хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як намалювати слона крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids

Як намалювати слона крок за кроком, #Kids, #YouTubeKids 


На цьому уроці ви дізнаєтеся, як малювати слона поетапно олівцем. У слона велике тіло і величезні, немов тумби товсті ноги.
Але на відміну від інших тварин малювати слона досить просто. Правда, його великі вуха, хобот і ікла, прості на вигляд, насправді непросто намалювати так, щоб вони виглядали реалістично.

1. Намалюйте основні лінії тулуба слона
Почніть малюнок з первинного контуру у вигляді овалу для тулуба. Не обов'язково дотримуватися геометричну точність цих контурів, ви бачите, у мене ця фігура теж намальована досить недбало. Це лише попередній контур, необхідний для розмітки частин тулуба слона, який в подальшому потрібно буде видалити з малюнка. Трохи лівіше потрібно намалювати коло для голови і з'єднати ці фігури зігнутою лінією.

2. Малюємо контури хобота і ніг
Слон на нашому малюнку рухається, передати цей рух можна за допомогою положення ніг. Намалюйте ноги (з лівого боку) злегка піднятими, для цього контури верхніх частин ніг (овали) малюйте з невеликим нахилом. В наступному кроці ми намалюємо нижню частину ніг, і тоді буде видно, що слон іде. 

3. Загальний контур форми тулуба
Зовсім нескладно намалювати хобот по вже наявній контурної розмітці. Не зробіть хобот слона занадто тонким або занадто товстим. Порівняйте, наприклад, з товщиною ніг. До речі, ноги у слона мають розплющені, майже круглі "ступні". Малювати їх нескладно й тому сміливо закінчуйте малювати слона на цьому етапі. Видаліть з малюнка тепер уже непотрібні контурні лінії.

4. Малюнок слона в деталях
Ми змогли намалювати слона, залишилося лише додати нескладні інші деталі і малюнок буде повністю завершено. Почніть малювати з самого простого. Намалюйте очей, після можна намалювати два бивня і хвіст. Трохи складніше буде намалювати вухо слона, але думаю, ви з цим впораєтеся, дивлячись на мій малюнок.

5. Як намалювати слона шкіру
Після того, коли нам вдалося правильно поетапно намалювати тулуб і голову слона, почнемо малювати шкіру. В деяких місцях її потрібно покрити зморшками, складками. Зробити це можна за допомогою штрихів олівцем. А на інших ділянках шкіри нанесіть дрібну "сітку", у вигляді пересічних ліній. Не натискайте сильно на олівець, лінії повинні бути ледь помітними. Постарайтеся правильно намалювати око слона. 

6. Як намалювати слона. Заключний крок
До цього кроку ви повинні вже повністю намалювати слона і приступимо до розфарбовування картинки. Якщо ви вирішили малювати тільки простим олівцем, то тоді потрібно взяти м'який олівець (2м) і нанести тіні. Тіні додадуть обсяг і малюнок слона буде більш реалістичним. Щоб точно намалювати тіні на тулубі слона, потрібно уявити з якого боку падає світло або світить сонце. Те, що ближче буде світліше. У місцях з'єднання ніг з тулубом, вух з головою є поглиблення, там тіні будуть більш густими.
3

Коментарі

123.06.18, 20:05