хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

«Бережіть собори своїх душ»

  • 23.06.08, 23:07

«Бережіть собори своїх душ»

О. Гончар

 

Життя – то  бурхливий потік стрімкої річки. Кожна людина – це окрема річка, що впадає в світові басейни, моря, океани і зветься нацією, народом. Кожна річка неповторна, кожна має свої береги, свою глибину і ширину. Є річки забруднені,з болотистими місцями, а є чисті, з прозорою водою. Тому особисто я  завжди утотожнюю людину з річкою.

                Але потік річки «життя»стрімко несеться вперед, і в кожної він свій і неповторний. І буває, що в воду потрапляють різні речі, як хороші, так і недуже, але все рухається в одному напрямку, не перериваючи руху.

                Ось і зараз моя річка рухається в напрямку рідного дому, а особисто я їду у маршрутці. Надворі весна, все потихеньку починає розквітати, прокидаєтися після довгого зимового сну. Ось на гілках дерев з’явилися перші бруньки, і сонечко вже ясне, і небо безмахмарне, тому  багато людей можна зустріти усміхненими. З  приходом весни завжди стаєш більш уважнішим до навколишнього, пильнуєш за всім оточуючим.

                Маршртка зупинилася на зупинці під назвою «Вокзальна». Людей тут завжди багато, але я чомусь одразу зупинила свій погляд на одній жіночці, що була зодянута в довгу спідницю, білий светр і білу хустину. Вона щось роздавала і пропонувала перехожим, але багато хто відсторонювався від неї, інші автоматично брали запропоноване. Коли жінка  підійшла ближче до вікон маршрутки, я розгледіла, що в руках вона тримала чорні книжчки з назвою «Новий завіт». Цього разу вона підійшла до парубка років 25 і, протягнувши книжку, сказала: «Не бажаєте?». У відповідь - недоброзичливий погляд, скривлену пику хлопця і ще: «Іди атсюда, бля…». Я була шокована, а жінка тим часом відповіла йому: «Дякую. Вибачте».

                Тим часом водій завів мотор, і ми поїхали далі, але мені не давало спокою тільки що побачене нахабство. Проїхавши 300 метрів, я побачила двох чоловіків, які лушперили один одного, як несамовиті. Обличчя у них були залиті кровю, але це їх ніяк не зупиняло. По маршрутці пробіг шумок, кожен залишив свою необовязкову думку вголос про побачене:

- придурки!

-Дивись, ніфіга собі!

- О! вже понажералися зранку!

А ще проїхавши метрів 100 я побачила двох голубів, що дзьобали зерно, яке хтось дбайливо для них насипав на алеї.

                І тоді мені спало на думку, що все побачене і є життям. Ми відрікаємося від усього святого, втрачаємо всі людські цінності, перетворюючись на жахливих потвор – нетерпимих, злих. Цинічних, безглуздих, вбиваючи один одного. При цьому часто-густо забуваючи, що є світло, є краще, щасливе життя, яке напророкували колись нам голуби.

                Люди! Бережіть свою річку! Не давайте їй забруднитися, чистіть її. І тоді буде багато бажаючих прийти на неї подивитися.

 

11

Коментарі

123.06.08, 23:18

    223.06.08, 23:21Відповідь на 1 від KOBLER

    дякую

      323.06.08, 23:30

      оч здовово

        424.06.08, 00:04

        скажи номер маршрутки - я тоже хочу все это увидеть. особенно бои без правил

          524.06.08, 00:06Відповідь на 3 від Mataku Toris

          оч здововоСПАСИБО

            624.06.08, 00:08Відповідь на 4 від с-инструктор

            скажи номер маршрутки - я тоже хочу все это увидеть. особенно бои без правилс удовольствием - 300. конечно это далеко не все , что можно увидеть из окон нашего маршрута. историй много можно будет написать!

              анонім

              724.06.08, 00:55

              вода одна из энергий нашей сути, но мало кто это понимают, пока в маркетах очищенная не закончится...

                824.06.08, 10:02

                дякую за замітку! Вона колихнула мої думки у томуж напрямку, куди й твої хиляться.

                  924.06.08, 10:02Відповідь на 7 від анонім

                  вода одна из энергий нашей сути, но мало кто это понимают, пока в маркетах очищенная не закончится...очищена вода - часто мертва вода

                    1024.06.08, 10:42

                    Да... чомусь багато хто забуває, про моральні цінності і це не може не засмучувати...
                    Тобі +

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна