хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

... всё ниже???


10

Коментарі

124.04.19, 13:08

    224.04.19, 14:26Відповідь на 1 від Logic_man

    Спасибо... размышляющему)))

      анонім

      324.04.19, 18:28

      однозначно!

        430.04.19, 20:41

        І нічого дивного. "Над миром глупость властвует, И это-для всех столетий общая примета. Над ней не властен ни один Закон, Хоть в рубище, хоть в шёлк она одета."- Авіценна, 4000 років тому і його ж -"До нитки народ обирать, Правитель не глуп ли такой? Козу убивающий Раз насытится, но не другой!" Жаль що можновладці цього не читають!

          52.05.19, 14:49Відповідь на 4 від Nikolka

          І нічого дивного. "Над миром глупость властвует, И это-для всех столетий общая примета. Над ней не властен ни один Закон, Хоть в рубище, хоть в шёлк она одета."- Авіценна, 4000 років тому і його ж -"До нитки народ обирать, Правитель не глуп ли такой? Козу убивающий Раз насытится, но не другой!" Жаль що можновладці цього не читають!и що робити?

            62.05.19, 14:49Відповідь на 3 від анонім

            однозначно!какие старые слова, а как... подходят

              73.05.19, 18:23Відповідь на 5 від гэлик

              Поширювати знання серед народних мас. Пам`ятаєте у РосІмперії діяла просвітницька група "Народники"
              Вони ішли учителями в селища , містечка, міста. І несли народу і дітям знання з філософії, математики, риторики. Учили народ думати. Правда їх піддавали нищівній критиці і навіть переслідували власті та їх прихльобателі - партії, що служили імперії. Погляньте на сьогоднішню школу і недолугих "реформаторів" від влади! Це просто жах! В гуманітарний ВУЗ не вступиш з МАТЕМАТИЧНИМ балом нижче 150 ! Ну навіщо музиканту(інтеграли від нот брати?) чи лікарю(ребра рахувати?) вища математика? Навіть мені(інженеру -електромеханіку на гірничому підприємстві) вона ні разу за 32 роки роботи не знадобилася! А ось засів бузівок у Зам Міністра Освіти і гонить дуру!

                86.05.19, 09:45Відповідь на 7 від Nikolka

                У нас много где засели))) Не только в министерстве образования, но и в министерствах- здравоохранения, обороны и т.д.)))
                Ну, а "народники" тема очень интересная, когда-то я про декабристов и про них, ещё будучи школьником, писал работы в ЗШУ(заочная школа при университете) -была раньше...когда-то... и такая форма образования(.
                Народники мне импонировали тем, что, хотя изначально и задумали, сблизить народ и интеллигенцию, идея в-общем-то утопичная на то время (не находите), однако позже позиционировали себя на совместном с простым народом поиске своих корней, места в стране и мире.
                Но, если помните, то у "народников" было много и радикалов..? Они то пытались решить проблему совсем иным путём - убийство, насилие и т.д.
                Возможно, ныне применим... иной метод???

                  96.05.19, 18:39Відповідь на 8 від гэлик

                  Радикалізм пробуджує у народу низькі почуття, швидкі і неосмислені дії часто жорстокі та криваві.На жаль наше українське суспільство(я хотів назвати його СТАДОМ) внаслідок довгої комуністичної дебілізації не здатне на осмислені та послідовні дії для досягнення бажаної мети.. А за пролиту кров настигає розплата(закон бумеранга). І це мабуть стосується не лише українців.

                    106.05.19, 18:50Відповідь на 9 від Nikolka

                    Р(я хотів назвати його СТАДОМ) внаслідок довгої комуністичної дебілізації не здатне на осмислені та послідовні дії для досягнення бажаної мети.. А за пролиту кров настигає розплата(закон бумеранга). І це мабуть стосується не лише українців.Про закон бумеранга я с вами полностью согласен, он ещё в Библии прописан, правда там говорится про наказание родственников в некотором колене, думаю это примерно про одно и тоже. Однако про радикализм готов возразить. Разный он бывает, как выяснилось. Вот исходя даже из ваших слов, те кто выступали против коммунистов, тоже есть радикалы..?
                    Вспомните символ универсальности и гармонии дуализма сил "Инь ян цзя"

                    Возможно время не пришло..? Или пришло, да не то..? Или не для тех? Или не потому..?
                    Поживём-увидим) Если доживём, конечно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна