Про співтовариство

Розміщуємо цікаві пости про наше життя і не тільки про нього, про все, що з ним зв*язане.
Анімаційні картинки,ігри, відео, гумор,та інше. Наше життя непередбачуване, цікаве, з несподіванками.
Все, що є у нашому житті - нам цікаве, тому, ласкаво просимо...))))

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ЖИТТЯ ТРИВАЄ

Як намалювати зайця, малюємо кролика, #Kids, #YouTubeKids

Як намалювати зайця, малюємо кролика, #Kids, #YouTubeKids 



Сьогодні ми будемо  вчитись як намалювати зайця, або як намалювати кролика.
У нас в гостях будуть два зайчика. І ми їх намалюємо
Спочатку намалюємо першого зайця. Малюємо тулуб зайця.
Тепер малюємо голову зайця. Малюємо лапи і хвіст. 
Настав час намалювати очі. вуха,ніс, рот і вуса зайця.
Давайте намалюємо усі деталі і наш малюнок стане реалістичним. І наш намальований кролик буде виглядати раельно, або трохи казково.
Ми починаємо малювати другого зайця. Можна сказати, що ми малюємо кролика. Адже вони наче брати - близнюки.
Знову малюємо тулуб. Далі малюємо голову. Малюємо очі, вуха, рот і ніс, малюємо вуса.
Тепер намалюємо лапи і хвіст.
Давайте замалюємо обох зайців. 
Подивіться яких красивих зайчиків ми намалювали.
Приходьте до нас знову і ми будемо малювати звірів, квіти і багато іншого.

Як намалювати Bentley Continental, як малювати автомобіль

Як намалювати Bentley Continental, як малювати автомобіль, # Kids, #YouTubeKids  

Ласкаво просимо до підручника з малюнка про те, як намалювати Bentley. Як ви знаєте, Bentley - це британські автомобілі класу люкс.   Крок 1 Як ми завжди робимо, в першу чергу ми складемо основні контури нашого автомобіля. Так намалюйте нижню частину машини, а потім даху. як намалювати Bentley Крок 2 Тепер давайте намалюємо деякі деталі на передній панелі автомобіля, такі як решітка, капот та ліхтарі. Як намалювати Bentley, крок 3 Використовуючи дуже світлі лінії, як і в попередньому кроці, намалюйте вікна, дзеркала, дверну лінію та колеса. навчитися малювати Bentley Continental, крок 4 Тепер давайте почнемо додавати деталі до нашого Bentley. Використовуючи чіткі лінії, витягніть лінію капоту, контури решітки радіатора, реєстраційну табличку та емблему Bentley. Як намалювати Bentley, крок 5 Продовжуйте малювати Bentley. Намалюйте овальні фари, днище решітки радіатора і бампер. як малювати машину, крок 6 Намалюйте дах автомобіля гладкими лініями. Намалюйте вікна та дзеркала, як у нашому прикладі. навчитися малювати Bentley Continental, крок 7 Обережно витягніть задню частину автомобіля з плавними лініями. Намалюйте двері і ручкою. Потім намалюйте колеса за допомогою овалів. як намалювати Bentley Continental, крок 8 Все, що ми залишили, це намалювати колісні диски. У нашому прикладі вони виглядають як класичні спиці колеса, але ви, безумовно, можете вибрати будь-яку іншу форму. малюнок Бентлі, Крок 9 Використовуючи поперечні лінії, малюйте текстуру решітки радіатора. Додати тіні за допомогою класичного штрихування. Намалювати навчальний посібник про те, як намалювати Bentley Continental закінчився. Поряд з такими автомобільними компаніями, як Rolls Royce, BMW та Mercedes-Benz Bentley були засновані на початку 20 століття, і до цього дня це символ стилю та якості в автомобільній промисловості. Ви можете залучити ці та багато інших автомобілів, якщо ви відвідуєте категорію "Автомобілі" на нашому сайті. Щоб допомогти нашим сайтам поділитися цим уроком малюнка та підписатися на нас в соціальних мережах. Как нарисовать How sketch, як намалювати, #drawing, #draw, how to draw, Олівець Малювець Нам подобається #youtubeKids, ми також робимо все для youtube kids app. В наших відео діти learn colors Учимся рисовать вместе. Почти каждый человек пробовал рисовать. У одних получается лучше, у других не очень. Но мы все рисуем. Особенно в детстве. Давайте научимся сами, научим детей рисовать. _ https://www.youtube.com/channel/UCzaz... https://youtu.be/zYU9wsvIAao https://www.youtube.com/edit?o=U&vide...

Як намалювати білку, малюємо тварин, #Kids, #YouTubeKids

Як намалювати білку, малюємо тварин, #Kids, #YouTubeKids 
Маленька, гарненька білочка сьогодні прийшла до нас в гості.


Сьогодні ми будемо малювати білку. Намалюємо білку крок за кроком.
Як намалювати білку - крок 1
Малюємо овал. Це майбутня голова білки. Тепер малюємо лінію хребта.
Крок 2.
Малюємо другий овал - тулуб білки. Від цього овалу малюємо ще один маленький овал. Від тулуба малюємо контур лапи.
Крок 3.
Малюємо очі і нижні лапи.
Крок 4.
Тепер малюємо нижні лапи і хвіст.
Крок 5.
Малюємо ніс, рот і вуха.
Крок 6.
Малюємо лице білки. Малюємо вуса і ще раз малюємо очі. Треба намалювати деталі. Тепер наша білка буде реалістичною.
Крок 7.
Давайте замалюємо нашу білку.
Подивіться ще раз як намалювати білку крок за кроком.
Приходьте до нас знову і будемо малювати тварин, іграшки, природу і багато іншого.

Як намалювати зайця, малюємо тварин, #Kids, #YouTubeKids

Як намалювати зайця, малюємо тварин, #Kids, #YouTubeKids 



Красивий і добрий заєць. Він сьогодні у нас в гостях.
Давайте подивимось як намалювати зайця, або як намалювати кролика.

Малювати кролика досить просто і приємно
Спочатку намалюємо тулуб зайця.
Тепер намалюємо лапи, голову і хвіст.
А далі намалюємо очі, вуха, ніс і вуса. 
Намалюємо багато деталей. Тоді наш малюнок зайця буде реалістичним.
Намалюйте зайця. наші зайці прийдуть в гості один до одного. Тепер у нас вийшла кролеферма.
Приходьте до нас знову. Ми будемо малювати різних тварин і багато іншого

Як намалювати троянду крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids

How to draw a rose step by step, #Kids, #YouTubeKids

Як намалювати троянду крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids



Красива троянда. Подивіться як намалювати троянду крок за кроком. Спочатку намалюємо овал. Далі намалюємо бутон. Точніше - намалюємо середину бутона. Тапер малюємо пелюстки навколо середини бутона. Малюємо стебло і два листочки на стеблі. Тепер малюємо деталі. Кожен пелюсток вимальовуємо окремо. А тепер замалюємо нашу троянду. Якщо зібрати всі наші малюнки, всі малюнки троянд, то у нас вийде величезний букет. Приходьте до нас знову і ми будемо малювати троянду, будемо малювати квіти і багато іншого.

Як намалювати слона крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids

Як намалювати слона крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids 


На цьому уроці ви дізнаєтеся, як малювати слона поетапно олівцем. У слона велике тіло і величезні, немов тумби товсті ноги.
Але на відміну від інших тварин малювати слона досить просто. Правда, його великі вуха, хобот і ікла, прості на вигляд, насправді непросто намалювати так, щоб вони виглядали реалістично.

1. Намалюйте основні лінії тулуба слона
Почніть малюнок з первинного контуру у вигляді овалу для тулуба. Не обов'язково дотримуватися геометричну точність цих контурів, ви бачите, у мене ця фігура теж намальована досить недбало. Це лише попередній контур, необхідний для розмітки частин тулуба слона, який в подальшому потрібно буде видалити з малюнка. Трохи лівіше потрібно намалювати коло для голови і з'єднати ці фігури зігнутою лінією.

2. Малюємо контури хобота і ніг
Слон на нашому малюнку рухається, передати цей рух можна за допомогою положення ніг. Намалюйте ноги (з лівого боку) злегка піднятими, для цього контури верхніх частин ніг (овали) малюйте з невеликим нахилом. В наступному кроці ми намалюємо нижню частину ніг, і тоді буде видно, що слон іде. 

3. Загальний контур форми тулуба
Зовсім нескладно намалювати хобот по вже наявній контурної розмітці. Не зробіть хобот слона занадто тонким або занадто товстим. Порівняйте, наприклад, з товщиною ніг. До речі, ноги у слона мають розплющені, майже круглі "ступні". Малювати їх нескладно й тому сміливо закінчуйте малювати слона на цьому етапі. Видаліть з малюнка тепер уже непотрібні контурні лінії.

4. Малюнок слона в деталях
Ми змогли намалювати слона, залишилося лише додати нескладні інші деталі і малюнок буде повністю завершено. Почніть малювати з самого простого. Намалюйте очей, після можна намалювати два бивня і хвіст. Трохи складніше буде намалювати вухо слона, але думаю, ви з цим впораєтеся, дивлячись на мій малюнок.

5. Як намалювати слона шкіру
Після того, коли нам вдалося правильно поетапно намалювати тулуб і голову слона, почнемо малювати шкіру. В деяких місцях її потрібно покрити зморшками, складками. Зробити це можна за допомогою штрихів олівцем. А на інших ділянках шкіри нанесіть дрібну "сітку", у вигляді пересічних ліній. Не натискайте сильно на олівець, лінії повинні бути ледь помітними. Постарайтеся правильно намалювати око слона. 

6. Як намалювати слона. Заключний крок
До цього кроку ви повинні вже повністю намалювати слона і приступимо до розфарбовування картинки. Якщо ви вирішили малювати тільки простим олівцем, то тоді потрібно взяти м'який олівець (2м) і нанести тіні. Тіні додадуть обсяг і малюнок слона буде більш реалістичним. Щоб точно намалювати тіні на тулубі слона, потрібно уявити з якого боку падає світло або світить сонце. Те, що ближче буде світліше. У місцях з'єднання ніг з тулубом, вух з головою є поглиблення, там тіні будуть більш густими.

Як намалювати лебедя крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids

Як намалювати лебедя крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids


Як намалювати черепаху, малюємо тварин

How to draw a turtle, draw animals, #Kids, #YouTubeKids



Як намалювати черепаху, малюємо тварин, #Kids, #YouTubeKids Спокійна і цікава черепаха у нас в гостях. Сьогодні ми навчимось малювати черепаху. Ми побачимо як намалювати черепаху. Спочатку намалюємо голову черепахи. А тоді намалюємо тулуб черепахи. Від тулуба намалюємо чотири лапи і хвіст. Наша черепаха спокійно пливе по воді. І ми намалюємо усі деталі, які нам видно. Тоді наша черепаха буде виглядати реалістично. Подивіться на цих черепах. І намалюйте таку черепаху, яка вам подобається. Приходьте на наш канал знову. Ми навчимось малювати тварин.

Як намалювати черепаху, малюємо тварин

How to draw a turtle, draw animals, #Kids, #YouTubeKids



Як намалювати черепаху, малюємо тварин, #Kids, #YouTubeKids Спокійна і цікава черепаха у нас в гостях. Сьогодні ми навчимось малювати черепаху. Ми побачимо як намалювати черепаху. Спочатку намалюємо голову черепахи. А тоді намалюємо тулуб черепахи. Від тулуба намалюємо чотири лапи і хвіст. Наша черепаха спокійно пливе по воді. І ми намалюємо усі деталі, які нам видно. Тоді наша черепаха буде виглядати реалістично. Подивіться на цих черепах. І намалюйте таку черепаху, яка вам подобається. Приходьте на наш канал знову. Ми навчимось малювати тварин.