Останні статті

Свіжі шпалери



анекдот

Розмова двох приятелів: - Прикинь в мене в дома мишка з кота знущається! - Як це? - Сир в мишеловці валеріанкою маже!?

Анекдотик

Антивірусна програма: "Увага, знайдено вірус!!! Що робити? - Вилікувати; - Перемістити; - Видалити; - Игнорувати; - Надіслати другові!

З новим роком

[Приєднана картинка] Рік Новий - казковий час! Хай здивує щастям Вас Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові, Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!

Анекдотик

2008 рік. Секретарка доповідає Ющенку про вхідний дзвінок з Росії: - Пане Президенте. На дроті - президент Медведєв. - Скажи, що я зайнятий, чекаю дзвінка від президента Росії. А президенту ведмедів потім сам передзвоню.

Анекдотище

Інститут, п'ята пара. Всі студенти втомилися. І просять викладача: - Олег Миколайович, ну відпустіть, ми втомилися дуже! - Ну добре, коли цей шматочок крейди закінчиться - тоді і додому підемо. Голос із задньої парти: - Дайте я його зжеру!

Анекдот

В маршрутці: - Дівчина ви виходите? -Виходят тільки заміж!!! -Ну тоді сходите? - Сходять тільки з розуму!!! - А що ви тоді робите ? - Я вилажу - Ну тоді з Днем Народження вас!!!

Анекдотик

– У мене дві новини: хороша і погана. – Давайте спершу хорошу! – Хороша в тому, що я не скажу вам погану. – А погана? – А погана в тому, що не скажу хорошу!

Анекдот

Одного дня Карлсон застряг в форточці... Так був винайдений кондиціонер

Анекдот

-Офіціант, можна ще посмажити цих перепелів? -А що вони погано просмажені? -Я не знаю, але вони у мене салат жеруть

Анекдотик

Дзвінок: - Колян, ти де? - На зоні - А я на морі …. - Вася, ти де? - На зоні - А я на морі …. - Петя, ти де? - На зоні - А я на морі … Акція від районного відділу міліції: ЗДАЙ СВОЇХ ТРЬОХ ДРУЗІВ І ОТРИМАЙ ПУТІВКУ НА МОРЕ!!!