хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

У Мілані засідання Бюро Альянсу європейських національних рухів

6–7 липня 2012 року в Мілані в Італії відбулося чергове засідання Бюро Альянсу європейських національних рухів. Серед учасників заходу був керівник міжнародної служби Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Тарас Осауленко.

У засіданні взяли участь представники провідних націоналістичних партій: Національного фронту Франції, Соціально-демократичної партії Бельгії, болгарської партії "Атака", австрійської партії "Свобода", бельгійської партії "Національна демократія", словенської національної партії, португальської національної партії відродження, угорської партії "Йоббік", шведської партії "Національна демократія", італійської партії "Фіама трикольоре", Всеукраїнського об'єднання "Свобода", представники націоналістичних партій Швейцарії, Литви, США, Мальти, Росії.

Перед учасниками засідання виступив голова Альянсу європейських національних рухів (далі – Альянс) Бруно Голніш, який розповів присутнім про наростання потужності національного руху в Європі, який, зокрема, переконливо підтверджується результатами останніх виборів до парламентів та місцевих органів влади Бельгії, Франції, Угорщини, України, Німеччини та Фінляндії.

Бруно Голніш особливо акцентував на тому факті, що завдяки зростаючій підтримці виборців європейських країни від європейських націоналістичних партій сам по собі зникає міф щодо ніби-то підтримки ними ідеології фашизму та нацизму, стає виразно зрозумілим, що це єдиний рух, який голосно заявляє про небезпеки, що приносять національним цінностям і традиціям процеси глобалізації та національної ліберальної демократії.

У виступі Марко Санті, голови бельгійської партії "Національна демократія", наголошувалось на необхідності для членів Альянсу до національних парламентів виносити на затвердження національних парламентів рішень, що побічно стосуються й інших націй, – зокрема, винесення угорськими правими на обговорення та ухвалення антибюрократичних євросюзівських законів дає приклад для їхнього розгляду парламентами інших країн.

На засіданні обговорювався широкий спектр питань – від організаційних до ідеологічних. Зокрема генеральний секретар Альянсу Валеріо Сігнетті поінформував про те, що секретаріат організації провів значну підготовку із реєстрації Альянсу як європейської партії і така реєстрація мусить відбутись найближчим часом.

Одним з головних обговорень стало визначення представництва в Альянсі національних партій від однієї країни, оскільки на даному етапі розвитку на участь в роботі цієї міжнародної організації часто претендують відразу кілька партій. За пропозицією Бруно Голніша було вирішено внести на розгляд учасників пропозицію щодо можливості перебування в Альянсі лише тих партій, які мають або мали раніше своїх представників у національних парламентах. Така пропозиція була підтримана більшістю учасників.

На засіданні відбулися виступи всіх учасників-представників націоналістичних партій європейських країн, які порушували найбільш важливі питання національного руху. Більшість представників національних партій говорили про необхідність вжиття термінових заходів проти масованої імміграції до їхніх країн, про введення обов'язкових предметів з вивчення засад національної ідентичності або національної культурології в навчальних закладах країн Європи.

Керівник міжнародної служби ВО "Свобода" Тарас Осауленко поінформував представників національних партій-членів Альянсу про спроби нео-шовіністів проштовхнути в українському парламенті закон, що зводить державну національну українську мову до статусу колоніальної, та про боротьбу ВО "Свобода" у ці напружені дні за відстоювання права українців використовувати українську мову як єдину державну в Україні. Як з'ясувалось, більшість учасників засідання були вже поінформовані про політичну кризу в Україні із міжнародних ЗМІ і уважно стежили за розгортанням подій в Україні, висловлюючи свої симпатії українцям у їхній боротьбі за національні права.

Для підтримки Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у відстоюванні інтересів національних прав українців одне з наступних засідань Бюро Альянсу європейських національних рухів вирішено провести восени цьогоріч в Україні.
Прес-служба ВО "Свобода"
24

Коментарі

19.07.12, 20:47

Швидше б наступило прозріння у європейських країнах, то може б і нам допомогло! Я пам"ятаю, як Медведчук перед виборами ролик крутив "Австрія - країна соціал-демократії", так посол Австрії визвав чи приіхав до нього і тра_нув його за це

    29.07.12, 20:47

    Потрібно, аби весь світ гримів про те, що твориться в нашій землі......Добре, якби тим тваринам наступили на гроші, для них саме дієве

      39.07.12, 20:49Відповідь на 1 від severun38

      Швидше б наступило прозріння у європейських країнах, то може б і нам допомогло! Я пам"ятаю, як Медведчук перед виборами ролик крутив "Австрія - країна соціал-демократії", так посол Австрії визвав чи приіхав до нього і тра_нув його за це

        49.07.12, 20:55

          анонім

          59.07.12, 20:59

          Тільки спільними зусиллями можна відстояти ідентичність європейських народів. По-одинці ніяк.

            69.07.12, 21:45

              79.07.12, 21:57

              Дайош нацiональний Iнтернацiонал

                89.07.12, 22:02

                  Гість: lkjmn

                  99.07.12, 22:57

                  Альянс європейських національних рухів? Не кажи Вадікові, це-ж нацисти!

                    1010.07.12, 16:17Відповідь на 5 від анонім

                    Тільки спільними зусиллями можна відстояти ідентичність європейських народів. По-одинці ніяк.Якщо зважати, що протистоїть цьому відома нам пархата сила, то правий ти лише на всі 100%!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна