обвиняемым. Его невиновность не была доказана. По старому УПК этого не требовалось. Зато теперь он пытается оклеветать совершенно посторонних людей по указке с Банковой. = Це питання по Щербаню цікавить тільки кодло Януковича-Пшонки-Ющенка, яке вони використовують у боротьби проти Юлії Тимошенко. Вони уже звіриним чуттям відчувають свій крах, тому і бісяться.

          55.03.13, 19:28

          про що тут розмовляти? винних не шукають, а назначають