хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про страховку автомобіля

Хочу розповісти про маленкий аспект страхуваня.
обовязкова стараховка яку купуємо при ТО страхує відповідальність перед іншими водіями. тобто якщо гупнути на запорозці мерс і влетіти в 300 штук то їх заплатить страхова компанія.

є стараховка яка стархує вас Якщо ви наприклад перекинулись помяли бампер і тд самостійно. вам страхова компанія оплатить збитки. АЛЕ.......
 
приклад із життя. мужик зимою побив машину. приїхали, глянули а внього літня резина.  заплатили тільки половину вартості ремонту. хоча в мужика і був час 7 днів що перезути авто. позичити резину зимову в сусіда.

отакі пиріжки.
1

Коментарі

117.06.10, 15:50

Обовязкова страховка має ліміт відповідальності 50000 і не завжди заплатить 300 000. а мінімум 2 місяці власнику прийдеться чекати на відшкодування, поки буде рішення суду, довідка про ДТП, потім ше страховик буде місяць приймати рішення про відшкодування. я вибивав гроші через моротно-транспортне бюро. писав скаргу.

За кордоном, в мого друга вїхали в зад, то через 1 годину вже було оформлено ДТП, і страховий агент дав йому свою тойоту. а його машину забрав у ремонт. ДТП там оформляється аварійними комісарами без поліції, якщо пошкодження не значні, немає потерпілих.

    217.06.10, 15:59Відповідь на 1 від dima_k

    коли ми до такого докотимось

      317.06.10, 16:16Відповідь на 2 від gam-ua

      не скоро. Для цього ми маємо вступити в Єросоюз. Тоді вартість страховки буде коштувати на порядок вище, законодавство по страхування має передбачати чітку відповідальність страховиків у разі несплати, наприклад позбавлення ліцензій. А в нас цього нема.