хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Автолюбителям: нові послуги з протидії радарам!!!



       Двоє поліцейських з каліфорнійського дорожнього патруля сиділи в засідці з радаром на трасі I - 15, трішки на північ від аеродрому морської піхоти в Мірамарі.

       Один з них намірився було виміряти швидкість машин, що виїжджають на пагорб прямо перед ними. Як раптом... радар став показувати 500 км/ч. Полісмен спробував скинути програму радара, але програма скидатися відмовилася, а потім і сам радар вимкнувся. Після чого приголомшуючий рев, витікаючий звідкись з верхівок дерев, роз'яснив, що радар відстежував винищувач з авіабази морської піхоти F/A - 18 Hornet (виробництва фірми Нортроп-Грумман), що здійснював поблизу вправи по низьких польотах.

       Капітан поліцейського управління направив скаргу командирові бази. Відповідь, що прийшла, була витримана істинно у специфічному стилі:

~

       Дякуємо за Ваш лист. Ми, нарешті, можемо закрити папку з цим інцидентом. Вам може бути цікавий той факт, що тактичний комп'ютер Хорнета виявив присутність і почав супровід вашого ворожого радара, чому й послав сигнал придушення у відповідь, від чого Ваш радар і відключився.

       Далі, ракета "повітря-земля", що була частиною амуніції повністю озброєного на той момент літака, так само автоматично націлилася на місце розташування Вашого устаткування.

       На щастя, пілот Морської Піхоти, який управляв Хорнетом, правильно оцінив ситуацію, і, швидко зреагувавши на статус тривоги ракетної системи, що зненацька виник, зміг перехопити управління автоматичною системою захисту перш, ніж ракета була випущена для знищення місця розташування радара противника.

       Пілот так само пропонує вам тримати закритим рот, коли ви лаєтеся на його адресу, оскільки відео-система на цьому типі літаків є дуже високотехнологічною. Сержантові ж Джонсону, поліцейському, який тримав радар, необхідно проконсультуватися у свого дантиста з приводу заднього лівого моляра. Схоже, пломба в ньому розхитана. Крім того, у нього зламана застібка на кобурі.

 

 

Дякуємо за Вашу турботу.

 

 

Semper Fi

 

       Примітка: Semper Fi, - скорочення від "Семпер Фіделіс" - "Завжди вірний" - девіз корпусу Морської Піхоти США.


Замовлення на тренувальні польоти винищучів авіабази та їх бажані маршрути можна направляти цілодобово за наступною адресою:

Marine Corps Air Station Miramar
Public Affairs Office
P.O. Box 452017
San Diego, CA 92145-2017.


P.S. Усе наведене вище є жартом. При цьому на меті не було спричинення будь-якої моральної або ж матеріальної шкоди.  У разі виникнення будь-яких зауважень з боку зацікавлених осіб, автором публікації їх буде одразу ж прийнято до уваги.

P.P.S. З оригінальним текстом оповідки можна ознайомитися за адресою http://imho.net.ua/2010/03/01/kvitanciya-za-prevyshenie-skorosti.html. Задля оформлення цієї публікації також було використано деякі матеріали  з офіційного сайту авіабази Мірамар, за що й висловлюється велика вдячність:

http://www.miramar.usmc.mil


73%, 30 голосів

10%, 4 голоси

17%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
50

Коментарі

110.04.10, 18:32

повеселив

    210.04.10, 18:37Відповідь на 1 від Володюсик

    Дякую. Дуже на це розраховував.

      Гість: Краля Галя

      310.04.10, 20:35

      Уявила обличчя поліцейських після того, як вони прочитали листа

        410.04.10, 21:31Відповідь на 3 від Гість: Краля Галя

        Професіоналізм... Вимагає жертв!



          Гість: Краля Галя

          510.04.10, 21:33Відповідь на 4 від N 47-ий

          Професіоналізм... Вимагає жертв!



          Але не настільки ж. Знаєте, як кажуть: "Сгорел на работе".
          Я завжди вважала,що робота - не головне. Правда робити її потрібно все одно добросовісно.

            610.04.10, 21:35Відповідь на 5 від Гість: Краля Галя

            На те і робота.

              Гість: Краля Галя

              710.04.10, 21:39Відповідь на 6 від N 47-ий

              На те і робота.

              Схоже на сюжет для якоїсь американської комедії про тупих поліцеських. Ніколи не звертали уваги, що поліцейські в їхніх фільмах бувають і тупі, і кмітливі. А от щоб шерифи були тупими, так це дуже рідко. Хоча я колись познайомилася зі справжнім сержантом американської поліції. Тупою її не назовеш.

                810.04.10, 21:44Відповідь на 7 від Гість: Краля Галя

                Щодо "тупих"... Нічого подібного тут не помітив. Нагадує звичайний робочий казус із умовно "завуальованим" проханням "не розголошувати лишнього". Як це трапляється на державній службі.

                Невже деградую?

                  Гість: Краля Галя

                  910.04.10, 21:49Відповідь на 8 від N 47-ий

                  Щодо "тупих"... Нічого подібного тут не помітив. Нагадує звичайний робочий казус із умовно "завуальованим" проханням "не розголошувати лишнього". Як це трапляється на державній службі.

                  Невже деградую?
                  Ви не деградуєте.Це моє сприйняття ситуації.Поліцейські в даній ситуації виглядають невдахами.

                    1010.04.10, 21:58Відповідь на 9 від Гість: Краля Галя

                    Фактично їм дуже не пощастило потрапитити "під літак". Технічний момент, який жодними інструкціями ніколи не могло бути передбачено. За наведених обставин, найпевніше, їм просто доведеться списати старий радар як "бракований" та узгоджувати час патрулювання тієї ділянки автотраси з керівництвом авіабази (на взаємовигідних умовах). Виглядає доволі життєвим.



                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      14
                      попередня
                      наступна