хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Створено "Комітет опору диктатурі"

8 серпня 2011 року представники опозиційних партій об'єдналися в "Комітет опору диктатурі" в Україні. Заяву про створення "Комітету опору диктатурі" в Україні підписали Європейська партія України, Партія захисників вітчизни, партія "Народна самооборона", "Батьківщина", "Реформи і порядок", "Громадянська позиція", "Наша Україна", Народний рух України, "Фронт змін" та Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Повний текст заяви подано нижче.

"У зв'язку з загрозою, що постала перед українською демократією, ми, представники політичних партій та громадських організацій, заявляємо про об'єднання своїх зусиль у Комітеті опору диктатурі.

Репресії проти громадських діячів, арешти опозиційних партійних лідерів стали для правлячого режиму засобом усунення політичних опонентів, спробою встановлення в Україні диктатури.

Ми закликаємо всіх, кому не байдужа українська незалежність і демократія, дати відсіч цим спробам.

Ми вимагаємо негайного звільнення усіх політичних в'язнів, відновлення відкритих судових розглядів і повернення судової системи України у правове русло, а не використовувати її як засіб розправи над опонентами владного режиму".

 
 
 

Рейтинг блогов
Додати лічильник!

25

Коментарі

Гість: gav57

110.08.11, 06:33

Украинская демократия? Где ты ее видел? Борьба кланов за место у кормушки и все.
Оппозиция? Она проснулась только когда за жопу брать стали. Где протесты против пенсионной реформы, налогового кодекса, реформы ЖКХ. Так тихое поскуливание. Господ официальных оппозиционеров проблемы людей на самом деле заботят весьма мало. Другое дело своя жопа. Я не защищаю существующую власть - они суки, но быть пушечным мясом в разборках результат которых на мне не скажется, не хочу. Короче - на хрен пока не увижу лозунгов меня касающихся.

    210.08.11, 07:10

    Дякую за новину, приемного дня

      310.08.11, 07:12

      Кому нужен этот комитет ребята?? Лишние склоки в стране?? Вы соскучились по беспорядкам и равалу в стране?? Да за то время оранжевых революций страна на 5 лет отстала в экономике. У нас же страна не готова к демократии, о чем вы говорите. У нас нужно чтоб держали всех в ежевых рукавицах, а то народ на голову садиться. Да и экономику фиг поднимешь при такой ""демократии". Просто реальная борьба и передел капитала и власти.

        410.08.11, 07:12Відповідь на 2 від Голубка

        я ще трохи не додав, є фото з революції http://photo.i.ua/user/478848/268448/ , звернення фанів до президента http://video.i.ua/user/478848/4923/305545/ та деякі інші новини, про які повідомлятиму

          510.08.11, 07:40

          ВІд нашоі пятірки офіцерів \капеланів УПА щирі вітання і найкращі побажання ВАМ на многая й благая літа ЩАСЛИВО З Богом !

            610.08.11, 07:45

            Слово "Ответственность" подразумевает ответ власти перед гражданами за содеянное.
            Пока "дело Тимошенко" - единственный случай, когда власть, пусть и бывшая, хоть немного, хоть понарошку, но отвечает за свои действия.
            Она не женщина, не идол демократии. Она политик! Хитрый, циничный, плотоядный функционер, каким, согласно нашим реалиям, и должен быть политик. Так что жалость в стиле "Пожалейте бедную овечку" не ко времени и не по адресу.

              Гість: gav57

              710.08.11, 07:52Відповідь на 6 від RomahaN

              добавить нечего!

                Гість: Natalia5

                810.08.11, 07:56

                і хто ще вірить тим комітетам? об’єднанням і особливо депутатам
                як надовго вони «об’єдналися»?хіба до виборів - і Юлі не буде, і народу чогось свіженького хочеться! Не вірю

                  Гість: gav57

                  910.08.11, 08:01Відповідь на 6 від RomahaN

                  А вообще-то есть, что добавить. Нарушена неписанная традиция неприкосаемости. Ведь и после Майдана никто из домайдановских не понес ответственности, а тут - на тебе. Будет уроком для властей нынешних - власть не вечна и ответить придется.

                    1010.08.11, 08:05Відповідь на 3 від MAN STYLE

                    Кому нужен этот комитет ребята?? Лишние склоки в стране?? Вы соскучились по беспорядкам и равалу в стране?? Шановні, можливо комітет нікому й не потрібен, і зайві склоки також.... та де ви бачили ТЕ що в цій країні ще можна розвалити???? покажіть будь ласка пальчиком.... можливо я щось пропустила????
                    Коли в країні у серпні місяці ростуть ціни на хліб, а влада тим часом браво рапортує а пресі що *ЦЕНЫ ПОШЛИ ВНИЗ* ..... тому що овочі по 3 копійки, ТО ГРОШ ЦІНА, ПАНОВЕ, ТАКІЙ ВЛАДІ!!!!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна