хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Добкін проти Фаріон

"Ніколи їх" перемога "не стане нашою" Перемогою ". Імперія, яка називалася СРСР, і її колонія УРСР не були нашими державами, отже, не було кого захищати і за що воювати. Але була рідна земля та була єдина армія, Українська повстанська , яка це захищала ", - підкреслила вона.    http://censor.net.ua/news/240470/takogo_prazdnika_kak_den_pobedy_ne_suschestvuet_farion

За її словами, не може бути згоди між воїном УПА і Червоної армії до того часу, поки не буде організований Нюрнберг-2 над комунізмом.

"Тому називати це перемогою - значить бути фальшивим, примітивним і просто садо-мазо", - вважає Фаріон *. Вона також висловила думку, що потрібно покарати комуністів.

 Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін відповів на висловлювання депутата від ВО Свобода Ірини Фаріон про свято 9 травня: "9 травня День Перемоги! А Фаріон * - фальшива, примітивна і садо-мазо. Це ж треба такий дебільною народитися", - написав Добкін *.

Про І.Фаріон є така інформація: "...Фаріон була старостою українського відділення. Єдина студентка - член КПРС на факультеті. Мабуть, членів КПРС не було в той час на інших факультетах, крім факультету журналістики. В цей же час там вчилася і Аня Герман..."     http://uainfo.org/blogosphere/istoria/45951-o-kommunistke-i-stukache-irine-farion-ukraine-russia.html

Судити нам, панове, хто правий)
12

Коментарі

110.05.13, 10:31

а з чого такі дані? що каже сама Фаріон?

    210.05.13, 10:34

    слово *дебіл* улюблений вираз наріка допи

      310.05.13, 10:41

      Добкину зачёт .
      У еврейки Фарион полный Маразм уже пошёл .

        Гість: NeManul

        410.05.13, 10:46

        Для того щоб поставити акценти на якійсь позиції, для початку вартує розібратись у власній сім'ї, та у власній душі.

          510.05.13, 15:17

          "Добкін проти Фаріон" - я думаю, ставить так питання не корректно. Протипоставляти тваринку (хоч внєшнє і схожу на людину) з людиною - це не продуктивно. Допі потрібно пройти ще мільйони років еволюції, перш ніж. Інша річ : допа vs гєпа.

            анонім

            611.05.13, 08:28

            Більшого дебіла ніж Добкін ще варто по усій Україні пошукати. А з приводу пані Ірини є простий варіант -- хай би журналісти напряму спитали пані Ірину про її студентську молодість. Які мороки?

              711.05.13, 11:33Відповідь на 6 від анонім

              Більшого дебіла ніж Добкін ще варто по усій Україні пошукати. А з приводу пані Ірини є простий варіант -- хай би журналісти напряму спитали пані Ірину про її студентську молодість. Які мороки?Не згоден.Крім дебіла Дупкіна ще існують такі викопні істоти я Колесніченко,Кровосіся та Межигірській козел.

                анонім

                811.05.13, 11:36Відповідь на 7 від Davigadoff

                Вони один одного варті. Це бачив http://vip.tyzhden.ua/Chronicle/79186 ? Повний аут.

                  911.05.13, 11:58Відповідь на 8 від анонім

                  Вони один одного варті. Це бачив http://vip.tyzhden.ua/Chronicle/79186 ? Повний аут.Капець!Ще й скриньку з награбованими коштовностями тримає.Маразм міцніє.

                    1011.05.13, 16:07

                    Про І.Фаріон є така інформація: "...Фаріон була старостою українського відділення. Єдина студентка - член КПРС на факультеті.
                    Інформація не підтверджена. Я звертався і в АП і в архів. Мені відмовили підтвердити чи спростувати інформацію. Відповідно якби Фаріон була б комуністкою - то повідомили б швидко.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна