хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Идеи дизайна для детской комнаты


2

Коментарі

116.05.18, 13:52

На децкую совсем не похоже

    216.05.18, 13:56

    якесь доросле децке...

      316.05.18, 14:20

      Щось середні між недовітальнею та секцією в меблевому магазині, куди виставили всі наявні "тематичні" меблі. Не кажучи про мішанину стилей. Ви б самі хотіли тут жити в дитинстві? Спати на підлозі, бо ліжка немає? Робити уроки он за тим журнальним слоликом на отій лавці, бо робоча зона не передбачена? Компьютер? Ні, не чули про таке. Зонування з освітленням? А навіщо? Є ж вікно!

        416.05.18, 18:00Відповідь на 3 від Бес Понятия

        Щось середні між недовітальнею та секцією в меблевому магазині, куди виставили всі наявні "тематичні" меблі. Не кажучи про мішанину стилей. Ви б самі хотіли тут жити в дитинстві? Спати на підлозі, бо ліжка немає? Робити уроки он за тим журнальним слоликом на отій лавці, бо робоча зона не передбачена? Компьютер? Ні, не чули про таке. Зонування з освітленням? А навіщо? Є ж вікно!Крім того ігрового простору нема. Крім назви нічого дитячого нема

          516.05.18, 18:48Відповідь на 4 від биглязь

          Щось середні між недовітальнею та секцією в меблевому магазині, куди виставили всі наявні "тематичні" меблі. Не кажучи про мішанину стилей. Ви б самі хотіли тут жити в дитинстві? Спати на підлозі, бо ліжка немає? Робити уроки он за тим журнальним слоликом на отій лавці, бо робоча зона не передбачена? Компьютер? Ні, не чули про таке. Зонування з освітленням? А навіщо? Є ж вікно!Крім того ігрового простору нема. Крім назви нічого дитячого немаТак воно і є - отого всього дитячого в "дизайні"

            618.05.18, 13:31

            о вкусах не спорят, кому нравятся цветочки, кому машинки, кому, чтобы комната была завалена игрушками, а кто предпочитает минимализм и т.д.))