Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Коло

Та які б втручання в хід історії не траплялися, світ не зраджує своїм головним принципам. Він розвивається по спіралі. Певний період у віддаленій від сонця точці спіралі те чи інше явище знаходиться в тіні і забутті, але згодом воно поступово виходить знову на світло. У Влескнизі ми знаходимо цьому геніальне підтвердження: „Птиця Мати Небесна співає про дні ті і чекаємо на часи, які крутити будуть Кола Сваргові до нас. І часи ті завше йдуть до нас...” (д. 36А). Що знали наші предки про Кола (чи спіраль), по яким розвивається людство, нам ще невідомо. Але, як бачите, вони були переконані, що ті часи йдуть завше до нас, необхідно лише не здаватися, перетерпіти якийсь період і Україна знову постане. Все повернеться на коло своє. І вже повертається – новою енергією, новими ідеями, які творять нову, іншої якості масу та силу для нагальних змін.
4

Останні статті

Коментарі

115.02.09, 14:23

А какой смысл? Старое, оно и есть старое, отжившее. Украина то вернется, но это уже будет не бывшее прежде, по чему ностальгия, останется(если останется) лишь слово "Украина"
Я думаю, ничего не остается, как идти в ногу со временем, мы же не мамонты...

    215.02.09, 18:29Відповідь на 1 від а_yan

    Ви не розумієте про що мова. Річ не в мамонтах а тих сакральних речах, які не залежно від часу вказують шлях Правди.
    Який в нас зараз час і як ми живемо? Злидні, брехня, деградація. Чотирьох ядерні процесори є, а совісті не має!

      315.02.09, 18:50Відповідь на 2 від Mamay_

      Ну а кого винить? Это производное масс, за что они боролись, то и имеют. Массы не одношерстны, бо`льшая часть имеют желаемое корыто. Это нормально для них. Один в поле не воин, массы формируют будущность, это-демократия. им не нужны вышиванки, у них теперь новые "игрушки"

        415.02.09, 18:53

          515.02.09, 18:56Відповідь на 3 від а_yan

          Вас це влаштовує?
          Е ні) Як бачте їх жидократія вже себе вичерпує і все більше дискредитує. З"являється все більше і більше людей, які хотять жити по-людському, а не по-скотськи, це я про корито))))
          А про маси, то не читайте советських газет перед їжею шкодить)

            615.02.09, 19:07Відповідь на 5 від Mamay_

            Ну так я не против часть отравить , дело только в том, что урока от этого не будет, суп должен свариться, а на это уходит строго определенное время. Всегда были передние, и задние. Войну бы или катаклизм к примеру,- они "приводят в чувство". Но по их меркам это было бы не гуманно... Они ведь все яички святят на пасху.

              Гість: feride

              715.02.09, 22:49

                824.02.09, 14:03