Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Любит, однако, Россия крымские грабли!..

«… явный упадок султанской власти заставил русского царя Николая-I задуматься о необходимости вмешательства в турецкие дела с целью недопущения там кровавого революционного взрыва. …

В результате неправильной оценки международной обстановки императором Николаем-I  Россия оказалась в дипломатической изоляции…»

 Это отрывки из Большой энциклопедии Кирилла и Мефодия по теме крымских войн. Любит, однако, Россия крымские  грабли!..

18

Коментарі

129.06.14, 19:36

Россия уже и забыло о Крыме......екрымчане...скоро точно не забудут !!!
Самое интересное что всю вину опьять попытаються спихнуть на Украину !!!

    229.06.14, 19:38

    Рашу- на паРашу !

      Гість: О-leg-O

      329.06.14, 20:01

      це не граблі, це звичайна імперія зла і це звичайний стан для неї. Ми також не зробили були висновки у 2004 році -- зараз нас життя вчить ломом по голові. Але ми слов"яни потомки древньої КИЇВСЬКОЇ РУСІ. Вони ж - потомки монголів, інфантильні і егоцентричні. Якби їх життя не вчило, вони як служили злу так і будуть продовжувати. Країна поцоїзбаних і богом посланих алкоаріїв - кацабопітеків. Допоки вони бухають, прогресу не буде. Просто буде МОРДОР населений тролями і орками як у повелителі кілець.

        430.06.14, 18:34Відповідь на 3 від Гість: О-leg-O

        Это с какого перепуга там монголы оказались?
        Крым больше чем на половину был заселён украинцами... мои родители из Киевской области (как переселенцы туда приехали в 1948 году )

          Гість: О-leg-O

          530.06.14, 21:53Відповідь на 4 від _Кудряшка

          Канешн. история крыма начинается ровно с дня пришествия твоих родителей в крымские земли. т.е. с 1948 года
          Срочно патентуй дату и пиши учебник истории крыма. А я вообще-то про мацковский каганат писал а не про крым. Но про крым ты тоже интересно написала. История крыма с дня заселения туда твоих родаков. Круть,

            61.07.14, 19:38Відповідь на 5 від Гість: О-leg-O

            Канешн. история крыма начинается ровно с дня пришествия твоих родителей в крымские земли. т.е. с 1948 года
            Срочно патентуй дату и пиши учебник истории крыма. А я вообще-то про мацковский каганат писал а не про крым. Но про крым ты тоже интересно написала. История крыма с дня заселения туда твоих родаков. Круть,
            А название вообще то, про крымские грабли

            А по поводу истории... она у нас не совсем правдивая. До войны, в Крыму было много немецких поселений, так например с. Крымское - называлось Авилы. Только почему то в истории, нигде упоминаний об этом нет.

              Гість: О-leg-O

              72.07.14, 00:35Відповідь на 6 від _Кудряшка

              На скільки я зрозумів. не Крим наступив на свої граблі, а росія. Так що пост безпосередньо про росію. А з приводу історії, так її пишуть переможці.Першим відомим за назвою населенням Криму були кімерійці (XII століття до н. е.), згадувані в античних джерелах Ассирії. Це були скотарські племена іранського походження. Їхнє перебування у Криму підтверджується стародавніми і середньовічними істориками, а також топонімами східної частини Криму: Кімерійські переправи, Кімерік. У середині VII століття до н. е. частина кімерійців була витіснена скіфами зі степової смуги в передгір'я і гори Криму, де вони утворили компактні поселення.

                82.07.14, 20:33Відповідь на 7 від Гість: О-leg-O

                Ты ещё скажи, что Крым - это Россия.

                А за просвещение СПАСИБО!

                  Гість: О-leg-O

                  92.07.14, 22:58Відповідь на 8 від _Кудряшка

                  В 1 тисячолітті до н. е. у передгірному і гірському Криму, а також на південному узбережжі, мешкали таври. Від таврів походить стародавня назва гірської і прибережної частини Криму: Таврика, Таврія, Таврида. До 21 століття збереглися і були досліджені залишки укріплених сховищ і житлових споруд таврів, їхні кромлехи (кільцеподібні огорожі з вертикально поставлених каменів) і таврські гробниці — кам'яні скрині.