Тестування з фізики й основ економіки (додаткової сесії ЗНО)

Тестування з фізики й основ економіки (додаткової сесії ЗНО) відбудеться 2 липня 2008 року в пунктах тестування, що вказані в запрошеннях.

Тестування з всесвітньої історії та біології

Тестування з біології та всесвітньої історії (додаткової сесії ЗНО) відбудеться 1 липня 2008 року в пунктах тестування, що вказані в запрошеннях.

ЗНО з математики та історії України

Закінчилося тестування з математики та історії України (додаткової сесії ЗНО). Кількість осіб, які взяли участь з математики, - 2631 (80% від загальної кількості зареєстрованих). У тестуванні з історії України взяли участь 1148 осіб ( 79 % від загальної кількості зареєстрованих). Бланки з відповідями відправлено до центрів обробки.

Тестування з української мови та літератури

У тестуванні з української мови та літератури (додаткової сесії) взяли участь 5399 осіб ( 85 % від загальної кількості зареєстрованих). Бланки з відповідями відправлено до центрів обробки.

ЗНО з математики й історії України

Тестування з математики й історії України відбудеться 27 червня 2008 року в пунктах тестування, що вказані в запрошеннях.

Учасникам додаткової сесії зовнішнього оцінювання!

Зовнішнє оцінювання (додаткової сесії ЗНО) з української мови та літератури відбудеться 26 червня 2008 року в пунктах тестування, що вказані в запрошеннях.

Розгляд апеляцій щодо порушення процедури проведення ЗНО

Зареєстровані в установленому порядку, заяви про порушення процедури ЗНО тестування подаються голові регламентної комісії РЦОЯО негайно. Після цього голова комісії приймає рішення про призначення першого засідання регламентної комісії. Розгляд звернень про порушення процедури проводиться у два етапи: - попереднє вивчення фактів, зазначених у заявах; - розгляд заяви на засіданні регламентної комісії. Попереднє вивчення фактів, зазначених у апеляційних заявах про порушення процедури, за...

Читати далі...

Порядок подання апеляційних звернень щодо порушень процедури про

Апеляція стосовно порушення процедури проведення тестування подається учасником тестування в письмовій формі на ім’я голови регламентної комісії відповідного РЦОЯО через відповідального за пункт тестування до моменту виходу заявника з пункту. В апеляційному зверненні мають бути вказані прізвище, ім’я, по батькові заявника, адреса проживання, номер телефону (у разі наявності), паспортні дані (для осіб, яким на час завершення реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні не...

Читати далі...

Додаткова сесія ЗНО. Графік проведення

Графік проведення Додаткової сесії ЗНО 26 червня Українська мова та література 11.00-14.15 27 червня (перша половина дня) Математика 11.00-14.15 27 червня (друга половина дня) Історія України 15.00-17.15 1 липня (перша половина дня) Біологія 11.00-13.15 1 липня (друга половина дня) Всесвітня історія 14.00-15.45 2 липня (перша половина дня) Фізика 11.00-13.45 2 липня (друга половина дня) Основи економіки 14.00-16.15 3 липня...

Читати далі...