хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Цікавий законопроект

Тут у Верховній Раді валяється цікавий законопроект № 6688. Його вже включали до порядку денного, але ще не голосували. Автори — група депутатів із "Народного фронту".

Приблизно на сторінці 2 є цікаві формулювання. Те, що виділене жирним, планують додати.

2) абзац п’ятий викласти в новій редакції такого змісту:
«технологічний тероризм - злочини, що вчиняються з терористичною метою із застосуванням ядерної, хімічної, бактеріологічної (біологічної) та іншої зброї масового ураження або її компонентів, інших шкідливих для здоров'я людей речовин, засобів електромагнітної дії, комп'ютерних систем та комунікаційних мереж, сумісних (з’єднаних) комунікаційних систем та систем управління технологічними процесами з застосуванням мережі Інтернет та/або інших глобальних мереж передачі даних, включаючи захоплення, виведення з ладу і руйнування потенційно небезпечних об'єктів, які прямо чи опосередковано створили або загрожують виникненням загрози надзвичайної ситуації внаслідок цих дій та становлять небезпеку для персоналу, населення та довкілля; створюють умови для аварій і катастроф техногенного характеру та/або спрямовані на порушення громадської безпеки, залякування населення, провокації воєнного конфлікту, міжнародного ускладнення, на здійснення впливу на прийняття рішень чи вчинення або невчинення дій органами державної влади чи органами місцевого самоврядування, службовими особами цих органів, об'єднаннями громадян, юридичними особами, або привернення уваги громадськості до певних політичних, релігійних чи інших поглядів винного (терориста);».

Далі згідно з проектом надається можливість блокувати сайти без рішення суду — лише за рішенням якогось судді чи прокурора. На 2 доби — прокурором або за погодження з ним, а безстроково — за ухвалою слідчого судді. Це не рішенням суду — це набагато простіше. А справа може розглядатися нескінченно довго. Або ж навпаки — як у 1937 році.

Тобто якщо якась місцева газета напише, що непогано було б місцевій владі прибрати несанкціонований смітник біля озера, то це може трактуватися як здійснення впливу на прийняття рішення органами місцевої влади, тобто чистої води технічний тероризм. А фраза у блозі "пане міністре, доки ми будемо терпіти свавілля?!" — це вже стовідсотковий тероризм.

Якщо в газеті напишуть, що з першого числа першого місяця підіймуться тарифи на комунальні послуги, то це — чистої води залякування й теж тероризм.

Ой, а якщо напишуть, що сєпар Міша, спійманий на блокпосту, є хрещеним православним і любить портрет Путіна взасос, то це — привернення уваги громадськості до певних поглядів терориста, й таку газету треба по-любому закрити разом із її сайтом.


P. S. Я у грудні 2013 року дуже хвилювався за здоров'я однієї побитої на Бориспільській трасі безбашеної борчині зі злочинним режимом. Чесно — от дуже хвилювався, жалько людину було. Потім вона восени 2014 року перед виборами зробила піар на смерті в АТО свого чоловіка, з яким, як подейкують деякі журналісти, вже давно не жила. А ось тепер вона є співавтором такого законопроекту й подругою депутата, що стріляє в ногу людині за найменшого ж приводу.

P. P. S. Цей допис — оціночне судження.

50%, 2 голоси

0%, 0 голосів

25%, 1 голос

25%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

124.06.18, 21:17

Це зрада, чи перемога?

    224.06.18, 21:22

    Миша - сепар?

      324.06.18, 21:34Відповідь на 2 від DANAH

      Сєпар Міша — сєпар, просто Міша — невідомо.

        424.06.18, 21:36Відповідь на 1 від Вы не Я

        Для України — зрада. А для когось — перемога.

          524.06.18, 21:36Відповідь на 3 від Nech sa paci

          Сєпар Міша — сєпар, просто Міша — невідомо.Миша - не просто

            624.06.18, 21:42

            йобанныйпроплаченныйпорталиаккаунт

              724.06.18, 21:51

              Прочитав і розумію так що навіть "попередження громадян про небезпеку" може підпадати під дію цього "закону" .

                824.06.18, 22:01

                Doppler -гондон

                  Гість: Х_

                  924.06.18, 22:04Відповідь на 8 від Хозяин- С

                  Doppler -гондонЦе чо?

                    1024.06.18, 22:04

                    сколько раз Я уже говорил что демократизм это бандитизм в законе
                    вышеприведёный законопроект 100% демократический и законный по правилам демократизма ибо кто сильнее тот и закон...если у авторов уже силёнки прибавилось то будет так как им хочется...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна