Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

На пенсіонерів очікує додаткова перевірка

На пенсіонерів очікує додаткова перевірка
http://znaj.ua/news/economics/63115/na-pensioneriv-ochikuye-dodatkova-perevirka-.html

Дефіцит бюджету Пенсійного фонду цього року планують погашати за рахунок верифікації одержувачів соціальної допомоги , в тому числі проводячи масштабну перевірку "липових" пенсіонерів та виявляючи в системі соцнарахувань помилкові виплати.

Саме таким чином уряд планує зекономити для бюджету фонду понад 20 млрд. грн., які на сьогодні перераховуються особам похилого віку помилково.

Таку заяву зробила експерт з питань пенсійної системи реанімаційного пакету реформ Галина Третьякова і додала, що за ці кошти можна підвищити пенсії всім добросовісним пенсіонерам.

"За інформацією Пенсійного фонду, до кінця року ми за рахунок верифікації можемо знайти до 20 мільярдів гривень, які ми перераховуємо помилково в системі соціального захисту. Це значить, що ми змогли б підвищити пенсії всім, і навіть не ставити для себе якісь бар'єри наверху", - повідомила Третьякова в інтерв'ю виданню "Голос столиці".

Нагадаємо, раніше знай.ua повідомляв, що українцям варто готуватися до підвищення пенсійного віку.

21.09 2016

Автор матеріалу: Любов Кінаш

1

Коментарі

122.09.16, 22:12

я знаю не один десяток липових ,інвалідів....також учасників бойових дій

    223.09.16, 09:37Відповідь на 1 від Shnec

    ну и что? эти липовые всё равно останутся пенсионерами - они купят и покажут новые справки, а сколько при этом могут лишить пенсий нормальных пенсионеров под предлогом, что и они липовые пенсионеры? ведь многие работали на предприятиях, которые давно исчезли, значит нужно искать архивы, где хранятся все личные дела работников их предприятий, и всё это будут требовать от больных стариков, которые банально преждевременно протянут ноги от такого стресса, так что рассчитано всё правильно, особенно для тех, кто оформлял пенсию в Донбассе до оккупации..., не говоря уже про новых пенсионеров, которые там живут и вряд ли они могут собрать нужные документы для оформления своих пенсий...