Процес приготування домашньої ковбаси.
- 21.08.14, 06:50
- ЖЫЗНЕННЫЙ ОПЫТ.....
Декілька друзів цікавилися як воно робиться, викладаю, але прохання, для тих хто нещирий(м'ясо їсть тільки синтетичне) коменти не залишати.
Для того, щоб ковбаса вийшла добра, треба насамперед добрий настрій, потім відмінні складові.
Гарного виробника м'яса(останнього) придбав в Одесі в 2012 році і назвав Цилею
Вона виявилася доброю мамою і завжди радує приплодом, але є в еї свій вжик, не буде нічого їсти, поки не почухаєш за вухами .
Вона приводить до 11 кроленят і в спеку іх іноді ховає
потім стає явним ппотім наїдається і доходить до кондиції.....
Перед кожним забоєм, з кожним окремим кроликом проводиться роз'яснювальна робота. в ході якої вони починають розуміти, що їх смерть це не кінець путі, а чергове перевтілення в щось більш досконале і тому сумувати не треба, треба йти далі і далі.....
останні процеси викладені тут http://photo.i.ua/user/2609367/419931/ Сама добра кролятина
.Ї не треба мене осуджувати, всі ми для чогось создані
Для того, щоб ковбаса вийшла добра, треба насамперед добрий настрій, потім відмінні складові.
Гарного виробника м'яса(останнього) придбав в Одесі в 2012 році і назвав Цилею
Вона виявилася доброю мамою і завжди радує приплодом, але є в еї свій вжик, не буде нічого їсти, поки не почухаєш за вухами .
Вона приводить до 11 кроленят і в спеку іх іноді ховає
потім стає явним ппотім наїдається і доходить до кондиції.....
Перед кожним забоєм, з кожним окремим кроликом проводиться роз'яснювальна робота. в ході якої вони починають розуміти, що їх смерть це не кінець путі, а чергове перевтілення в щось більш досконале і тому сумувати не треба, треба йти далі і далі.....
останні процеси викладені тут http://photo.i.ua/user/2609367/419931/ Сама добра кролятина
.Ї не треба мене осуджувати, всі ми для чогось создані
13
Коментарі
Al KazlOFF
121.08.14, 09:33
котоед.
ajnbybz
221.08.14, 10:10
Дивне викладення та вмотивування... але смачного. Я не люблю кролiв та кролятину, тож смачного вдруге.
Зa*рa*зa
321.08.14, 10:59
фкусна.. шо сказать.. и кролики таки гарни, пока бегають в клетке.
родители всегда держали, на сегодня не могу кролятину в магазинахбазарах покупать
анонім
421.08.14, 13:55
анонім
521.08.14, 17:22
Ну от, тепер доведеться і мене якось цим творінням пригостити.
g-r-i-b-n-i-k
621.08.14, 17:56
Shnec
721.08.14, 19:17Відповідь на 1 від Al KazlOFF
я ковбасоїд....
Shnec
821.08.14, 19:21Відповідь на 2 від ajnbybz
http://photo.i.ua/user/2609367/419931/ процес виклав в фото...кролятину варену не полюбляю, печену теж....а ковбаса іде
мене запитували, з чого і як роблю ковбасуShnec
921.08.14, 19:22Відповідь на 3 від Зa*рa*зa
що заважає завести друзів.....до самого кінця
Shnec
1021.08.14, 19:22Відповідь на 4 від анонім
все тече і відносне