Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Як зустр1ти Нови1 р1к з д1тьми ?

Як зустріти Новий рік вдома з дітьми?
Грудень… Місяць, на який ми всі так довго чекаємо и якого насправді і трохи боїмося. Адже це нескінченний, часто малорезультативний пошук подарунків, підбір костюмів, складання новорічного меню і багато іншого. Такі клопоти вибивають з колії, а думка «як і де зустріти свято?» з раннього ранку і до пізнього вечора крутиться в голові навіть у самих зайнятих людей.

Якщо ж ви хочете в цьому році відчути себе незвично, знову занурюючись у дитячі спогади, подарувати своєму чаду справжню казку, але не хочете залишати рідну домівку і запрошувати додому театральних артистів, необхідно організувати це свято так, щоб воно запам'яталося на весь рік. Ось декілька простих порад, які допоможуть створити в будинку гарний настрій:

1. Почніть всі приготування заздалегідь: купіть, а краще зробіть разом з дитиною листівки та подарунки, запрошення для гостей, продумайте святкове вбрання, вивчіть з малюком вірші. І, будь ласка, не намагайтеся когось здивувати своїми творчими, кулінарними здібностями або дорогими подарунками. Пам'ятайте, що свята призначені для відпочинку, а не для роботи. Про це мріють навіть діти!

2

Коментарі

Гість: Nasaz

119.12.09, 20:59

Спасибо