Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Хто ми?

Ініціатива відродження полів
Ми – молоді селяни, безземельні й майбутні селяни, а також люди, хто прагне відновити контроль над виробництвом харчів.
Під словом «селяни», ми маємо на увазі людей, хто виробляє їжу в маленьких кількостях, використовуючи її для себе чи для громади, і можливо продає деяку її частку. Це також включає і працівників сільського господарства.
Нашою метою є підтримка і заохочення людей залишитись на землі і повертатись в сільську місцевість. Ми хочемо пропагувати харчовий суверенітет (цей вислав є предметом дебатів та дискусій в нашій мережі) і селянське господарство, насамперед серед молоді та мешканців міст, а також альтернативний стиль життя. Ми сповнені рішучості створити альтернативу капіталізму за допомогою кооперативних, колективних, автономних, орієнтованих на реальні потреби невеликих виробництва та ініціатив, перетворюючи теорію в практику і пов’язуючи локальну практичну діяльність з глобальною політичною боротьбою.
Для досягнення цієї мети, ми прагнемо створити групи локальної діяльності та активізму, а також співпрацювати з існуючими ініціативами. Це стало причиною того, чому ми відмовились від однорідної структури, але є відкритими до розмаїття учасників, що борються проти капіталістичної моделі виробництва харчів.
Ми хочемо вирішити питання доступу до землі, колективного фермерства, права на посадковий матеріал та обміну ним, і сподіваємось зміцнити результат нашої діяльності через співпрацю з активістами, які зосереджені на різних завданнях, але поділяють однакові суспільні погляди.
Однак, наша відкритість маж деякі обмеження. Ми прагнемо повернути контроль над нашим життям і відкидаємо будь-які форми авторитаризму та ієрархізму. Ми зобов’язані поважати природу та живих істот, але не сприймаємо жодної форми дискримінації.
Ми відкидаємо і активно противимось всякій формі експлуатації інших людей.
З тією ж силою та енергією, ми діємо привітно і дружньо, створюючи солідарність в конкретних буденних справах.
Ми підтримуємо боротьбу та погляди “Via Campesina” [1], і працюємо на їх зміцнення між європейською молоддю. Ми хочемо поділитись нашими знаннями та досвідом, що постав з років боротьби та селянського життя, а також збагатити світогляд і силу тих, хто не є, або ще не став селянином. Ми страждаємо від наслідків тієї ж політики, і є частиною однієї боротьби.

Сайт ініціативи відродження полів – http://reclaimthefields.org/
Переклад з англійської мови – тов. О. Деснянський

Примітки:
1. Via Campesina – міжнародний екологічно-селянський рух дрібних та середніх фермерів
Статья:
http://ntz.org.ua/?p=1931
5

Коментарі

11.10.10, 08:49

(+)

    Гість: lelitka

    23.10.10, 19:01

    ...да всі вже кіянє