хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Слава Україні!!!!!

Нарід, ми з Перфецьким до болю з зубах хочемо почути (почитати), що ви думаєте з приводу становлення в Україні національної влади, бо ті всі політики нас так замучили, що про них вже й писати не хочеться. Усі думки не залишаться без нашої реакції, наперід дякуємо. Мо' разом шось придумаємо!
24

Коментарі

Гість: Ogin

118.05.07, 16:11

Слава нації!
Я думаю, що до того часу, як політики будуть молитися на річку Іордан, забувши про святу рідну землю, говорити про національну владу просто смішно!

    219.05.07, 12:32

    Та чому смішно, чим більше буде однодумців, тим швидше ми то здобудем, якшо кожен переконає хоча б одного українця, відкриє йому очі на те що відбувається, то будем мати поважне товариство однодумців. А тих хто молиться на Іордан тре таврувати, щоби всі знали хто є хто. Політика то вже така штука хоч не хоч а мусиш боротися і все життя доводити, шо ти правий, бо ти з рідної землі виріс та й для нації добра прагнеш, навіть у найменшому розумінні.

      Гість: Мульт Гагарин

      324.05.07, 05:03

      Вот я вод думаю, вот говорят украинская нация? А где она реально то украинская Нация, На западной Украине? Нет там поляки очень долго были и народ там серьезно ополячился, На восточной? Да тоже нет, там вообше себя большая часть жителей русскими считает. Вкрыму Украинцев вообще нет, В центре, так там только донецкие и ополяченные. Ответ напрашиваеться только один, что чистой украинской нации у нас нет, есть только идея и модный бренд на который ведёться молодежь. Борьбу за украину нужно начинать с себя, все хотят жить в нормальной стране, а для этого нам надо нормально ко всем относиться что к тем что на восточной что к тем что на заподной, мы все одинаковые мы все живём сдесь мы все украинцы, и славяне, так что давайте не будем плевать в россию и в польшу тоже так как мы все братья.

        424.05.07, 15:49Відповідь на 3 від Гість: Мульт Гагарин

        Так ніхто в конкретних росіян і не плює. Але ви помиляєтесь , коли кажете, про те шо нації не існує, чомусь же на Західній Україні розмовляють не по польському, а мова це - ознака і невід'ємний атрибут нації і поляками себе не вважають, а чітко говорять, що вони українці. І потім, нація повинна включати в собі якийсь зміст, національну ідею. А те що починати треба з себе, то це ви правильно, от давайте й починати, вести розумний діалог, ідентифікувати себе як українці, причому такі, які прагнуть справжньої національної влади.

          Гість: Мульт Гагарин

          524.05.07, 19:13Відповідь на 4 від burevij

          На заподной украине язык очень сильно перемешен с польским, да и кровь тоже, а во настояший украинский сохранился на Полтавшине и Немного на Сумшине, но там я тебе скажу что даже националистов меньше чем в рускоязычном Харькове или даже Луганске.
          Помьятаешь пісню гурту тар-так, там були такы слова "Національна ідея як засіб спекуляції..." так от на Національній ідеї на мою думку не можна спиратись коли ми хочемо нормальну не корумповану владу, так як на східній Україні увім до північної зірки ця ідея, треба спочатку збудувати Україну, а вже потім коли усім буде файна починати розбиратися в історичних недомовах, саме тоді коли в людях не будє кипіти ємоції, і вони як нормальні люди будуть вже діяти на хвилі національної ідеї. Тільки так на мою думку можна витягнути країну з болота...

            625.05.07, 10:37Відповідь на 5 від Гість: Мульт Гагарин

            А на яких засадничих принципах ви в такому разі збираєтесь її будувати?

              Гість: Мульт Гагарин

              725.05.07, 14:36Відповідь на 6 від burevij

              На свободной коммерции, когда не душат разнообразные инстанции, на очистке власти от коррупции, причём не на словах а реальными действиями, например расстрелом, причем при людным, на постройке нормальной социалистической страны (Прошу не путать с коммунизмом) в которая будет заботиться о каждом гражданине своей страны, страны в которой мне не прийдеться работать на афро американцев китайцев и арабов. где будет нормальное образование для каждого, вот тогда в людях начнёт просыпаться настоящие патриотическое сознание.

                825.05.07, 16:02Відповідь на 7 від Гість: Мульт Гагарин

                Що ви розумієте під поняттям "Свобоная коммерция"? Це коли приїжджають араби і китайці і на нашій території будують заводи?
                А ви шо зараз на них працюєте?
                Я і в незалежній Україні отримав нормальну освіту, бо вчитися хотів.

                  Гість: Мульт Гагарин

                  925.05.07, 19:58Відповідь на 8 від burevij

                  Я здається пояснив що таке свободна комерція,
                  А що б до нас приїзжали араби та китайці що б будувати заводи я зовсім не хочу.

                  Я зараз слава богу не працюю на кольорових, але на них в нас працює 1\8 міста, і ці гроші вони не йдуть до нашої країни і мені це не зовсім до вподоби. А ось про освіту я можу сказати одне, я теж гарно навчаюсь, я перший кандидат на аспірантуру, але є ще інші яким недостанеться бюджетні місця там де вони хочуть навчатися, а на контракт у них грошей немає, шо таким людям робити, тільки одне стояти на майдані та кричати "Недамо та геть зраду"?

                    1029.05.07, 09:54Відповідь на 9 від Гість: Мульт Гагарин

                    А як на мене, то вашая свободная коммерция це лише ширма для тах хто хоче займатися бізнесом в нерівних умовах. Так у нас чиновники беруть хабарі за кожен підпис, але й комерсанти у нас закон порушують наліво і направо, ви зайдіть у будь-який магазин і подивіться чи там всі техніко-санітарні норми дотримано, а тоді й будемо говорити. Ви, очевидно, не знаєте тої ситуації зсередини, чиновники не тому беруть хабарі, що їм жити погано, а тому що деяким бізнесменам так легше обійти закон і більше заробити. А щодо тиснуть, то це може вас чимось тиснуть, а я лояльно ставлюся до будь-яких перевірок, бо це насамперед дисциплінує. Якщо ти порушуєш закон, то плати, що тут може бути простіше, якщо ж ти не порушуєш, то доводь, що ти його не порушуєш, борись і кажи що правий, посилаючись на певні закони

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна