хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Київ заснували скіфи?

Хто заснував древній Київ? Чи знали Ви про те, що більшість київських топонімів мають іранське походження? Що спільного між скіфами та киянами? Про це та інше дізнаєтесь зі статті. Насправді, є чимало фактів, про які ми просто не знали. Слава археологам і лінгвістам!

Читати статтю: http://spadok.org.ua/skifiya/skifski-vytoky-stolytsi-ukrayiny
3

Коментарі

19.02.18, 17:42

а Вы не пробовали связатся с Андрей Полтава, у него канал на ютюбе вата,
шоу и вместе проводить экскурсы в прошлое

    29.02.18, 17:49Відповідь на 1 від blac bird

    мені не треба вати.

      39.02.18, 17:55Відповідь на 2 від Spadok org ua

      мені не треба вати.секундочку вашего внимания, ......там человек борется с ватой, с нашей серостью и нашими родными ватниками!, а впрочем извините я ошибся не надо оно Вам!

        49.02.18, 19:27

        Дружище, на минутку, тебе понравится если к тебе в дом придет здоровый мурло, трахнет твою жену, заберет все сбережения и скажет что виноват ты сам, потому что ты был кволым или слабым, или просто маленьким! Мне не нравится когда в моем доме, а Украина мне дом, вот какой есть дом, кто то пришел и.....натворил, обвинил меня в том что я маленький, а он большой сильный, при этом он когда то был гарантом моих границ......в купе с США и Великобританией, и....... я могу продолжать тебя грузить аж до жвакогалса!

          59.02.18, 19:49Відповідь на 1 від blac bird

          а Вы не пробовали связатся с Андрей Полтава, у него канал на ютюбе вата,
          шоу и вместе проводить экскурсы в прошлое
          Щетаю не токо в прошлое, но и в глубокое будущее надо проводить экскурсии, забапки.
          "Провал", "Ущелье Сотой Виманы", "Равнина Огненных Альдебаранцев", "Могила Рептилоидов Света" и тому подобное. Согласно купленных билетов.

            69.02.18, 20:58

            та нічого але докому корисно буде прочитати і перекнатися, що наша культура давніша за Різдво Христове. євреї святкують 7 тисяч хер зна який рік, а ми вівці топчемося на місці...

              79.02.18, 20:59Відповідь на 4 від blac bird

              послухай мене уважно. якщо ти хочеш дійсно боротися із ватою, то поможи мені у розповсюдженні матеріалу. бо найперше треба звільнити мозок від брехні. зняти плісінь. тоді туман спадає і з,являється чистий розум. а ти хочеш проти стада баранів щось зробити.. та воно тебе затопче!!!

                89.02.18, 21:02Відповідь на 4 від blac bird

                а, і ще ... ти мову вивчи для початку. почни думати на брахманській українській (я російську поважаю, але це суто робоча мова... особливо в середовищі комр,ютерщиків - там все по російськи... але духовнісь... думки.... душевні мрії - ти маєш сни бачити на українській!! тоді ти українець, чорт забирай!!))))

                  99.02.18, 21:06Відповідь на 8 від Spadok org ua

                  а, і ще ... ти мову вивчи для початку. почни думати на брахманській українській (я російську поважаю, але це суто робоча мова... особливо в середовищі комр,ютерщиків - там все по російськи... але духовнісь... думки.... душевні мрії - ти маєш сни бачити на українській!! тоді ти українець, чорт забирай!!))))пробачте що потурбував, забий! і вважай що я нічого не писав!

                    109.02.18, 23:54

                    по-перше, це не АТО - а повномасштабна війна. багато людей загинуло. і кожен день без ноги і без руки набивають госпіталі. потім ці люди нікому не потрібні. АТО - може тривати години, тижні, місяці, але не роки...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна