хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Анджеліна Джолі хоче зіграти у Даррена Аронофські


Анджеліна Джолі
веде переговори з режисером Дарреном Аронофські про участь в екранізації роману Рона Раша «Серена». Сценарист Кріс Кайл ( «Олександр», «К-19») вже закінчив з адаптацією.

Дія роману Рона Раша «Серена» розвивається в 1929 році. Головні герої - молодята Джордж і Серена Пімбертон відправляються з Бостона в гори Північної Кароліни, де планують створити велику компанію з переробки лісоматеріалу. На відміну від Серени, Джордж вже встиг пожити в тих місцях і навіть нагуляв позашлюбного сина. Але жінка теж швидко освоюється в дикій природі, керуючи підрядами, полюючи на гримучих змій і навіть, одного разу, рятуючи життя власного чоловіка. Пімбертони тривалий час є повноправними володарями своєї імперії, поки Серена не дізнається, що безплідна. Вона вирішує вбити сина Джорджа…

Судячи з усього, Анджеліна настільки захоплена історією Серени, що готова проігнорувати космічний трилер Альфонсо Куарона «Гравітація», анонсований минулого тижня. Цікаво, що участь Джолі в «Гравітації» було піднесено як свого роду заміна зйомок в «Особливо небезпечний 2», від яких актриса відмовилася.

На Universal все ще сподіваються запустити сіквел бойовика «Особливо небезпечний» все з тим же Тімуром Бекмамбетовим біля керма - нехай навіть і без Анджеліни.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                       

2

Коментарі